Jag vill på alla sätt och vis rekommendera det här företaget då min upplevelse i min kontakt med dem är 100% positiv De är hjälpsamma, trevliga, stöttande. förstående och de vet verkligen vad de gör... Voir plus

Som egenföretagare bedriver vårt företag USV inomhusmiljö AB idag enbart e-handel, företaget har haft god hjälp av Nordisk ehandel genom deras plattform. Den har utvecklats genom tiden som är till för... Voir plus

Välfungerande nätbutik som skäddarsyddes för vårt behov och som är kopplad till Specters affärssystem. Vår nätbutik är en B to B butik med både huvuvdprodukter med bilder och reservdelar som visa... Voir plus

Det lämnar lite att önska. Mycket blir rätt tungjobbat och tar tid då man som användare inte får tillgång till vissa funktioner man behöver vid diverse integrationer och liknande och man behöver därfö... Voir plus

1. Fournisseur de solution e-commerce
  2. Fournisseur de DNS
  3. Agence e-commerce
  4. Service d'hébergement de sites web

Nordisk e-handel, Made in Skåne, är det självklara valet för dig som vill starta webbutik på nolltid med alla funktioner och integrationer som krävs för att bygga en framgångsrik e-handel. Anpassa e-handelslösningen helt efter dina behov med full flexibilitet som ger dig alla förutsättningar att växa utan att byta plattform.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

34 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

4,5

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Global ehandel för våra behov...

Nordisk e-handel har varit vår plattform de senaste drygt två åren och hjälpt oss att nå ut till en global marknad.

9 juin 2020

Réponse de Nordisk e-handel

Tack för det fina omdömet Gustaf.

Johanna

Ett smidigt och bra verktyg som fungerar!

Ett smidigt och bra verktyg som fungerar!

Vi har varit kunder hos Nordisk E-handel i många år och det är en plattform som fungerat och gör det den är till för, skapa en smidig och bra e-handelslösning. Som kunder är vi mycket nöjda med support och med bra kontaktpersoner. Det som finns att önska i nuläget är en bättre design-editor/livepagebuilder för att lättare hantera design, block osv. Detta känns lite tungrott och lite daterat som det är nu.

6 mai 2020

Ett antal steg framåt...

Vi har varit kunder hos Nordisk e-handel sedan årsskiftet 2014-15. I början fick vi betala för utveckling som från början lät som att det ingick men sedan inte gjorde det vilket ledde till en situation med växande missnöje och vi var på gränsen att byta leverantör. Men sedan lite drygt ett år tillbaka finns ett antal nya medarbetare som är mer införstådda med att de säljer en tjänst och vi har tagit ett antal steg framåt.
Mvh Robert Kos
Stierna Equestrian Sportswear AB

24 avril 2020

Hej Robert

Tack för din ärliga recension. Vi har helt klart mycket att ta igen från hur saker har hanterats tidigare, men det är skönt att höra att även du tycker vi är på rätt väg.
Jag hoppas att vi snart kan förtjäna ett rungade 5/5 så du har den leverantören vi vill vara.

Med vänlig hälsning,
Filip Broman, Produkt- & Projektchef Nordisk e-handel

Tungrott och i vissa läge osmidig…

Tungrott och i vissa läge osmidig hantering.

23 avril 2020

Réponse de Nordisk e-handel

Tack för omdömet. Du får gärna dela med dig om vad du tycker kunde varit bättre och hur hanteringen kunde blivit smidigare. Vi vill alltid bli bättre och tar gärna emot feedback från våra kunder som kan hjälpa oss att förbättra vår tjänst.

Johanna

Stark plattform med många designmöjligheter

Riktigt bra plattform med många möjligheter, saknar lite enklare verktyg för att sortera in produkter i kategorier och att sortera produkterna i kategorierna med simpel drag and drop.

Har blivit mycket bättre senaste året så ser fram emot kommande år

21 avril 2020

Réponse de Nordisk e-handel

Tack för du delade dina synpunkter med oss Staffan. Vi tar vidare dina önskemål och använder dem i utvecklingssyfte för Nordisk E-handel.
Önskar dig en trevlig måndag!

Emma är en pärla

Emma är en pärla, grym hjälp för oss som inte kan allt om IT.

20 avril 2020

Réponse de Nordisk e-handel

Tack för det fina orden. Det ska jag föra vidare till henne :)

Bra och enkelt.

I grund och botten ett bra verktyg. Något enkelt dock och vissa basala funktioner saknas. Men på det hela lättanvänt och enkelt.

20 avril 2020

Réponse de Nordisk e-handel

Hej Henrik, tack för ditt omdöme.
Vi tar jättegärna emot feedback och förslag på funktioner som saknas om det är något speciellt du tänker på. Mejla in det till oss så kollar vi igenom det och tar med oss det vidare i utvecklingssyfte för Nordisk E-handel.

Snabbt

Snabb service

Réponse de Nordisk e-handel

Tack för det fina omdömet.
//Johanna

Bra och modernt

Bra och modernt. Möjligtvis finns förbättringsmöjligheter för hanteringen i admin

Réponse de Nordisk e-handel

Tack för ditt trevliga omdöme. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår tjänst och strävar hela tiden efter att bli bättre.
Är det något speciellt du tänker kring förbättringsmöjligheter för Nordisk E-handel och hanteringen i admin så får du gärna mejla in de till oss så vi kan ta del av det och använda punkterna i utvecklingssyfte.
Önskar dig en trevlig dag!

Superbra service!

Superbra service!
Löser det mesta och snabba återkopplingar.
Nöjd!

Réponse de Nordisk e-handel

Tack för det trevliga omdömet!

Johanna

Nöjd kund sedan många år

Petite Charlie har använt sig av Nordisk e-handel under många år. Vi är mycket nöjda - alltid snabb och proffsig hjälp i kombination med trevligt bemötande. Camilla/Petite Charlie - personliga posters online

Réponse de Nordisk e-handel

Tack för du tog dig tid att dela dessa fina orden med oss. Så kul att ni är nöjda med vår tjänst. Det är ett stort nöje från vår sida att få jobba tillsammans med er.

Johanna

En fantastisk E-handelsplattform med en…

En fantastisk E-handelsplattform med en mängd möjligheter. Supporten är underbar, snabba svar och enkla förklaringar till oss som inte lever i en datavärld. /Butik PS AB

22 juillet 2019

Réponse de Nordisk e-handel

Stort tack för de fina orden! De tar vi gladeligen vidare till våra medarbetare på supporten.