Bedste streamingstjeneste efter min mening. Jeg er personlig selv kæmpe fan af gamle danske film. Det er mega hyggeligt at kunne se Olsen Banden (i skrivende stund er alle Olsen Banden film derinde!!)... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hej Nordiskfilmplus er super godt mange gode film og i god kvalitet Hjemmesiden nem og overskuelig Er meget tilfreds
L'entreprise a répondu
Hej Hver og hver anden dag , skal jeg logge ind, på Tv (lg) og pc, har nyeste app på tv, har mailet med jer, flere gange, hvor I lover at løse problem, det er lidt træls, især tv, da lg bruger en lil... Voir plus
L'entreprise a répondu
Opdateret Er du gal en arrogance fra deres små klokkeblomster der skriver på trustpilot, hvad så med karl stegger skal det så også fjernes ? Woke selskab, bukker under for tidens trend hvor det e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.
Mosedalvej 14 , 2500, Valby, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fint sted hvis man er til danske film,
Men altid det samme igen og igen desvære
Hej
Nordiskfilmplus er super godt
mange gode film og i god kvalitet
Hjemmesiden nem og overskuelig
Er meget tilfreds

Réponse : Nordisk Film+
Hej Grunden til jeg har Nordisk Film + tjenesten, er for de gamle klassiske film, da jeg syntes nuere danske film er for dystre generelt, og tiltaler ikke mig.
Så det undre mig at filmene skal komme og gå på jeres portal, og det med lange mellemrum før de kommer tilbage igen, tænkte at de helt gamle film op til og med 60erne burde være tilgængelige hele tiden, overvejer at melde mig ud og genanskaffe mig en DVD og finde de film jeg vil se.

Réponse : Nordisk Film+
Ok film men det godt nok ringe og betjene og langsomt. Og lidt for småt udvalg.

Réponse : Nordisk Film+
Når man er hørehemmet ville det være rart hvis der var tekst på de rigtig gamle film , de er ofte meget sjove

Réponse : Nordisk Film+
Jeg er godt tilfreds med mit abonnement. Der mange gode gamle film og jeg bruger det ofte, og det er billigt i forhold til andre streamingtjenester. Jeg er dog lidt træt af, at der kommer undertekster, selvom man har slået det fra. De kommer hver gang noget bliver sagt på et fremmedsprog og forsvinder ikke igen. Det må I da gerne fikse, da det forstyrrer filmoplevelsen.
Og så hører jeg til blandt dem, der synes det er noget mærkeligt noget at fjerne scener fra gamle danske film, uanset hvad begrundelsen måtte være.

Réponse : Nordisk Film+
I bliver ved med igen og igen sende reklame mails for jeres indhold, selvom mit abodoment er afmeldt og stoppet...
Stop dog for pokker.

Opdateret
Woke selskab, bukker under for tidens trend hvor det er så flot at blive krænket på vegne af andre og fjerner en scene fra far til fire… så siger de at det ikke har betydning for handlingen. Jo det har det, i en scene nævner Per at han skal lave en dans og den er lige pludselig væk jo og senere ser man Per hælde mørk farve ned i en spand så jo det havde betydning, senere i filmen nævner de også negerkys for flødebolle, det må jo også være krænkende, men det fjerner i ikke. I er så håbløst woke føj

Réponse : Nordisk Film+
Jeg kan ikke bruge søge funktionen.

Réponse : Nordisk Film+
Det er super, at kunne vælge mellem mange gode film når jeg har tid og lyst til, at se en film. Når jeg har haft brug for, at tale med en om mit medlemskab, er det nemt at få telefon kontakt - med en flink og hjælpsom medarbejder. Jeg kan kun anbefale et medlemskab, jeg har været det i mange år - og er meget tilfreds.

Réponse : Nordisk Film+
En rigtig god streaming platform til en fair pris med masser af gode film

Réponse : Nordisk Film+
Synes det er dejligt at se de gamle film og der er et alsidigt udvalg af film

Réponse : Nordisk Film+
Dejligt at have de danske film, som er en tidslomme at genbesøge:)

Réponse : Nordisk Film+
Altid fede film, gode og underholdende, så alt i alt godt tilfreds.

Réponse : Nordisk Film+
Jeg synes det er noget mærkeligt noget at klippe en af de mest ikoniske scener ud af en 67 år gammel far til fire film.... Det gør mig sur og ked af det, at der er nogen der mener at det er en god ide at ødelægge en helt fantastisk film på den måde.... Er ellers rigtig glad for nordisk film+..

Réponse : Nordisk Film+
En savoir plus sur les différents types d'avis.