Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste streamingstjeneste efter min mening. Jeg er personlig selv kæmpe fan af gamle danske film. Det er mega hyggeligt at kunne se Olsen Banden (i skrivende stund er alle Olsen Banden film derinde!!)... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej Nordiskfilmplus er super godt mange gode film og i god kvalitet Hjemmesiden nem og overskuelig Er meget tilfreds

Noté 4 sur 5 étoiles

Hej Hver og hver anden dag , skal jeg logge ind, på Tv (lg) og pc, har nyeste app på tv, har mailet med jer, flere gange, hvor I lover at løse problem, det er lidt træls, især tv, da lg bruger en lil... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Opdateret Er du gal en arrogance fra deres små klokkeblomster der skriver på trustpilot, hvad så med karl stegger skal det så også fjernes ? Woke selskab, bukker under for tidens trend hvor det e... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de streaming de films

Écrit par l'entreprise

Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.

Coordonnées de contact

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Hej
Nordiskfilmplus er super godt
mange gode film og i god kvalitet
Hjemmesiden nem og overskuelig
Er meget tilfreds

5 avril 2026

Réponse : Nordisk Film+

Mange tak for dine flotte anmeldelse. Vi er super glade for at høre du er tilfreds med Nordisk Film+, og vi er glade for at have dig med ombord.

Noté 3 sur 5 étoiles

Hej Grunden til jeg har Nordisk Film +…Er for at se gamle klassiske Danske film!

Hej Grunden til jeg har Nordisk Film + tjenesten, er for de gamle klassiske film, da jeg syntes nuere danske film er for dystre generelt, og tiltaler ikke mig.
Så det undre mig at filmene skal komme og gå på jeres portal, og det med lange mellemrum før de kommer tilbage igen, tænkte at de helt gamle film op til og med 60erne burde være tilgængelige hele tiden, overvejer at melde mig ud og genanskaffe mig en DVD og finde de film jeg vil se.

31 janvier 2026

Hej Brian
Hos os finder du det største udvalg af gamle danske film, og for at kunne vise så mange forskellige som muligt, udskifter vi løbende filmene, så der hver dag kommer nyt til udvalget!

Hvis alle gamle danske film skulle være tilgængelige hele tiden, ville det blive en noget højere abonnementspris. Vi foretrækker, at holde prisen for Nordisk Film+ på et niveau, hvor de fleste kan være med.

Hvis der er en bestemt film du gerne vil se eller gense på Nordisk Film+, kan du altid tilføje den til vores ønskeliste: https://bitly.com/filmønsker

Noté 2 sur 5 étoiles

Ikk imponerende

Ok film men det godt nok ringe og betjene og langsomt. Og lidt for småt udvalg.

23 décembre 2025

Hej Kim
Vi er kede af at høre at du oplever at vores app er langsom.
Vi er meget interesseret i at høre nærmere fra dig, omkring de udfordringer der opleves, og helt specifikt hvilken enhed der afspilles på. Skriv endelig til os på kontakt@nordiskfilmplus.dk. Vores kundeservice sidder klar til at svare alle ugens dage.

Hos os finder du det største udvalg af danske film, men vær opmærksom på at vores indhold ligger i rotation. På den måde udskifter vi løbende filmene, så vi hver dag kan vise jer brugere nyt indhold.

Noté 5 sur 5 étoiles

Når man er hørehemmet ville det være…

Når man er hørehemmet ville det være rart hvis der var tekst på de rigtig gamle film , de er ofte meget sjove

30 janvier 2026

Hej Lis
Det forstår vi godt! Vi har heldigvis undertekster på flere af de helt gamle film, og vi arbejder løbende på at tilføje dem på flere af vores titler. For nyligt er der kommet på Mig og mafiaen samt på Slottet. Tak fordi du ser med!

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg er godt tilfreds men med et par forbehold

Jeg er godt tilfreds med mit abonnement. Der mange gode gamle film og jeg bruger det ofte, og det er billigt i forhold til andre streamingtjenester. Jeg er dog lidt træt af, at der kommer undertekster, selvom man har slået det fra. De kommer hver gang noget bliver sagt på et fremmedsprog og forsvinder ikke igen. Det må I da gerne fikse, da det forstyrrer filmoplevelsen.
Og så hører jeg til blandt dem, der synes det er noget mærkeligt noget at fjerne scener fra gamle danske film, uanset hvad begrundelsen måtte være.

24 janvier 2026

Hej Dennis
Tak for at dele din feedback med os. Det sætter vi meget pris på!
Vi er glade for at høre du er meget tilfreds med Nordisk Film+ 💙
De tekniske udfordringer vedr. undertekster er ved at blive fikset, og der bør ikke gå for lang tid før det er løst. Vi forstår godt at det er irriterende!
Omkring Far til fire og ulveungerne er det helt fair at der er forskellige meninger om den sag, men vi ønsker at alle skal kunne opleve Far til fire som hyggelig familieunderholdning uden stødende indhold og har derfor valgt denne løsning i dette tilfælde. Tak fordi du ser med🙏

Noté 1 sur 5 étoiles

I bliver ved med igen og igen sende…

I bliver ved med igen og igen sende reklame mails for jeres indhold, selvom mit abodoment er afmeldt og stoppet...
Stop dog for pokker.

19 janvier 2026

Hej Jørgen
Hvis du skriver til os direkte, kan vi sørge for at afmelde dig vores nyhedsbrev.
Du kan også let og hurtigt gøre det selv ved at klikke på linket vedr. afmelding af nyhedsbrev, nederst i en af de mails du har modtaget fra os.

Vi svarer på mails alle dage, så skriv endelig til os på kontakt@nordiskfilmplus.dk, så vi kan få dig afmeldt.

Woke selskab

Opdateret

Woke selskab, bukker under for tidens trend hvor det er så flot at blive krænket på vegne af andre og fjerner en scene fra far til fire… så siger de at det ikke har betydning for handlingen. Jo det har det, i en scene nævner Per at han skal lave en dans og den er lige pludselig væk jo og senere ser man Per hælde mørk farve ned i en spand så jo det havde betydning, senere i filmen nævner de også negerkys for flødebolle, det må jo også være krænkende, men det fjerner i ikke. I er så håbløst woke føj

18 janvier 2026

Hej Peter
Vi bliver faktisk lidt glade, når nogen kalder os et “woke selskab” – for vi ser det som et udtryk for, at vi tager ansvar og ønsker, at alle kan føle sig velkomne, når de ser film hos os.

Du har helt ret i, at vi har fjernet en scene i Far til fire og ulveungerne. Det er en film, der har en særlig plads i mange danskeres hjerter, og vores mål er, at den fortsat kan ses som den hyggelige familieunderholdning, den altid har været – bare opdateret, så alle kan være med.

Vi håber også at du fortsat har lyst til at se med, selvom vi er lidt woke😉

Appen er horribel. Virker dårlig på TV og computer

Jeg kan ikke bruge søge funktionen.

11 janvier 2026

Hej Thomas
Det lyder ikke som om at tjenesten fungerer optimalt for dig! Vi vil derfor meget gerne høre direkte fra dig, så vi kan hjælpe dig med at få glæde af Nordisk Film+. Vi er blandt andet interesseret i at høre hvilken browser du benytter på computer, samt hvilket TV du har.
Vi sidder klar alle dage på kontakt@nordiskfilmplus.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Et godt sted, at være medlem.

Det er super, at kunne vælge mellem mange gode film når jeg har tid og lyst til, at se en film. Når jeg har haft brug for, at tale med en om mit medlemskab, er det nemt at få telefon kontakt - med en flink og hjælpsom medarbejder. Jeg kan kun anbefale et medlemskab, jeg har været det i mange år - og er meget tilfreds.

5 janvier 2026

Réponse : Nordisk Film+

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har lyst til at se med, og føler dig godt hjulpet af vores kundeservice som svarer på henvendelser alle dage.
Vi ser frem til endnu flere filmstunder med dig💙

Noté 5 sur 5 étoiles

En rigtig god streaming platform til en…

En rigtig god streaming platform til en fair pris med masser af gode film

1 janvier 2026

Hej Niels.
Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med Nordisk Film+. Tak fordi du ser med!

Hyggelige film

Hyggelige film. Man altid finde en god film at se.

31 décembre 2025

Hej Lilian
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du nyder filmene hos os – god fornøjelse med endnu flere hyggelige stunder!

Noté 5 sur 5 étoiles

Synes det er dejligt at se de gamle…

Synes det er dejligt at se de gamle film og der er et alsidigt udvalg af film

2 décembre 2025

Hej Lene
Tusind tak for din fine anmeldelse 💙 Det betyder meget for os at høre, at du nyder Nordisk Film+.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt at have de danske film

Dejligt at have de danske film, som er en tidslomme at genbesøge:)

26 novembre 2025

Réponse : Nordisk Film+

Vi bliver altid glade, når vores brugere sætter pris på de danske film – de er jo en helt særlig del af vores filmarv. Tak for dine 5 stjerner, og rigtig god fornøjelse med filmhyggen hos os 💙

Elsker gamle danske film

Elsker gamle danske film. Og de er her

20 novembre 2025

Hej Lilian
Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du nyder de gode gamle danske film på Nordisk Film+ 💙

Altid fede film

Altid fede film, gode og underholdende, så alt i alt godt tilfreds.

4 novembre 2025

Hej Benny
Det er dejligt at høre du er tilfreds med udvalget af film på Nordisk Film+. Tak fordi du ser med!
Pil, Nordisk Film+

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid gode og hyggelige film 😊

13 novembre 2025

Hej Annelise
Mange tak for dine 5 stjerner til Nordisk Film+ . Det er dejligt at høre du er tilfreds med vores indhold. Vi er glade for at du ser med 💙

Mange gode film

2 novembre 2025

Hej Egon.
Mange tak for din anmeldelse. Vi er super glad for at have dig med ombord, og glæder os til endnu mere filmhygge i fremtiden💙

Noté 2 sur 5 étoiles

Kultur arv

Jeg synes det er noget mærkeligt noget at klippe en af de mest ikoniske scener ud af en 67 år gammel far til fire film.... Det gør mig sur og ked af det, at der er nogen der mener at det er en god ide at ødelægge en helt fantastisk film på den måde.... Er ellers rigtig glad for nordisk film+..

31 octobre 2025

Hej Søren.
Vores version af Far til fire og ulveungerne er uden scenen, hvor Lille Per og Grete optræder sammen i cirkus. Scenen er udeladt, fordi den i dag ses i et andet lys og kan opfattes som nedværdigende og diskriminerende. Vi ønsker, at alle kan opleve Far til fire som hyggelig familieunderholdning uden stødende indhold.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus