Handla INTE av Norra Göteborg
Jag rekommenderar inte att handla från Norra Göteborg.
Webbplatsen gav mig intrycket av att det var ett svenskt företag med koppling till Göteborg. Leveransen utlovades inom några dagar, men min klänning kom först efter cirka tre veckor.
När den väl kom stämde den inte alls överens med bilderna på hemsidan. Mönstret var annorlunda och tyget var tunt och prassligt, med en kvalitet som inte motsvarade mina förväntningar.
Den största besvikelsen kom när jag ville reklamera varan. Då fick jag veta att returen skulle skickas till Zhejiang i Kina. Det var inget som framgick tydligt när jag gjorde köpet, och hade jag vetat det från början hade jag aldrig beställt.
För mig handlar det inte bara om kvalitet och kundservice, utan också om transparens och hållbarhet. Att skicka en klänning fram och tillbaka mellan Europa och Kina innebär ett onödigt klimatavtryck. Som konsument vill jag kunna göra medvetna val, och det tycker jag inte att jag fick möjlighet till i det här fallet.
Det här är min personliga upplevelse, men jag kommer inte att handla från Norra Göteborg igen.