Am Tabor 36, 1020 Wien, AT

1. Prestataire spécialisé en études de marché

Écrit par l'entreprise

At Norstatpanel your answers to our surveys form the data that market researchers can work with. Membership with Norstatpanel is completely free and non-binding and may be cancelled at any time. As a member you are regularly invited to take part in questionnaires and studies. Membership with Norstatpanel is by invitation only or as part of a special promotion. For reasons of research methodology, we cannot offer membership directly to those interested in participating in Norstatpanel.

• Am Tabor 36, 1020, Wien, Autriche

2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

4 avis

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Farvel til 382 kr optjente kroner

Farvel til 382 kr optjente kroner. Har i mange år svaret på alle mulige spørgsmål, nogle var interessante, andre utrolig dumme. Men jeg hang i, og tjente til gavekort, det var min incitament, en folkepensionist kan godt bruge lidt ekstra. Jeg ville ikke have brugt tid på sådanne undersøgelser uden en form for belønning. Nu havde jeg sparet næsten 400 kr op, men kunne ikke finde ud af at indløse mine point. Havde fat i support og de gjorde sikkert hvad de kunne, men da jeg ikke kunne finde min Pin-og værdikode, er pengene tabt, selvom der på min side står 382 kr. Nu orker jeg ikke at bruge mere tid på Norstatpanel , så tak for den tid vi har kendt hinanden.
Er i dag den 26 februar, blevet bedt om flere oplysninger, med en trussel om min anmeldelse ellers vil blive fjernet. Jeg har sendt det, der er blevet bedt om, undtagen et referencenummer som jeg ikke er i besiddelse af. Inden jeg sendte anmeldelsen på Trustpilot den 12 februar, havde jeg en lang dialog med support på mail. Og de kunne ikke hjælpe mig, så jeg gav op. Jeg erfarer så, da jeg læser andre anmeldelser, at mange ikke får Deres optjente penge af forskellige grunde. Jeg må sige, at jeg er glad for min beslutning om ikke at medvirke på Norstatspanelet længere, og jeg har opgivet at få, hvad der retteligt tilkommer mig. Mit liv skal ikke bruges til plat.

12 février 2026

Réponse : Norstatpanel - Austria

Hej Mette - Tak fordi du deler din oplevelse så udførligt.

Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse - især når du gennem mange år har brugt tid og engagement på at deltage i vores undersøgelser. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må føles, hvis man oplever udfordringer med indløsning af optjente point.

I forhold til de oplysninger, vi har bedt om, vil vi gerne understrege, at det udelukkende er for at kunne undersøge sagen grundigt og konkret. Uden de nødvendige informationer har vi desværre ikke mulighed for at finde den specifikke transaktion eller hændelse i systemet. Det er på ingen måde ment som en trussel om at få anmeldelser fjernet, men alene et forsøg på at kunne hjælpe og give en præcis afklaring.
Vi beklager, hvis kommunikationen har givet et andet indtryk. Det har bestemt ikke været hensigten.

Tak for den tid, du har været en del af Norstatpanelet, og vi beklager, at vi ikke kunne finde en løsning på nuværende tidspunkt!

Venlig hilsen
Sandra - Norstatpanel

fordi de kan komme i gang endnu

11 janvier 2026

Réponse : Norstatpanel - Austria

Hej Rasmus - Mange tak for din anmeldelse.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre, men har brug for lidt flere oplysninger om hvad du har oplevet som har været dårligt.

Du er mere end velkommen til at sende en mail til vores support team via support-dk@norstatpanel.com

Med venlig hilsen
Norstatpanel

Ich erhalte keine Umfragen mehr

Ich erhalte keine Umfragen mehr.
Und wenn funktionieren die technischen nie! 1 Umfrage pro Monat ist doch Verarschung von Usern.

21 octobre 2025

Réponse : Norstatpanel - Austria

Hallo Elaine - Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Es tut uns leid zu hören, dass Sie Probleme beim Empfangen und Durchführen von Umfragen haben – das sollte natürlich nicht so sein.

Wir möchten die Angelegenheit gerne genauer untersuchen. Bitte wenden Sie sich daher an unseren deutschen Support unter support-de@norstatpanel.com, damit wir uns das Problem ansehen und es hoffentlich so schnell wie möglich beheben können.

Mit freundlichen Grüßen
Das Norstatpanel-Team