Oostenburgervoorstraat 83, 1018 MP Amsterdam, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Uno dei migliori panel di sondaggi. Anche se le ricompense non sono alte, i sondaggi sono tanti e si ottiene molto velocemente la soglia per il premio minimo(50 punti per buono da 5 euro. Peccato... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede enquête site, geen oplichting. Maar je verdient coins voor cadeaubonnen. En deze zijn niet onmogelijk te halen. Ik zit inmiddels al op zo €70 aan cadeaubonnen, zonder veel moeite

Noté 1 sur 5 étoiles

Sorry je behoord niet tot de doelgroep gelijk geblokkeerd en verwijdert zelfs in een app word er gediscrimineerd Nu krijg ik als antwoord dat dat een normale zaak is om mensen buiten te sluiten tij... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Prestataire spécialisé en études de marché

Écrit par l'entreprise

At Norstatpanel your answers to our surveys form the data that market researchers can work with. Membership with Norstatpanel is completely free and non-binding and may be cancelled at any time. As a member you are regularly invited to take part in questionnaires and studies. Membership with Norstatpanel is by invitation only or as part of a special promotion. For reasons of research methodology, we cannot offer membership directly to those interested in participating in Norstatpanel.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 5 sur 5 étoiles

Uno dei migliori panel di sondaggi.

Uno dei migliori panel di sondaggi.
Peccato importante è che il metodo di riscossione del premio e molto complicato.
Fate scegliere direttamente fra buoni vari e regali .
Es.50 monete buono Amazon da 5 euro.... Direttamente dal vostro sito al vostro sito

26 mars 2026

Ciao Carmen

grazie mille per la tua recensione e per le parole positive – siamo davvero felici di sapere che ti trovi bene con il nostro panel!

Apprezziamo molto anche il tuo feedback riguardo al processo di riscossione dei premi. Comprendiamo che possa risultare un po’ complesso, e il tuo suggerimento è molto utile. Lo prenderemo sicuramente in considerazione per migliorare ulteriormente l’esperienza dei nostri utenti.

Grazie ancora per il tuo contributo e per far parte del Norstatpanel 😊

Cordiali saluti,
Il team di Norstatpanel

Goede enquête site

2 mars 2026

Hallo Lisette,
Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn erg blij om te horen dat je een goede ervaring hebt met Norstatpanel en dat je al meerdere cadeaubonnen hebt kunnen sparen.

We waarderen je deelname enorm en vinden het fijn dat je onze enquêtes als toegankelijk en eerlijk ervaart. Bedankt dat je deel uitmaakt van ons panel! 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuke enquêtes en goede beloningen

Leuke enquêtes en goede beloningen! Ik doe al lang mee en zal dit blijven doen. Klantenservice reageert altijd snel en lost dingen meteen op! Kortom: Top!

16 janvier 2026

Hallo Yolanda,
Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze enquêtes, beloningen en klantenservice. Het betekent veel voor ons dat je al lange tijd deelneemt en Norstatpanel blijft gebruiken.

We waarderen je vertrouwen en je deelname enorm – fijn dat je deel uitmaakt van ons panel! 🤩

Het Norstatpanel Team

Verschrikkelijk irritant.

Verschrikkelijk irritant.
uitgeschreven ze wilde te veel gegevens.
blijven mailen zelfs na uitschrijven. en nu krijg ik weer mails via een andere email. waardeloos bedrijf.

16 octobre 2025

Réponse : Norstatpanel - Netherlands

Hallo Alwin - Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het frustrerend is om nog steeds e-mails te ontvangen nadat je je hebt uitgeschreven.

Zou je kunnen controleren of je verzoek is gestuurd naar support-nl@norstatpanel.com? Ons team helpt je graag om dit definitief op te lossen 😊

Het Norstatpanel-team

Noté 2 sur 5 étoiles

Waarderen hun leden totaal niet

Echt hele beroerde klantenservice. Het systeem zit gewoon echt niet lekker in elkaar. Ik moet bijvoorbeeld elke keer als ik mijn coins wil inwisselen mijn plaatsnaam invullen, alle andere gegevens worden wel ingevuld. Vervolgens vink je 'adresgegevens bijwerken' aan maar volgende keer gewoon hetzelfde verhaal. Gemeld bij de klantenservice. Pas na 3 mails (met steeds een aantal weken ertussen) reactie; 'nou bij ons in de database staat het gewoon goed dus je hoeft je er niet druk om te maken'..... Dus ik mag steeds mijn plaatsnaam blijven invullen omdat de klantenservice te lui is om even iets verder te kijken met een IT-er waarom de plaatsnaam dan niet gevuld wordt.... Weer de afgelopen maanden een aantal keer gemaild maar gewoon 0 reactie. Het is niet dat je honderden euro's verdients of zo. Volgens mij is dit bedrijf redelijk afhankelijk van mensen als ik die het leuk vinden om voor een klein zakcentjes enquetes in te vullen maar ze waarderen ons echt totaal niet! Vind het echt heel kwalijk.

19 août 2025

Réponse : Norstatpanel - Netherlands

Hallo Lotte - Bedankt dat je je ervaring met ons deelt.

Het spijt ons te horen dat je problemen hebt gehad met het inwisselen van je coins en dat je het gevoel hebt dat onze klantenservice niet voldoende behulpzaam was.

Dergelijke problemen kunnen vaak worden veroorzaakt door een oudere versie van de app of tijdelijke technische fouten. We raden daarom aan om te controleren of je de nieuwste versie van de app gebruikt en deze eventueel opnieuw op te starten. Als het probleem aanhoudt, onderzoeken we het uiteraard graag verder. Je bent altijd welkom om opnieuw contact op te nemen met ons supportteam, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

We zijn blij dat je de tijd neemt om deel te nemen aan onze enquêtes en we waarderen je feedback zeer. Deze wordt doorgegeven aan ons ontwikkelingsteam. We hopen dat je ervaring in de toekomst beter zal zijn!

coins worden niet toegekend

Ik heb vragenlijsten ingevuld, soms zelfs heel lange, en merkte dat mijn coins niet meer opbrachten. Ik heb voor en na de enquêtes verschillende screenshots gemaakt en besefte dat, hoewel ze beweren dat ze me coins geven, dit niet te zien is in het coin nummer. Ze stelen kostbare tijd en lichten mensen op.

21 mai 2025

Hallo Suzan.
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden met het ontvangen van munten.

We begrijpen dat het erg frustrerend is om tijd te besteden aan het invullen van onderzoeken zonder de beloofde beloning op je account te zien. Dit is zeker niet de ervaring die we onze panelleden willen bieden.

In sommige gevallen kan de toewijzing van munten vertraging oplopen door technische problemen of het lopende validatieproces. We nemen meldingen zoals die van u echter zeer serieus. We vragen u vriendelijk om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam op support-nl@norstatpanel.com en relevante screenshots en informatie over de uitgevoerde onderzoeken toe te voegen.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze panelleden eerlijk worden beloond voor hun deelname en we waarderen het dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht. Bedankt voor uw geduld - we hopen dit snel voor u op te lossen.

Met vriendelijke groet

Noté 1 sur 5 étoiles

Sorry je behoord niet tot de felgroen…

Nu krijg ik als antwoord dat dat een normale zaak is om mensen buiten te sluiten tijd voor meneer de advocaat u hoort nog van ons

19 mai 2025

Hallo Tim,

Bedankt voor je feedback – het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad.

Onze onderzoeken zijn gebaseerd op specifieke doelgroepen, afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgevers. Als je profiel helaas niet binnen de gevraagde criteria valt, kan deelname soms beperkt worden.

We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, maar het is zeker niet onze bedoeling om iemand zich buitengesloten of ongelijk behandeld te laten voelen. Als je vragen hebt of denkt dat er een fout is gemaakt, kun je altijd contact opnemen met ons supportteam via support-nl@norstatpanel.com, zodat we je verder kunnen helpen.

Met vriendelijke groet

Onterecht behandeld

Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd voor een interview om 09:00 uur maar kreeg niet de juiste link en/of deze werkte niet op PC en op telefoon (ook niet bij partner).
Zelf zat ik om 08:45 uur in de lobby te wachten maar werd om 09:10 uur nog niet opgehaald. Dus zelf contact opgenomen met Norstat, met de vraag waarom ik nog in de lobby wachtte op de onderzoeker. Zij wisten van geen storing en van geen fout. Ook de onderzoeker had nog geen contact met mij (omdat hij mij mogelijk zou missen bij het onderzoek) en ook niet met Norstat zelf contact opgenomen om te zeggen dat hij/zij/het mij niet kon bereiken.

Kortom, Paul (had ik aan de telefoon) hij ging het voor mij uitzoeken wat er mis was. Ik werd terug gebeld, Paul zag dat er wat mis was en ging verder op onderzoek uit. Krijg tientallen appjes: wat als u dat aan klikt wat ziet u dan? Wat als u F5 een aantal keer indrukt? Wat staat er in de website balk? Kunt u dat in een nieuwe browser overtypen en opnieuw laden. Alles getest er kwam om 11:02 uur ineens een verheldering, zonder wat anders te doen dan ik al deed. Kon ik er toch in (via telefoon). Dit aan Norstat laten weten. Dus vanaf 09:00 uur tot en met 11:00 uur er druk mee geweest om hen te helpen zoeken naar het probleem.
Geen vergoeding, geen enkel begrip. Geen sorry hunnerzijds. Deze storing lag niet aan hen. Spijtig voor mij, maar er zou niets aan gedaan worden. Hoe slordig dit! Ik ben opgestapt. Met oneerlijke mensen doe ik geen zaken meer. Hou mijn duizenden lotingspunten, coins en dergelijke maar. Ik wil niets meer met jullie bedrijf meer te maken hebben.

21 mars 2025

Hallo Caroline,

Het spijt ons te horen over uw ervaring. We begrijpen dat het erg frustrerend is om tijd vrij te maken voor een interview en vervolgens tegen technische problemen aan te lopen. Het klinkt als een vervelende en frustrerende situatie, en we betreuren dat u zich niet goed geholpen voelde. We waarderen dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen, want uw feedback helpt ons om onze processen te verbeteren. Als u nog vragen heeft of als we iets voor u kunnen verduidelijken, neem dan gerust contact op met onze support.

Mille
NorstatPanel

Prettig contact

Prettig contact, goede onderzoeken en snelle uitbetaling van punten. Goede keuzes voor beloningen

1 décembre 2024

Hoi Wendy,

Bedankt voor je positieve review! :D

Mille
NorstatPanel

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus