NORU.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Jeg elsker denne urtete fra Kirsten Kronborg, den lever fuldt ud op til sit navn: “MIN YNDLINGSTE”. Teen var så også på TILBUD, og pakken blev leveret dagen efter bestilling. Det var mit første køb ho... Voir plus

Wow! Så god service. Både fra indehaveren, og fra hendes medarbejdere. Den kaffe jeg originalt havde bestilt havde de ikke hjemme, men fik anbefalet et alternativ, så ordren kunne komme ud over st... Voir plus

1. Boutique de café
  2. Magasin de matériel de cuisine
  3. Magasin de thé

Informations provenant de diverses sources externes

Skøn kaffe, te og anden luksus til din hverdag. Kæmpe udvalg af køkkenudstyr og smuk interiør til din borddækning.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

822 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ved ikke om jeg skal være skuffet eller…

Ved ikke om jeg skal være skuffet eller glad. Bestilte for snart længe siden 3 stk af Carstensens te-julekalender samt noget andet te. Det kunne ikke leveres med det samme. Så fik jeg en sms om at de ikke kunne levere kalenderen alligevel, men kunne lave en anden te-pakkekalender. Det sagde jeg ja til og var fint tilfreds med den ordning. Men fik 3 kasser. Den ene gemte det ekstra bestilte te i bunden - det skulle jeg lige lede efter og troede i første omgang var glemt, da der ikke var nogen besked med pakken. Resten af pap-kassen er fyldt med nummererede brune poser. Ikke den mest spændende indpakning. Der kunne måske have været et eller andet, de kunne være hængt op i, eller de kunne have set lidt mere indbydende eller spændende ud..
Nu håber jeg indholdet viser sig som værende en god oplevelse for både mig og de to andre, jeg havde tiltænkt den kalender, men umiddelbart er jeg lidt skuffet og forventningernes glæde til kalenderen er ikke den største..

17 novembre 2021

Rigtig god oplevelse at handle hos…

Rigtig god oplevelse at handle hos NORU. at anbefale. På deres hjemmeside fandt jeg spændende og udsøgte vare. Især et stort udvalg af julekalendere, som ikke fås ret mange andre steder, bl.a. til voksne. God personlig service når man ringer Noru op. Fik mine vare hurtigt. Julekaldenderne (såvel de 2 billige som den ene mere dyr) levede op til mine forventninger. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Noru:-)

17 novembre 2021

What you see is what you get

Varen var ikke på lager, men kom ikke så længe efter den forventede leveringstid. Fint produkt, måske ikke den bedste kvalitet men til prisen udmærket. Ikke sidste gang jeg benytter siden

16 novembre 2021

Réponse de NORU.dk

Hej Patrick, tak for din anmeldelse. :)
Vi glæder os til, at se dig på siden igen.

Glad for mine ting

Glad for mine ting, de kom hurtigt taget i betragtning at de også lige skulle pakkes osv. Jeg var egentlig også helt tilfreds med indpakningen. Det var nemlig ikke det store og jeg var bekymret for om alt indholdet overhoved var i pakken. Men det var bare fordi indpakningen passede perfekt til det jeg havde købt, og jeg satte virkelig pris på at der blev sparet på materialer på den måde. Kunne sagtens finde på at købe fra siden igen:)

15 novembre 2021

Perfekt!

Lækre varer, nemt at bestille og hurtig levering. Jeg er meget tilfreds!

13 novembre 2021

Réponse de NORU.dk

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med os. Vi takker for din gode anmeldelse! :)

Hurtig levering

Hurtig levering, flotte varer og godt pakket ind. Varm anbefaling herfra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 novembre 2021

Réponse de NORU.dk

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det er vi rigtig glade for!

Casper fra NORU

Rigtig fine produkter og hurtig…

Rigtig fine produkter og hurtig levering. Jeg havde blandt andet bestilt nogle dymo-labels, hvor jeg desværre manglede en af dem jeg havde bestilt. Jeg kontakter jer derfor, og i er super hurtige til at svare at i sender en ny, super service, men denne har jeg så her efter 1-2 uger stadig ikke modtaget, eller hørt mere til.. Desværre. Det er få penge det drejer sig om, så jeg kunne bare bestille en ny, men med fragten bliver det så lige 50 kr oveni noget man allerede har betalt for en gang 😅 Så lidt træls, men jeg tænker bare det er en fejl.
Opdatering: Her lang tid efter har jeg stadig intet hørt..

5 novembre 2021