Lehet utánvéttel fizetni ,nem túl magas a szállítási költség,akkor kapom a csomagom mikorra jelezték.Történt olyan(kb.2 éve),hogy törött volt a parfüm a csomagban,visszaírtam a sajnálatos esetről,és k... Voir plus
Lisez les avis des autres
A webáruház egyszerű, könnyen átlátható. Valós érdemleges akciók vannak. Kedvenceimet el tudom menteni. Hűségpontok gyűjtése is vonz, hogy itt vásároljak. Bőséges termékválaszték van. Rendelés nagyon... Voir plus
Elsősorban az nagyon szuper, hogy azt a terméket, amire szükségem van, itt megkapom. Másod sorban pedig szállítanak automatába, így nem kell egész nap a futárt lesni, akkor megyek a csomagomért, amiko... Voir plus
Nem tudok olyan dolgot írni amitől még jobb, átláthatóbb lenne a vásárlás,válogatás, stb. Nagyon hálás vagyok ennek az online áruháznak, mert itt a többi vásárló véleményéből lehet tájékozódni a termé... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Eredeti, márkás parfüm, parfümszettek, teszterek, parfümök az Notino.hu online webáruházban. Női és férfi parfümök kedvező áron. Akár 50 %-os árkedvezmény. Parfüm teszterek, ajándékszettek széles választékban.
Coordonnées de contact
Etats-Unis
- +3614453603
- info@notino.hu
- notino.hu
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Isteni illatú parfümöket vásároltam…
Isteni illatú parfümöket vásároltam mindig! Köszönöm!
Remek kozmetikumok
Évek óta vásárolok Önöktől. Minőségi termékek, nagy választék. Gyors küldés, megfelelő csomagolás. Köszönettel Enikő
Nagyon jó weboldal
Nagyon jó weboldal! Sokat rendelek innen!
Csak ajánlani tudom!
Mindíg jó itt vásárolni.
Megbízható oldal!
Mindig gyorsan megtalálom amit keresek
Mindig gyorsan megtalálom amit keresek, mások véleménye pedig sokat segít a választásban. Köszönöm!
Most nem éppenFebruári vásárlás
Most nem éppen, mert nem vették figyelembe a kedvezményt. Nem bánnám, ha pótolnák. Eddig ilyen soha nem fordult elő. Egyébként gyors és pontosa kiszolgálás és szinte mindig minden van.
Jól rendszerezett weboldal
Jól rendszerezett weboldal, óriási választék, kedvező árak, gyakori akciók.Az AREON otthon-parfümöket nagyon megkedveltem kellemes (nem harsány) illatuk miatt...
pontos gyors kiszalitas + kedves…
pontos gyors kiszalitas + kedves ajandekok
Megbízható bolt,gyors szállítás.
Elég sokszor vásárolok online az…
Elég sokszor vásárolok online az üzletből. Nagyon elégedett vagyok mindennel.
Elégedett vagyok !
Sose volt még probléma . Pontosak , hibátlanul időben érkezik , MINDIG AZ VAN A CSOMAGBAN AMIT KÉRTEM !!! Nem kell félnem , hogy pl.tégla van benne ! Ha kifogy a parfümöm mindig innen rendelem . Szeretem a nagy kiszerelést , de mellé szívesen vennék egy kicsit is a kézitáskámba vihetőt !
Szuper és nagy a kínálat
Szuper és nagy a kínálat. Gyakran vannak akciók . Gyors a kiszállítás
Akciós és eredeti parfümöket kapok
Akciós és eredeti parfümöket kapok. Dísz csomagolásban elegáns megjelenés. Gyors szállítás. Megbízható minőség.
Szuper a kínálata
Szuper a kínálata, és nagyon szeretem a termékleírásokat, sokat segít a kiválasztásban
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.