Aš visą laiką pirkdavau douglas.lt Jų parduotuvės navigacija "po remonto" pasidarė nebeįveikiama greitam apsipirkimui, be to, jie pradėjo strigti su Biotherm asortimentu. Jūs taip pat pralenkėte juos... Voir plus
Niekada nesu nusivylusi gautomis prekėmis. pristatymas greitas . Viskas puiku. Patinka, kad išsamiai aprašytas kiekvienas produktas. Esu gan alergiška kosmetikai, tad tenka rinktis saugesnius produktu... Voir plus
Ačiū už kokybiškas prekes, greitą išsiuntimą, didelį pasirinkimą. Kainos kai kurių produktų mažesnės nei kitose kosmetikos parduotuvėse. Perku reguliariai, nes čia labiausiai tenka mano norus.
Notino has an incredible range of products that are hard to find elsewhere. Their prices are often the best on the market, and I appreciate the regular updates on my shipping status. A reliable store... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Labai patenkinti produktu
Labai patenkinti produktu. Kaina ir servisas tobulas
my parcel disappeared
my parcel disappeared, contacted Notina, they contact smart posti. SmartPosti said yes someone took the parcel and thats it. Notino said contact SmartPosti, smartPosti said contact notino and suma sumarum i just lost 50 eur and my time
SUPPER PRODUCTS
Greitas aptarnavimas
Greitas aptarnavimas, labai gerai supakuotos prekės.
super didelis pasirinkimas
Easy to order
Viskas buvo labai sklandziai…
Viskas buvo labai sklandziai !!!Customer support vertinu labai aukštu balu 🙏🏻 Ačiū
simplicity, convenience
simplicity, prices, wouldnt mind if i received more sale codes not only for a specific day, but maybe a code that can be applied once, but expires in a month or so
Blogai jums sekesi:
Blogai jums sekesi:
1. Užsakyta prekė netilpo į paštomato celę.
2. Niekas dėl to nesusisiekė, teko aiškintis pačiai.
3. Sprendimas parsiųsti užsakymą atgal ir siųsti su kitu vežėju labai jau vartotojui nedraugiškas. Jei jau š gavosi, tai siųskit nauja prekę, o ne verskit laukti dėl jūsų klaidos.
4. Lt darbo dienomis nedirbate, nes jus ne LT įmone, čia jau buvo vyšnia ant torto! Gal ir nustebinsiu jus, bet vykdant veiklą LT, pagal jos teisės aktus ir reikia dirbti.
Tai tiek trumpai.
P.S. Nuomonės klausiat praėjus mėnesiui nuo užsakymo, nes tikitės, kad būsiu pamiršusi blogą patirtį ir visišką darbuotojų nekompetenciją??? Suklydote - nepamiršau.
puiki parduotuvė
Geriausia internetinė parduotuvė
Geriausia internetinė parduotuvė, kur kasmet išleidžiu tūkstančius. :D Visada pristatymas be priekaištų, visada įdeda visas prekes, pasirinkimas platus.
Kainos pigesnės nei kitur
Kainos pigesnės nei kitur. Epsom druska voniai superinė kokybės ir kainos aržvilgiu. Išbandyta ir plaukų kosmetika nėra padirbta, tikrai originali. Rekomenduoju