Oseriösa Såg deras erbjudande på kaffe på Facebook Lite billigare kaffe men inte så billigt att det verkade vara för bra för att vara sant. Beställde lite och betalade via Swish. Fick ordererkän... Voir plus
Nottsel
Beställde 5kg kaffe med Klarna som betalningsalternativ. Frågade efter en tid om de tänkte leverera. Fick till svar att pga långa lev. så skulle ordern annuleras, vilket de inte gjorde (Det var efte... Voir plus
Trodde det var okej till en början, men efteråt när det tagit längre tid läste jag om detta här på sidan. Ow fasiken va sur jag är. Och lite djupare dykning. Så såg jag på bank transaktionen att det s... Voir plus
Företaget NottSel skickade ingen beställning efter att jag betalat och svarar inte när man försöker kontakta dem. Verkar vara ett oseriöst bluff företag, HANDLA EJ HÄR! Flera verkar ha råkat ut för s... Voir plus
Fraud - Stay away!
The order was never fulfilled.
When I contacted them via their online form, they simply asked me to contact my Bank and cancel the payment.
It's an obvious fraud, stay away!
I have contacted konsumentverket for consultation on actions to be taken, please do the same.
Totalt blåsta på detta företag
Totalt blåsta på detta företag. Rena bluffen och idiotiska svar !
Klarna tillåter gång på gång oseriösa bolag vilket är mycket dåligt med.
Bedrägeri i högsta ligan !
Bedrägeri i högsta ligan !
Hur kan Klarna samarbeta med sådana oseriösa typer ?
Borde vara någon form av kontroll innan man får ansluta sig till dem.
Företaget som ska leverera svarar inte på tilltal.
Man känner sig helt utlämnad
Beställde Kaffebönor hos NottSel
Beställde Kaffebönor hos NottSel. Betalade 412:- för 5 kilo Kaffebönor Espresso Barista Gran Crema. Får ej någon leverans. De svarar ej på mail eller Messenger. De spärrar mej på Facebook när jag kritiserar företaget.
FÖRSIKTIGT! NOTTSEL.SE levererar inte
FÖRSIKTIGT! NOTTSEL.SE levererar inte och struntar i återbetalning!
Beställde för 6 veckor sedan - ingen leverans, bara bortförklaringar och nekad återbetalning.
Undvik detta oseriösa företag!
Jag hittar inte detta bolaget i någon…
Jag hittar inte detta bolaget i någon registrera upplysningstjänst på nätet, och jag tror de inte finns 🤔! Så passa på😳att inte gå i fällan här. När det är för gott att vara sant så är det oftast så! Priset är för billigt ❌