Superb
Skickad dagen efter jag beställde och framme dagen efter, hem till brevlådan superb!
Lätt att beställa! Älskar att de har klarna som betalningsalternativ.
Kanske lite dyrt men det var kvalitet

Réponse de Npfbutiken
Hos oss hittar du roliga, smarta och omsorgsfullt utvalda produkter för individer med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) såsom autism, ADHD mm där man har sensoriska behov – men våra produkter passar lika bra för alla människor som gillar att leka, pyssla, fokusera eller slappna av på sitt sätt. Vi skickar allt från vårt egna lager i Sverige! För en vardag som fungerar – för alla!
Vetevägen 9, 746 34, Bålsta, Suède
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Lätt att beställa! Älskar att de har klarna som betalningsalternativ.
Kanske lite dyrt men det var kvalitet

Réponse de Npfbutiken
Skitgrejer från Kina. Skickades i ett bubbelplaskuvert och ena förpackningen inuti var trasig.

Réponse de Npfbutiken
Super snabb leverans prisvärt och barnen vart överlyckliga . Med barn med npf kommer de användas flitigt här hemma . 🥰🥰🥰🥰

Réponse de Npfbutiken
Enkelt att beställa, snabb leverans! Bra utbud och varorna vi beställde (några fidgets) blev jättebra 😊

Réponse de Npfbutiken
Mkt bra info på hemsidan. Prisvärt. Snabb leverans, ordentligt förpackat, allt jag beställde var som jag förväntade mig av en seriös leverantör. Kan verkligen rekommendera NPFbutiken.

Réponse de Npfbutiken
Otroligt lättläst bok, mycket välskriven.snabb leverans efter beställningen.

Réponse de Npfbutiken
Väldigt nöjd med produkterna, och det var snabb leverans.

Réponse de Npfbutiken
Bra sensorisk saker kan köpa. Först skikade fel färg av sonsory ring men skickat snabbt den sem vi ville. Jag klart rekommenderar.