Jag har blivit väldigt bra och trevligt bemött trots att jag klagade på fraktkostnaden för returen men efter en bra och trevligt framställd förklaring har jag bara gott att säga om Julgiganten! Hohoho... Voir plus
Allt var bra. Leverans och gran. Men man får inte information om att den skickas från ett annat land innan man beställt. Det är information man vill ha direkt. Spelar ingen roll att leveransen var väl... Voir plus
Idén om Julgiganten kläcktes en sen natt i december, lussebullarna och glöggen hade svalnat, snön hade lagt sig över landet och glöden pyrde i öppna spisen. Firandet hade varit lyckat, sällskapet hade spelat en stor roll och även det lite mindre uppenbara, det där som bara måste till för en perfekt julkänsla hade funnits på plats - Vi hade som alla andra år samlat pynt från flera källor och över längre tid, just de där sakerna som skulle förgylla detta året. Borde det ändå inte varit enklare? Nu kläcktes en stor men ändå simpel idé: Att på en enda plats kunna skaffa allt som behövs för att skapa julstämning.
Agnesfridsvägen 179, 213 75, Malmö, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Julgiganten AB
Jag har blivit väldigt bra och trevligt bemött trots att jag klagade på fraktkostnaden för returen men efter en bra och trevligt framställd förklaring har jag bara gott att säga om Julgiganten! Hohoho!🤶

Réponse de Julgiganten AB
Har fått jätte bra svar ifrån er å hoppas allt blir bra

Réponse de Julgiganten AB
Hört mycket gott om Julgiganten från folk i min närhet och bestämde mig för att kika. Vilken trevlig upplevelse! Allt är supersmidigt, tydliga bilder, bra beskrvningar och priser som känns ärliga. Leveransen kom snabbare än väntat.
Extra plus för den personliga känslan, det märks att det ligger hjärta bakom. Ska absolut handla igen och rekommenderar varmt till alla som vill ha julstämning utan stress. :D

Réponse de Julgiganten AB
Helt toppen stjärngosse-set i tyg som passade perfekt istället för pappersvariant som går sönder enklare. Snabb leverans

Réponse de Julgiganten AB
Fram för allt att leverera det jag beställt i rimlig tid. Väntar fortfarande.

Réponse de Julgiganten AB
Företaget är bra med stort urval.Tomtar är ovanligt fina.Min är tomte är super fin.Jag är nöjd med köpet.

Réponse de Julgiganten AB
Fick snabb och bra på support, var på jakt efter lite udda färgade julgranar för att match bolaget olika färger. Julgiganten hjälpte mig snabbt att hitta en av varje som passade perfekt. Nu väntar vi bara på leveransen.

Réponse de Julgiganten AB
Hej en av mina figurer var sönder jag vill inte ha de

Réponse de Julgiganten AB
Almänt bra kvalite och man får vad som ses på bilderna. Dock så var det vissa bucklor i vissa av pynten. Troligen pågrund av något tyngre som legat på.

Réponse de Julgiganten AB
Väldigt dålig kvalité på tomtedräkten. Lång leverans.

Réponse de Julgiganten AB
Det tog väldigt lång tid innan paketet kom.
Inte nöjd med varan. Girlangen är väldigt stel och svårmanövrerad (men det kan ju inte ni lastas för...)