Gode produkter til en fantastisk pris. Super hurtig levering. Mit klart favorit sted at handle
Det er en fantastisk forretning, stort udvalg, god betjening af venlig hjælpsom personale. Handler jeg på nettet er det overskueligt at finde varerne, de sender som regel hver dag, jeg havde mine v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Den absolut bedst kundeservice jeg nogensinde har fået. Jeg havde bestilt et startsæt, desværre var lampen defekt ved modtagelse. Jeg kontaktede NR-kosmetik telefonisk og fik en snak med Magdalena,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har handlet hos NR Kosmetik et par pr nu, og jeg igen i år handlet til Black Friday. Jeg er SÅ imponeret over dem. Afsendelse skete indenfor 6 min., hvilket betød at pakken ankom indenfor 24 timer. Al... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vi er en onlineshop, der har specialiseret sig i kvalitets negle- og vippeprodukter. Hos NR Kosmetik er vi stolte af at kunne tilbyde produkter af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, der passer til alle budgetter og behov, og vores venlige og kyndige personale står altid klar til at besvare alle spørgsmål, du kunne have Vi mener, at alle fortjener at se godt ud og føle sig godt tilpas, og vores mål er at hjælpe dig med at opnå netop dette. Så uanset om du er på udkig efter en ny neglelak eller professionelle vippeprodukter, så kan vi hjælpe. Vi har valgt nogle af branchens bedste brands indenfor produkter til Brow Lamination, Lash Lift, Eyelash Extension og neglebehandlinger så som Gelpolish og Gele-opbygning, så vi altid kan tilbyde det bedste udvalg til både private og professionelle. Alle vores produkter er af høj kvalitet, og vi tilbyder kun produkter, som vi selv ville bruge. Det er vigtigt for os, at yde god service og vejledning, så vores kunder altid føler sig sikre og trygge, når de bruger vores produkter Uanset om du er nybegynder eller professionel, har vi altid noget til dig Vi har altid et bredt udvalg af Gelpolishfarver fra vores tre faste neglemærker Semilac, NeoNail og Inveray, så du kan finde den perfekte farve til dine negle. Vi tror på, at alle er smukke, og vi arbejder hårdt på at finde produkter, der får netop dig til at se og føle dig på toppen. Vores luksusdesigns og brugervenlige produkter vil helt sikkert behage dig, og vi tilbyder en shoppingoplevelse, der er uovertruffen. Kig forbi vores onlinebutik i dag for at se, hvad vi har at tilbyde! Du vil ikke blive skuffet. Tak fordi du valgte NR Kosmetik!
Sydbanegade 4 , 6000, Kolding, Danemark
- 28 51 80 50
- info@nr-kosmetik.dk
- nr-kosmetik.dk
Demande des avis aux clients
Virkelig god og hurtig service
Virkelig god og hurtig service! Elsker produkterne og leveringen er også super hurtigt. Kan varmt anbefales :-)

Fantastisk god service 🤩
Fantastisk god service 🤩
De er så søde, hjælpsom og hurtig til at svare og hjælpe en.
Elsker deres produkter 🤩

Réponse de NR Kosmetik
Der er simpelthen så god service og…
Der er simpelthen så god service og altid hurtig levering 👌❤ Jeg har købt en del efterhånden og det bliver jeg ved med, jeg er meget mere end tilfreds. Hvis jeg har fået en ting forkert eller en ting der er i stykker så er der hjælp og hente med det samme. De er hurtige til at svare og sender hurtigt en ny eller den der manglede. Også min el-fil var der en fejl på og den blev sendt ind og kigget på og så fik jeg hurtigt en ny da den ikke kunne laves ❤😍 meget ros her fra, elsker deres produkter og kan varmt anbefales ❤❤🥰
Mvh Stefanie 😘

Kan varmt anbefales
Super gode produkter, med hurtig levering!
Kan varmt anbefales

Mega hurtig service
Mega hurtig service. Bestilte det i går og det blev sendt i går. Har allerede fået pakken hjem. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen

Réponse de NR Kosmetik
Kan klart anbefales - men dyr fragt
Har handlet der mange gange og har altid været meget tilfreds.
Havde engang en reklamation på en lampe, og der skiftede de den med det samme uden noget bøvl - så for det 5 stjerner!
Grunden til at jeg ‘kun’ giver 4 stjerner, er at jeg synes fragten er for dyr.
Både hvis man køber for mange penge, eller blot én neglelak er prisen for fragt 49kr., og det synes jeg er lidt dårligt.

Kæmpe ros til Jer
Kæmpe ros til Jer
Bestilte produkter fro 30 min siden og nu er de pakket og på vej. WOW en service!!
Kunde ikke finde på at finde en anden leverandør end jer

God service
Som altid, når jeg har bestilt varer hos NR Kosmetik, har det været nemt og overskueligt. Hvis jeg ringer og har spørgsmål, får jeg altid svar, hvor der er et smil på læben.
Udover den gode service, er det også nogle produkter, som jeg nyder at bruge hver gang.

Réponse de NR Kosmetik
God service og hurtig levering
Jeg bestilte 3 vippeshampoo d. 13. Juli om eftermiddagen og allerede d. 15. Juli var de klar til afhentning i pakkeshoppen. Jeg er fuldt ud tilfreds og kan varmt anbefale NR Kosmetik 👍🏼

Fed klinik hvor kundeservice
Fed klinik hvor kundeservice, viden og vejledning er værdsat når man er sat i byen af sin kæreste! :-)
Tusinde tak. Hun blev meget glad.
Bh Peter Selin

Glad kunde
Super god kvalitet, service og hurtig levering.
Jeg har prøvet utallige mærker og produkter gennem årene som jeg ikke har fundet så effektive, indtil jeg prøvede 5in1 Extend som holder virkelig godt på mine svage negle og er super nemt at bruge. Og enda til en fair pris. Kan varmt anbefale dette sted!

Imponeret
Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af deres negleprodukterne! Noget andet jeg er mindst ligeså imponeret over, er deres hurtige levering.. ordren jeg har bestilt, bliver nærmest sendt afsted med det samme, og jeg modtager produkterne næste dag - helt fantastisk 😃 Jeg kan kun give dem 5 stjerner.

Réponse de NR Kosmetik
Jeg har altid brugt semilac og…
Jeg har altid brugt semilac og produkterne er bare de bedste! (Har prøvet andre mærker som ikke lever op til det samme). Har en enkelt gang modtaget en forkert duft negle olie og de sendte en ny med det samme, nu døde min lampe lidt for hurtigt og jeg fik svar retur på mail inden for få MINUTTER(!!) og får tilsendt en ny.
ALLE firmaer burde have samme service og hurtige arbejde. Kan kun give 5 stjerner og kalde dem for fremragende 🤩

Réponse de NR Kosmetik
Super kundeservice og god kvalitet
Super kundeservice og god kvalitet, lang holdbarhed af fx gelpolish.
Synes dog at der er for mange farver som er for mange gange udsolgt. Vil jeg bestille fx 6 farver så er 4 af dem udsolgt. Det synes jeg er irriterende. Vælger man så en anden farve istedet findes den kun som gele og ikke som polish.
Ved godt alt kommer på lager igen. Men der er udsolgt for meget alligevel...der er plads til forbedring.
Udover det burde I tænke mere miljøvenlige og bruge mindre plastik. Det er ikke porcellan I sender og jeg synes argumentet med at der kan gå noget i stykker holder ikke.
Ellers mere end tilfreds.

Réponse de NR Kosmetik
Den absolut bedst kundeservice jeg…
Den absolut bedst kundeservice jeg nogensinde har fået.
Jeg havde bestilt et startsæt, desværre var lampen defekt ved modtagelse. Jeg kontaktede NR-kosmetik telefonisk og fik en snak med Magdalena, jeg skulle sende en mail hvor de kunne se defekten. I løbet af en time var hele sagen afsluttet og der er en ny lampe på vej til mig, hvorefter jeg bare skal sende den defekte retur.
Ingen tvivl, jeg handler helt sikkert altid kun mine fremtidige lakker her.

Rigtig god service
Rigtig god service! Havde bestilt en lak den ene dag, og fandt så en anden lak dagen efter som jeg også bestilte. Jeg tænkte at jeg ville modtage 2 pakker og skulle betale for 2 porter.
Uden at have skrevet til dem om mine 2 bestillinger, fik jeg en mail om at jeg ville modtage dem i samme pakke så jeg sparede den ene porto. Super service, handler selvfølgelig der igen.

Mega imponeret
Elsker denne her hjemmeside! Jeg køber gelpolish (og har også købt hele startsættet “Love me”) og der er uendelige farver, så der er virkelig noget for enhver smag. Derudover er lakken så nem og flot at ligge og det er bare super kvalitet! Hver gang jeg bestiller har jeg det dagen efter. Jeg er mega imponeret, og jeg vil blive ved med at bruge jeres produkter, det er 100%.

Réponse de NR Kosmetik
God service, gode produkter og hurtig levering!
Hurtig forsendelse og super gode produkter! Havde dog en reklamation på mit ene produkt, men da jeg skrev til kundeservice fik jeg absolut den sødeste og bedste service, hvori de sendte mig et nyt produkt og en “undskylds” gave med. 5 stjerner herfra og vil til hver en tid anbefale dem til andre :)