Noté 5 sur 5 étoiles

Przesympatyczna obsługa. Zachęcam każdego do zakupów w tym sklepie. Zawsze na stronie można sprawdzić termin dostawy, nie ma co się martwić. Przesyłka po prostu cudowna, nie mam żadnych zastrzeżeń. Sa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zaczęłam od jednego produkty na próbę, a dzisiaj tak naprawdę cała moja pielęgnacja opiera się o nuuni. Aktualnie używam BALANCY, AZELY i C-GLOWY i jestem bardzo zadowolona z działania produktów. W... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówienie dotarło po dwóch tygodniach i po wielu wiadomościach do firmy, która tłumaczyła się jakimiś problemami technicznymi. Po moim kolejnym upomnieniu i prośbie o zwrot pieniędzy firma napisała m... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Po prawie półtora miesiąca oczekiwania, dzień po napisaniu poprzedniej recenzji paczka wreszcie ruszyła w drogę. Kosmetyki dotarły porządnie zapakowane, w przesyłce znalazłam dodatkowy krem - mogę się... Voir plus

4,0

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Realizacja zamowienia przebiegla…

Realizacja zamowienia przebiegla sprawnie i bezprobpemowo, zgodnie z moiki wczesniejszymi doswiadczeniami. Na uwage zasluguje rowniez sposob pakowania przesylki. Produkty zostaly odpowiednio zabezpieczone. Wszystkie artykuly dotarly w nirnaruszonym stanie - nic nie bylo uszkodzone, otwarte Ani rozszczelnione. Miakam okazje rowniez skorzystac z obslugi klienta w zwiazku z zapytaniem odnoanie cicacare i oceniam kontakt bardzo pozytywnie. Kontakt byl uprzejmy i pomocny, a caly proces mozna uznac za satysfakcjonujacy.

14 juin 2026

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona. Zamawiam że sklepu nuuni produkty już od dłuższego czasu. Zamowienie dotarło do mnie szybko, kupiłam wszystko to co chciałam w jednym sklepie. Pisze jednak ta opinie, ponieważ jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta pod względem reklamacji. Niestety paczuszka podczas dostawy uległa uszkodzeniu, co uszkodzilo opakowanie i pompkę jednego z serum, tak że ciężko było je używać, nie dało się za pomocą pompki. Zgłosiłam to do działu reklamacji wraz ze zdjęciem i otrzymałam ten produkt po prostu w osobnej, nowej przesyłce. Jestem zadowolona,
Bo nie spodziewałam się tak przyjemnej i prokonsumenckiej decyzji i rozwiązania. Serdecznie polecam i pozdrawiam osoby pracujące w tej firmie

5 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem zadowolona bo dostawa była mega…

Jestem zadowolona bo dostawa była mega błyskawiczna. Produkt był zapakowany starannie i dokładnie. Korzystanie z ich usług to takie miłe doświadczenie, że wracam, wracam.... i wracam. ;) Wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione. Firma na medal

16 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam! Jednym słowem dramat. Od 4 miesięcy czekam swoje zamówienie. Wielokrotnie kontaktowałam się z tą firmą w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Paczka podobno została do mnie nadana a ja nadal czekam... Po zaproponowaniu żeby oddali mi pieniądze (zamówione produkty nie są mi już potrzebne), otrzymałam kolejnego e-maila z mydleniem oczu, że sytuacja zostanie rozwiązana kolejnego dnia. Ten kolejny dzień minął już ponad tydzień temu. Traktowanie klienta - totalna porażka. Trzeba mieć godność i oddać pieniądze jeżeli się nie jest w stanie wywiązać z umowy sprzedaży.
NIE POLECAM!!!

20 juin 2026

Nie polecam!!!

Nie polecam!!!! Zamówienie opłacone 31 maja, dziś mija 20 dni, a ja nadal nie mam ani produktu, ani numeru przesyłki. Obsługa odsyła tylko kolejne wiadomości, że „sprawa jest wyjaśniana”. Po przeczytaniu podobnych opinii innych klientów mam poważne wątpliwości co do rzetelności tej firmy....

20 juin 2026

Profesjonalna i rzetelna obsługa

Profesjonalna i rzetelna obsługa, miłe podejście do klienta, polecam. Przesyłka zapakowana bez zarzutu, odpowiednio do jej zawartości. Lubię robić tutaj zakupy, polecam serdecznie. ❤️❤️

15 juin 2026

Nie dosc

Nie dosc, ze produkt jest dobrze zapakowany, to jeszcze tak ladnie wyglada. Zadnych niedociagniec, ocena bardzo dobra plus. Polecam. ❤️👍

3 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jesli chodzi o realizacje zamowienia…

Jesli chodzi o realizacje zamowienia wszystki w nalepszym porzadku. Paczka przyszla szybko, ladnie zapakowana - nie mam zastrzezen. Natomiast na najwieksza pochwale zasluguje to co mnie najbardziej interesuje, czyli samw produkty. Zobaczylam reklame marki na instagramie i postanowilam sprawdzic, co maja w ofercie. Przegladajac poszczegolne produkty podejrzewalam, ze moze byc to cos dla mnie, ale nie spodziewalam sie, ze az tak 😅 Przede wszystkim widac, ze naprawde staraja sie wyroznic i zadbac o kazdy mozliwy detal w odbiorze produktu przez Klienta. Paczuszka przyszla z ladnym opakowaniu z tasma z logo i napisem "few ingredients, just the right ones". Dla mnie jako dla osoby, ktora patrzy przede wszystkim na sklady i dzialanie produktu to wlasnie haslo idealnie oddaje zalozenia i rzeczywiste dzialanie marki. Sklady sa przemyslane, niesamowicie ciekawe i nowoczesne, a przy tym nie zawieraja tych skladnikow, ktorych moja skora nie lubi ani nie potrzbuje, jak barwniki, perfumy, alkohole denaturowane itd. Opakowania? No tutaj tez sie bardzo zaskoczylam. Sa bardzo przyciagajace uwage, na zywo chyba jeszcze bardziej niz na zdjeciach. Opakowania sa bardzo oryginalne, nigdy takich nie widzialam. No i prxede wszystkim ogromny plus za pompke zamiast standardowej pipety. Nie lubie pipet i przepadam za pompkami.

Co jednak najwazniejsze - DZIAŁANIE produktów! Tutaj nawet nie wiem jak moge opisac swoj zachwyt, ktory trwa i trwa. I chyba nawet nie bede szukala odpowiednich slow, zeby to opisac, bo mysle ze nie znajde, aby opisać to, co te produkty zrobily z moja skora. Testowalam mnostwo marek, z roznych poziomow cenowych i to co proponuje nuuni jest genialne. Ja dlugo zmagalam sie z zaburzona bariera hydrolipidowa i licznymi niedoskonalosciami a potem przebarwieniamj, z ktorymi zadne prpdukty sobie za nic nie radzily. Odwiedzalam kosmetyczki, dermatolozki i tez nic... Tutaj po kontakcie przez instagrama zostaly mi polecone 3 produkty, ktore DOSŁOWNIE rozwiazaly moj problem, z ktorym zmagalam sie prawie 2 lata! Polecono mi: serum z witaminą c, krem ceramidowy i żel oczyszczający. Kazdy z nich jest genialny. Zel jest bardzo delikatny i zostawia super odczucie na skorze po mycii - wiekszosc zelimie wysusza, a ten super nawilza i robi skore miekka. Serum z witamina C w polaczeniu z kremem ceramidowym jest super polaczeniem. Skladowo te produkty to majstersztyk, ale pod wzgledem dzialania to jesscze wyzszy poziom. Witamina C mimo moich zaognionych zmiana nie podraznila dzieki nowoczesnym formom witaminy C - co mnie tez zdziwilo tam są az dwie formy jej. Krem z ceramidami super nawilza, koi skore i ja wycisza.

No nie ma slow, ktore opisza moj zachwyt. Robcie dalej to, co robicie, bo jestescie w tym swietni i macie moje pelne wsparcie. Dziekuje!!! 💗

6 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam, jeśli komuś zamówienie doszło to ok. Ale ja od 2 miesięcy próbuje wyjaśnić sprawę przesyłki, która podobno została do mnie nadana. Przesyłki nigdy nie otrzymałam. Po miesiącu prosiłam o zwrot pieniędzy, czekałam następny miesiąc, o po upomnieniu ponownym o pieniądze dostałam pytanie, czy chcę ponowną wysyłkę czy zwrot pieniędzy. Obsługa klienta leży całkowicie, aż do tego stopnia, że zastanawiam się, czy to nie jest scam i wyłudzanie pieniędzy. Odczekam jeszcze tydzień, jeśli nie dostanę zwrotu, zgłaszam sprawę na policję. NIE POLECAM FIRMY !!!

14 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jak do tej pory przetestowałem z nuuni…

Jak do tej pory przetestowałem z nuuni serum sheeny i krem ceramidowy cicacare i jestem zadowolony z obu produktow. Czekam na jakieś nowości, a szczególnie na jakiś spf - jak będzie na takim poziomie jak dotychczasowe produkty to na pewno kupię

11 mai 2026

Super

Super, najbardziej zaskoczyło mnie to, jak dobrze produkty uzupełniają się w mojej codziennej pielęgnacji i jak na podstawie włączenia kilku produktów jestem w stanie zastąpić swoją wcześniej wieluetapowa rutynę. Skóra jest bardziej komfortowa, lepiej nawilżona i wygląda po prostu zdecydowanie zdrowiej. Dodatkowo bardzo doceniam fakt że przy wyborze produktów, jak i potem w ułożeniu sensownej rutyny mogłam liczyć na pomoc i konkretne odpowiedzi. Na pewno wrócę 🤭

23 mai 2026

Uwielbiam!!

Uwielbiam!!! Genialny i zaawansowany skład kosmetyków, najnowsze składniki aktywne, cud, miód, malina 😍😍

8 juin 2026

Rewelacja

Rewelacja. Wyśmienity czas realizacji, wszystko zgodne z zapowiedzią. Super zapakowane produkty. Fachowy, grzeczny i bardzo sprawny zespół obsługi klienta. Polecam serdecznie

24 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Naprawde mogę polecić zakupy w tym…

Naprawde mogę polecić zakupy w tym sklepie, kosmetyki nuuni najlepsze na świecie . Są tak delikatne a zarazem robią mega robote . Polecam z całego serca ... i przepięknie zapakowane 😍😍😍

23 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Paczka i jej zawartosc dotarly w stanie…

Paczka i jej zawartosc dotarly w stanie idealnym. Bezproblemowe zamowienie i klarowny kontakt z pracownikami sklepu. Sklepu warty polecenia, wysoki standard prpsuktow, jak i wysylki. Produkty zawsze sa zgodne z opisem i przychodza na czas.

14 avril 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus