Noté 5 sur 5 étoiles

Przesympatyczna obsługa. Zachęcam każdego do zakupów w tym sklepie. Zawsze na stronie można sprawdzić termin dostawy, nie ma co się martwić. Przesyłka po prostu cudowna, nie mam żadnych zastrzeżeń. Sa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zaczęłam od jednego produkty na próbę, a dzisiaj tak naprawdę cała moja pielęgnacja opiera się o nuuni. Aktualnie używam BALANCY, AZELY i C-GLOWY i jestem bardzo zadowolona z działania produktów. W... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówienie dotarło po dwóch tygodniach i po wielu wiadomościach do firmy, która tłumaczyła się jakimiś problemami technicznymi. Po moim kolejnym upomnieniu i prośbie o zwrot pieniędzy firma napisała m... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Po prawie półtora miesiąca oczekiwania, dzień po napisaniu poprzedniej recenzji paczka wreszcie ruszyła w drogę. Kosmetyki dotarły porządnie zapakowane, w przesyłce znalazłam dodatkowy krem - mogę się... Voir plus

4,0

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

No cóż mogę powiedzieć..

No cóż mogę powiedzieć... w końcu po wielu, wielu latach znalazłem nie jeden, a kilka produktów które pozwoliły uporać mi się z problemami, z którymi zmagałam się przez LATA!!! Testowałam naprawdę wszystko czego się da. Od tanich do średniej ceny do najdroższych kosmetykow, tych z polecenia od koleżanki i poleconych przez kosmetologa czy już nawet chodziłam do dermatologa. Nie pomagało dosłownie, ale to doslownie nic. Na nuuni trafiłam przez reklamę na fb i postanowiłam dać im szanse, a dokładnie to dwom pierwszym produktom - żelowi oczyszczającemu cleany i kremie cermidowemu cicacare. No po prostu M A G I A!!! Od samego początku czułam, że to strzał w dziesiątkę i zaczęłam wierzyć, że jednak jest coś co jest w stanie zmienić wygląd, ale przede wszystkim stan mojej skóry. Skontaktowałam się z marka, bardzo miłe osoby z obsługi porozmawiały że mna, poleciły inne rzeczy z marki po przesłaniu zdjęć przeze mnie, a dodatkowo polecili mi nawet produkty z innych marek, co chyba nigdy mi się nie zdarzyło, bo zawsze kontakt tego typu polega na "wciskaniu" ile się da, a tutaj w końcu odczulam, że to ja jestem wazna, a nie to za ile zrobie zakupy po rozmowie. Definitywnie na pierwszym miejscu stawiają potrzeby klienta i to wspieram z całego serca. Będę was polecać wszystkim, jak się tylko da!

4 mai 2026

Super produkty

Super produkty, warte swojej ceny. Mega profesjonalna i bardzo życzliwa firma nastawiona na ponoć zarówno podczas wyboru asortymentu, jak również podczas użytkowania. Gorąco polecam

7 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zdecydowanie nie polecam, na moją negatywną opinię wpłynęła logistyka i "realizacja" zamówienia wraz z obsługą klienta. Zero jakiegokolwiek potwierdzenia złożenia zamówienia na mailu, żadnego śladu, że zamówienie zostało złożone. Wysyłają paczkę dopiero gdy się po czasie o nią upomnisz. Nie odpisują na maile, odpowiedzieli na wiadomość prywatną na social media, dopiero gdy zaczęłam dopominać się w komentarzu. Od razu magicznie po godzinie produkt został wysłany. W środku? Cóż, luzem krem i trochę wypełnienia, bez paragonu, bez chociażby jakiejkolwiek próbki w ramach rekompensaty. Fajnie dbają o klientów

1 juin 2026

Sprawnie

Sprawnie, szybko i po mojej myśli. Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Paczka zapakowana perfekcyjnie. Efektywnie działające produkty, poprawiły znacznie mój stan skóry. Polecam.

9 juin 2026

Zdecydowanie odradzam

Zdecydowanie odradzam! Paczka przyszła po miesiącu oczekiwania, tylko dlatego, że zażądałam zwrotu pieniędzy!!! (zdążyłam zakupić inny produkt do demakijażu). Ta firma jest niepoważna!

13 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Nie mam uwag co do dostawy

Nie mam uwag co do dostawy, wszystko jak należy. Mam z nimi same dobre doświadczenia, polecam . Przesyłka dotarła do mnie w nieprawdopodobnie dobrym stanie. Jak dla mnie - genialnie. Rekomenduje.

8 juin 2026

Wspaniale produkty

Wspaniale produkty, ładnie zapakowane, bardzo skuteczne o dobrej jakości. Szybka realizacja zamówienia.Zakupy robię już kilka razy i jestem mega zadowolona.

1 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Od 3 miesięcy brak paczki i brak…

Od 3 miesięcy brak paczki i brak kontaktu. 20 marca otrzymałam wiadomość o treści: „Przygotowujemy wysyłkę Twojego zamówienia. Powiadomimy Cię, gdy zostanie ono wysłane” – i od tamtej pory zapadła absolutna cisza. Pieniądze zostały pobrane, a zamówienie od kilkunastu tygodni nie zostało wysłane. Ostrzegam innych przed zakupami w tym sklepie. Jeśli sprawa nie zostanie natychmiast rozwiązana, a środki zwrócone, zgłaszam sprawę do UOKiK oraz uruchamiam procedurę chargeback w banku.

11 juin 2026

Nie otrzymanie zamówienia

Nie otrzymałam zamówienia kontakt był tylko jedno razowy mieli wysłać paczkę ale oczywiście tego nie zrobili nie polecam nikomu

27 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Produkty okazały sie dokładnie tym

Produkty okazały sie dokładnie tym, czego szukałam. Na pewno nie jest to moje ostatnie zamówienie. Rzadko wystawiam opinie, ale tym razem postanowiłem zrobić wyjątek, ponieważ wszystko przez realizację zakupu, zabezpieczenie paczki były zrealizowane wzorowo. Widać, że komuś zależy zarówno na jakości produktów, jak i obsłudze klienta - co po prostu należy cenić.

11 mai 2026

Kosmetyki są świetne

Kosmetyki są świetne. Trafiłam na nie niechcacy. To był mega strzał w dziesiątkę. Moja skóra na twarzy promienieje. Serum nawilżające, cudo do suchej skóry... Mega dzięki. Z całego serca polecam

15 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zdecydowałam się wypróbować krem…

Zdecydowałam się wypróbować krem ceramidowy cicacare i to był dobry wybór. Moja skóra jest z tych wrażliwych, naczyniowych i z powracającym tradzikiem różowatym, więc wymaga specjalnej opieki. Wasz krem mega nawilża skórę, nie ma efektu ciągnącej skory, wyciszył naczynka i wypieki plus wyrównał koloryt skóry. Spełnia swoje zadanie również jako baza pod podkład. Rewelacja, polecam kobietom, które mają taką cerę jak ja 🙂

16 mai 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus