Jeg ringer til dem i 50 minutter 8 gange begge gange lægger de på eller den bare lægger på automatisk. Jeg kan ikke være den eneste med det problem.at man kan ikke kontaket dem på telfon der svar ikk... Voir plus
Lisez les avis des autres
Forfærdelig behandling. Når man ringer til Udlændigestyrelsen på én af de 2 dage de overhovedet har åbent, tager de ikke engang telefonen og når man ringer senere, som de siger man skal, tager de den... Voir plus
I tried calling SIRI but the phones say that due to their internal meeting the lines are closed and then proceeds to lists the opening hours that coincide with the hours I actually called. I sent an... Voir plus
Denne offentlige instans er så dårligt udviklet på alle måder at det kan ikke være tilfældigt. Alle i denne instans skulle tjekkes igennem fra Minister til medarbejdere. Enten har man ansa... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Dårligste service jeg nogensinde har modtaget
Har søgt om visum til min kæreste i Bangkok for mere end 1 måned siden, søgte visum fra 19.6.2018 og i 90 dage, har ikke hørt noget og ringed i dag til dem for at høre til sagen, efter 1 times vente tid, kom jeg igennemen til en sur medarbejder, jeg spurgte ind til sagen og hendes eneste svar på alle mine spørgsmål var " vi har ifølge loven 60 dages behandlingstid" lige meget hvad jeg spurgte om var det hendes svar til mig, det er bare ikke i orden, der trænger til at blive strammet meget op på servicen der inde
Hensynsløs forvaltning
Jeg vidste godt at Danmark efterhånden havde fået en stram udlændingepolitk i 2015, men jeg var ikke klar over hvor stram den var og hvordan den blev forvaltet før jeg søgte om ægtefællesammenføring med min kinesiske mand.
Jeg synes reglerne og kravene for herboende danskere er uretfærdige (også selvom jeg tilfældigvis lever op til dem), jeg synes det er uretfærdigt dyrt at få sine grundlæggende rettigheder (gebyrer for bankgarantier, ansøgningsgebyrer, gebyrer for pasfornyelse, m.v.), men det som gør mig mest vred er sagsbehandlingstiden som bare stiger og stiger. Og jeg er overbevist om at det er helt bevidst for at stresse borgerne.
I øjeblikket oplyser Udlændingestyrelsen en sagsbehandlingstid på 10 måneder. Det betyder at hvis man ønsker at leve i Danmark med sin udenlandske ægtefælle, så går der minimum 10 måneder fra man beslutter sig før at den udenlandske ægtefælle får en opholds- og arbejdstilladelse. Det er altså et år i ingenmandsland, hvor man ikke kan komme videre i sit liv i Danmark. Set i lyset af at man oven i købet skal betale 5900 kroner for at indgive en ansøgning, så synes jeg det er fuldstændig grotesk hensynsløs forvaltning fra den danske stat under politisk ledelse af Inger Støjberg. Her burde sagsbehandlingstiden være på MAKSIMALT en måned og gerne bare 1-2 uger, hvilket den også var i gamle dage.
Det her er politisk orkestreret chikane af danske borgere der ønsker at bo i Danmark med en ægtefælle som er født i et land uden for EU. Jeg føler en vrede over tingenes tilstand, over at være en produktiv borger som har betalt topskat i en årrække, over at blive behandlet som ligegyldigt affald af den danske stat.
Korrupt!
Korrupt og ikke til at stole på. Elendig og ligegyldig behandling. Løgnere og direkte imod, hvad det at være "dansk" består af. Godt jeg ikke er "udlænding" og skal igennem denne heksekedel! - FØJ!
L’expérience Trustpilot