Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkeligt en hyggelig park for både store og små😊 Vi har alle haft en sjov dag med både dyr, fodboldgolf og ikke mindst gode minder til at tage med hjem. Vi vil helt sikkert komme igen! Inger og Ole... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nymarksminde Farm Park er et dejligt sted, med "højt til loftet" og glade børn. Børnene kan løbe frit, klappe geder, holde høns, hoppe på hoppeborg, køre traktor og meget mere. Der er søde dyr og... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ikke de 105,- værd Vi er ligesom mange andre ret skuffede og gik faktisk derfra efter en time, med følelsen af at være blevet snydt. Hjemmesiden og deres markedsføring fejler intet, for hygg... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Parc à thème
  2. Vacances à la ferme
  3. Hôtel
  4. Hébergement
  5. Centre pour personnes âgées
  6. Parc animalier et safari

Informations provenant de diverses sources externes

Nymarksminde er et feriested i Vodskov/Aalborg. Her findes Bed and Breakfast, Bondegårdsferie, Mini-zoo, legeland og Fodboldgolf. I sommerhalvåret er der åbent i Farmparken med alle bondegårdsdyrene og fodboldgolfbanen. Mange børnehaver og institutioner gør brug af Farmparken. Her får de lov til at fodre og kæle for Nymarksmindes mange bondegårdsdyr – og selvfølgelig lære en masse. Parken har desuden et stort og trofast publikum, som også bruger den til fødselsdage og familiesammenkomster. Hele året tilbydes overnatning i 10 hyggelige ferielejligheder for Bed and Breakfast gæster. I sommerferien besøges Nymarksminde af Bondegårdsferie-gæster, som deltager i unikke og sjove aktiviteter. Her kommer børnefamilier og nyder den danske sommer i selskab med bondegårdsdyr, fri natur, traktorture, fodboldgolf og masser af hygge. Mange virksomheder bruger faciliteterne til teambuilding og firmaevents. Nymarksminde har desuden et stort konferencelokale med alt nødvendigt udstyr og plads til 80 personer.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkeligt en hyggelig park for både…

Vi vil helt sikkert komme igen! Inger og Ole gør en dyd ud af oplevelsen og det kan mærkes!🌼

20 septembre 2025

Tak til Inger og Ole Risager

Tak til Inger og Ole for en oplevelsesrig uge på Nymarksminde. I gør en beundringsværdig indsats for at give både børn og voksne sunde og lærerige oplevelser. Der er afvekslende aktiviteter fra morgen til aften. I har et fantastisk tag på børn i alle aldre og alt sker med et smil på læben. Værelserne var pæne og rene, og udendørsfaciliteterne fremstod velholdte. En oplevelse, vi kan anbefale alle med små og store børn. Mange hilsner til jer begge fra Dina og Jørn i Haderslev.

26 juillet 2025

Familiehygge🌞

Vi har haft en rigtig hyggelig dag med børn og børnebørn på Nymarksminde. Her er fuldstændig ro på og ingen stress. Dejlige omgivelser, hvor børnene kan boltre sig og de voksne kan slappe af. Rigtig søde medarbejdere. Simon er rigtig god til at naturformidle i børnehøjde og Ole giver en god traktortur og hjortesafari.
Jeg nyder hver gang vi er her. Kan virkelig anbefale stedet🌞

Noté 5 sur 5 étoiles

Nymarksminde er et fantastisk sted

Nymarksminde er et fantastisk sted. Selv når der er mange mennesker føles det ikke sådan fordi området strækker sig langt rundt. Det er hyggeligt at fodre dyrene og man kan tage grill mad med og låne deres grill. Vi elsker at være her.

En rigtig hyggelig dag

En rigtig hyggelig dag, hvor vi var 12 til børnefødselsdag.
Børnene hyggede sig meget, med besøg hos dyren i parken og leg på de mange legepladser og andre aktiviteter

Ikke de 105,- værd

Ikke de 105,- værd

Hjemmesiden og deres markedsføring fejler intet, for hyggeligt og stort ser det ud - det er desværre ikke tilfældet, de få dyr med begrænset adgang, en nedslidt legeplads og et par fodboldmål var hurtigt overstået og vi brugte størstedelen af tiden på at spise vores madpakker på en bænk, for så at køre igen.

Desværre sad vi i bilen på vej hjem, med følelsen af nærmest at være blevet snydt.

1 stjerne for oplevelsen i "parken"
5 stjerner for hjemmesiden

29 juillet 2025

Réponse : Nymarksminde

Hej Mads! Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse, også selvom den var skuffende. Det er vi naturligvis bare kede af at høre :(

Vi vil dog gerne nævne, at Nymarksminde rummer langt mere, end hvad man typisk kan opleve på en times besøg. Udover dyrene og legepladsen tilbyder vi hver dag:

Hjorte-safari, hvor man kommer helt tæt på kronhjortene.
Traktor-ture, ud over markerne.
Naturskole med spændende læring og dyrespor.
Fodringsrunder og mulighed for at møde dyrene tæt på.
Der er en 18 huller stor fodboldgolf bane, og masser af andre legemuligheder, hvis man ikke lige er til legepladsen.

Vi gør os umage med at give et ærligt indtryk af stedet på vores hjemmeside, og vi er selvfølgelig ærgerlige over, at virkeligheden ikke matchede jeres forventninger.

Tak for ros til hjemmesiden – og tak for din ærlige anmeldelse. Vi håber, I en dag får lyst til at give os en ny chance og opleve alt det, I måske missede første gang.

Dårlig oplevelse

Skuffende oplevelse – ikke et sted for dyrevenner

Stedet levede desværre ikke op til forventningerne.

Flere af dyrene så ikke ud til at have det godt. En kalv gik helt alene, uden nogen artsfæller i nærheden. Da jeg spurgte personalet hvorfor, var svaret blot, at det var nemmest, når børnene skulle ind til den. Det er ikke acceptabelt – kalve og køer er flokdyr og bør aldrig stå alene, medmindre de er syge. Det nævnte jeg også, men personalet virkede ligeglade. Man kunne sagtens have haft to kalve sammen og adskilt dem midlertidigt ved fodring.

De to får på stedet gik også adskilt, hvilket heller ikke giver mening for sociale dyr.

Legeområdet var forsømt. I sandkassen stak rustne skruer op fra verandaen – en tydelig sikkerhedsrisiko. Sandkassen var desuden fyldt med ødelagt legetøj, og generelt bar legepladsen præg af slid og manglende vedligeholdelse. Flere bænke burde udskiftes, og toiletfaciliteterne trængte både til en opgradering og grundig rengøring.

Alt i alt fremstod stedet trist og nedslidt, og det er ikke et sted, man bør besøge, hvis man holder af dyr. De har det simpelthen ikke godt nok.

Slet ikke pengene værd – og hele “parken” er set på 20 minutter.
Vi kommer ikke igen.

30 juillet 2025

Hej Line!

Tak fordi du har delt din oplevelse. Det er tydeligt, at du brænder for dyrs trivsel, og det respekterer vi meget. Vi er oprigtigt kede af, at dit besøg hos os gav dig det indtryk, at dyrene ikke har det godt. Vi tager det meget alvorligt, og vil gerne understrege at vi tager os meget af dyrene. Der er flere check-ups og opsyn hver eneste dag for at sørge for dem. Men det ser gæsterne ofte ikke.

Angående kalven, som stod alene: Det er korrekt, at vi i visse tilfælde lader enkelte dyr gå for sig selv i perioder, men det sker aldrig uden omtanke. I det konkrete tilfælde var kalven sund, blev tilset dagligt og havde kontakt til både mennesker og dyr i nærliggende folde. Vi forstår dog, at det kan virke forkert, hvis man ikke kender baggrunden.

Det samme gælder fårene: De bliver løbende flyttet mellem folde og har adgang til samvær, men vi kan godt se, hvordan det i øjebliksbilleder kan give et forkert indtryk.

Vi vil dog gerne nævne, at Nymarksminde rummer langt mere, end hvad man typisk kan opleve på 20 minutter. Udover dyrene og legepladsen tilbyder vi hver dag:

Hjorte-safari, hvor man kommer helt tæt på kronhjortene.
Traktor-ture, ud over markerne.
Naturskole med spændende læring og dyrespor.
Fodringsrunder og mulighed for at møde dyrene tæt på.

Vi beklager, hvis I har overset eller ikke været opmærksomme på disse aktiviteter, som netop er skabt for at give en hel dags oplevelse for både børn og voksne. Størstedelen af vores gæster bruger 2–4 timer hos os.

Vi er kede af, at vi ikke levede op til dine forventninger, men vi takker for dine input. Og vi håber på at kunne møde dig igen i parken. Evt. udenfor højsæson, hvor der er lidt mere plads mellem vores gæster, og ikke så meget fart på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig og sjov dag som altid

Dejlig og sjov dag som altid. Utroligt søde og hjælpsomme medarbejdere.
Og så er der verdens sjoveste ged, som bare er fuld af sjov og ballade og som gerne vil lege, min søn elsker den.

28 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig dag i skønne omgivelser

Der er søde dyr og venlig personale, som gjorde det ekstra hyggeligt.
Vi kunne spise dem medbragte mad i det fri, på de opstillede bænke.
Vi kommer helt sikkert igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Så dejlig og hyggelig en dag

Så dejlig og hyggelig en dag. Vi var 3 familier afsted for første gang og det bliver ikke sidste. Dejligt at alt er hegnet inde, så børnene frit kan løbe rundt. Normalt når man er i ferier parker kan man godt blive spredt, men Nymarksminde har en perfekt størrelse til en god dag. Vi har allerede aftalt at skal afsted igen, det er en super oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var på det dejligste besøg i parken…

Vi var på det dejligste besøg i parken i dag. Vi var en samlede familie på 18 mennesker, den yngste 2år og den ældste 74år. Hold nu op en fantastisk dag for alle mand! Der var aktiviteter alle kunne være med på, selv teenagerne havde en dejlig dag. 5 timer de fløj afsted og vi er godt trætte nu. De får min varmeste anbefaling!

Skuffelse

Hjemmesiden bærer præg af, det er stort og der er en masse at tilbyde, men i virkeligheden er ALT set på 30min max. Rigtig skuffende oplevelse. Dyrene er overhovedet ikke tamme, de virker skræmte, og løber rundt i deres folde, når mennesker kommer ind.
Der ligger madfrø over alt, fordi gæsterne får lov til at fodre dyrene - uden opsyn eller under ordnede forhold - måske man burde lave nogle tidspunkter hvor dyrene kan fodres i samråd med personalet, og bruge tid på at gøre dyrene børnevenlige og generelt menneske vante.
Wcet var dæleme heller ikke hygiejnisk eller noget at råbe hurra for til trods for, at det var rengjort 30min før min og families ankomst. Vi kørte efter 1t og 20min, vi blev udelukkende for den traktor tur, vi havde betalt for hjemmefra - der heller ikke var den store succes.

Vi kommer ikke igen.

Hej Bos,
Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne.
Vi arbejder hver dag for at skabe hyggelige og trygge rammer for familier, og det gør det ekstra ærgerligt, at I gik herfra skuffede.

Mht. dyrene: Det er vigtigt for os, at de har det godt, og vi forsøger at finde en balance mellem at give gæster mulighed for at komme tæt på, og samtidig sikre dyrenes trivsel. Din idé om fodring i samråd med personale er rigtig god, og det er præcis hvad vi gør på vores daglige fodringsrunder med gæsterne. Vi ønsker selvfølgelig, at både dyr og gæster føler sig trygge.

Vi er også kede af, at toiletfaciliteterne ikke levede op til standarden, selv med nylig rengøring. Det skal vi blive bedre til at følge op på i løbet af dagen :)

Og ja, vores hjemmeside viser hele paletten af daglige aktiviteter, men vi forstår godt, hvis det opleves anderledes, især hvis besøget falder på et tidspunkt, hvor der er færre aktiviteter i gang.

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse. Det giver os mulighed for at lære og forbedre os.

Ikke pengene værd

Stedet er præget af meget dårlig vedligeholdes
får der stanger børn og livsfarlige traktor ture
Er slet ikke prisen værd skulle koste det halve

21 juillet 2025

Hej Boe,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er naturligvis kede af, at I ikke følte, at besøget levede op til forventningerne. Vi tager din kritik alvorligt. Det er vigtigt for os, at alle vores gæster føler sig trygge og godt tilpas, både i forhold til sikkerhed, oplevelser og vedligeholdelse.

Vi har stort fokus på sikkerheden omkring vores traktor og vogn, og den bliver regelmæssigt tjekket og kørt af erfarne medarbejdere. Hvis I har oplevet noget konkret, der virkede farligt, vil vi meget gerne høre nærmere, så vi kan undersøge det med det samme. Vi vil gerne understrege at turen absolut ikke er livsfarlig.

Vores får og andre dyr er tamme og vant til kontakt med mennesker, men de er stadig dyr, og vi holder løbende øje med samspillet mellem gæster og dyr for at sikre en god oplevelse for begge parter.

Vi er ærgerlige over, at I ikke synes, I fik nok for pengene. Vi forsøger at holde prisen så fair som muligt i forhold til de mange aktiviteter, dyremøder, det daglige vedligeholdelsesarbejde, og selvfølgelig en fair løn til vores dejlige medarbejdere.

Tak for din feedback. Den hjælper os i arbejdet med at blive bedre.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus