L'entreprise a répondu
Nie polecam firmy jest niewiarygodna nieuczciwie rozlicza pracowników Nie można doprosić się swoich pieniędzy Oszukują w rozliczeniach,lepiej unikać tej firmy Firma nie uczciwa i opinie ktore s... Voir plus
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Samochód, za który zapłaciłem duże pieniądze otrzymałem brudny i w opłakanym stanie technicznym. Firma w mediach społecznościowych przedstawia prace na aplikacjach jako idealną pracę dla studentów. Okazuje się że przy bardzo dużych kosztach związanych z najmem samochodu, prowizją oazis i prowizją aplikacji w rzeczywistości ciężko jest chociaż trochę zarobić a czasem trzeba dopłacać. W związku z tym jest to praca wyłącznie dla osób, które nie mają żadnego innego zajęcia i mogą pracować na pełen etat.

Réponse de Taxicab
Najlepszy partner flotowy, z jakim współpracowałem! Wszystko legalnie, jasne zasady rozliczeń i świetny kontakt z biurem. Bardzo pomogli mi z dokumentami do karty pobytu. Samochody są w świetnym stanie technicznym, a serwis na miejscu to ogromny plus. Szczerze polecam Oazis Car każdemu kierowcy!

Réponse de Taxicab
Быстро получила новое авто, пробег всего 30км. Большой лимит по км. Брала для поездок по Польше, обязательно буду обращаться повторно

Réponse de Taxicab
Доброе утро.Прочла ниже два отзыва .Скажу так я только устраивают .И пока идёт всё хорошо.Внимательны.Хорошо объясняют,быстро реагируют.На этот момент всё устраивает.Дальше начну работать и всё подробно буду описывать.Спасибо

Réponse de Taxicab
Strasznie nie poważna firma, nie polecam pod żadnym pozorem. Nie reagują na wiadomości. Przy zamianie auta na drugie musisz liczyć, że zamienią ci auto w ciągu trzech tygodni, przy umowie, że wymieniają auta w jeden dzień.
zastanawiam sie nad podjeciem wspołpracy z nimi, ale po przeczytaniu sobie opini tutaj juz mam watpliwosci
a do tego,po rozmowie przez telefon z jakas paniusia to chyba sobie odpuszcze.
od poczatku krecila i moim zdaniem próbuje mnie na kase wyru,,, .
ja powiedzialem, ze chce pracowac na pełnym etacie a ona mi wciska na siłe1/4 etatu :-(
do tego psychotesty płatne z góry u nich i o dziwo kosztuja 400 zł. Wyniki po dwóch dnich????
coś mi tu wałkiem śmierdzi !!!!
oby te psychotesty z ukrainy nie były aby??? ;-)
ludzie wezcie napiszcie jakąś radę. prosze
Ukropska mafia taksówkarska. Zgłosiłem już ten proceder do odpowiednich służb.
Nie polecam firmy jest niewiarygodna nieuczciwie rozlicza pracowników
Nie można doprosić się swoich pieniędzy
Oszukują w rozliczeniach,lepiej unikać tej firmy
Firma nie uczciwa i opinie ktore są pozytywne to ściema
Naprawdę obiecują na początku coś innego a przy rozliczeniu wyszukują jak oszukać i nie oddać pieniędzy
NIE POLECAM Z DALA OD TEJ FIRMY
Naprawdę polecam 👌 niezawodny partner, wygodne warunki najmu i pracy. Można zacząć pracę bez wpłaty kaucji, co bardzo ułatwia sytuację.
Powiem ze to naprawdę spoko partner, dużo samochodów do wyboru, a jak nie ma w czasie spotkania, to w ciągu kilku dni załatwiają.
Dziewczyny odpowiadają na wszystkie pytania i wspierają w trakcie przygotowania dokumentów.
Zdecydowanie polecam
NIE POLECAM I ZGLASZE DO PRAWNIKA .
SAMOCHOD WYNAJELI BRUDNY ,ODDALAM CZYSTY I ZATANKOWANY !
PRZY PRZEGLĄDZIE I NAPRAWIE ODDALAM SAMOCHOD ZATANKOWANY I UMYTY,ODEBRALAM Z WYPALONYM PALIWEM 68KM. ZWRORU NIE Dostałam! KW SAMOCHODZIE ZATEPCZYM BYL PUSTY BAK . ZATANKOWAKAM DO PELNA KORZYSTALAM 1 DZIEN NIE WYPALIŁAM CO ZATANKOWAKAM ZWROTU NIE DOSTALAM ! SAMOCHODY WYNAJMUJA DROZEJ NIZ W OFERCIE!
KOLEZANKA MIALA DWIE RYSY ZADRAPANIA ZA KTORE NIE POBRALI OD NIEJ PIENIEDZY,MNIE ZA OBCIERKE PARKINGOWĄ POBRALI 950 ZŁ.
GENERALNIE BARDZI NIWPRZYJEMNI I TRAKTUJA LUDZI PO CHAMSKU. STOISZ CZEKASZ A CI ZAWSZE ZAJECI ,MIMO ZE WIDZISZ ZE WYCJODZS PALOC PAPIEROSY CZEKASZ I MAJA CIE GDXIES.
KIEDYS CZEKALAM TRZY GODZINY NA NAPRAWE KIERUNKOWSKAZOW MIMO ZE WCZESNIEJ ZOSTAWILAM DAMOCHOD NA CALY CALY Dzień . NIE ZROBIONY. CZEKALAM KOLEJNE 2 GODZ ,POWIEDZIANO MI ZE ODLICZĄ DZIEN ZA SAMOCHOD ,TAK SIE NIE STAŁO.
PODNIESLI OPLATY ZA APLIKACJE Z 95 NA 165 mimo że nigdzie jeszcze tych opłat nie podniesiono ! Korzystałam tylko z bolta choć zwykle gór,ej się wychodzi. Kogo chcą to okradną . Tyle w temacie
NIE POLECAM !!! ZABRALSM IM TEZ KIEDOWCE POLECONEGO I KOLEZANKA TEZ TO ZROBILA . Sprawa kolizji podana jest do sądu,a oni mimo to pobrali ode mnie 1500 zł za zderzak ,który i tak nie był nowy tylko używany z innego samochodu założony .
Prawnik powiedział że mimo iż w umowie było że pobierają 1500 zł ona jest bezprawnie skonstruowaną.
Nigdy więcej !!!!
Strona w języku polskim ale przez telefon po polsku juz sie nie dogadasz totalne dno
Było prawie wszystko dobrze , nie wiem czy to ja miałam takie szczęście czy coś jednak jest z samochodem ( ale jednak pare zmęczy nie przyjemnych się wydarzyło , raz ze nie mogłam odpalić samochód jednego dnia i musiałam kupować kable i drugie to komunikat ze jest problem z silnikiem co prawda po resetowaniu ten komunikat zniknął )

Réponse de Taxicab
Всё по честному,Машинка порадовала,экономная 6/100 газ,больше всего понравилось что машина на🇺🇦

Добрий день Сподоболось ця УСЛУГА РЕКОМЕНДУЮ

Réponse de Taxicab
En savoir plus sur les différents types d'avis.