Går ej att lita på deras färgkarta för fem öre, köpte blond silver, blev brun grå i håret. Ser hemskt ut. Trots en level 10 blondt hår som toningen användes i vart det helt fel nyans.
Nöjd med alla produkter jag beställde! Beställde blekning, en toning och color reboot. Tyckte inte att rebooten gav så mycket förändring i mitt slingade hår med bruna tillsatta pigment men i det mörk... Voir plus
Har nu köpt hårfärg hos October Stockholm för fjärde gången i rad och är så nöjd! Det finns jättemånga nyanser att välja på som man kan mixa hur man vill. Färgerna är dryga, luktar gott och ger jätt... Voir plus
Jag älskar supporten man får via instagram dom svarar alltid fort, leveransen är även den snabb ca 2 dagar. Toningen är underbar. Jag har själv varit frisör och alltid undrat varför det inte finns att... Voir plus
Vi ger kunden tillgång till vår professionella hårfärg som kombinerat med vår online support ger kunden en möjlighet att nå ett salongsnära resultat när de väljer färga sitt hår hemma.
Garvis Carlssons Gata 26, 169 41, Solna, Suède
- 08-814100
- info@octoberstockholm.com
- octoberstockholm.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Superbra och snabb service!
Nöjd!
Beställde färgen 6,666 då jag innan haft olia i 6,66 men ville ha dels större förpackning och sen slippa skakflaskan som de börjat med. Tog halva mängden och det räckte gott och väl till hela håret. Nu finns det kvar till typ 3 färgningar av utväxten. Färgen var precis vad jag ville ha och dessutom upplevde jag håret som mindre strävt efter ursköljning än vad jag är van vid. Resultatet blev väldigt fint och glansigt och färgen jämn, täckte mina gråa strån som utlovat. Det satte sig inte så mycket i hårbotten vilket var bra. Kommer beställa igen.
Snabb leverans och bra pris.
Jätte bra kundsupport och konsultation
Jätte bra kundsupport och konsultation. Hade väldigt gula toner i håret som jag vela få bort. Körde en reebot, en true blond plex, färgning och toning. Blev jätte bra resultat!

Réponse de Octoberstockholm
Jag gillar färgerna som ger en dröm…
Jag gillar färgerna som ger en dröm nyast som jag har velat ha så länge.

Réponse de Octoberstockholm
Tydlig kommunikation men framför allt…
Tydlig kommunikation men framför allt riktigt bra produkt!

Réponse de Octoberstockholm
Bra leverans och bra hårfärger
Bra leverans även precis innan jul och jag skulle aldrig använda ett annat märke på hårfärg! Fantastiskt bra och den doftar alldeles ljuvligt! Kommer absolut vara en trogen kund länge! :)
Bra service med o få hjälp med vad för…
Bra service med o få hjälp med vad för färg man ska ta. Snabba leveranser o bra produkter.
Helt perfekt
Helt fantastisk färg
Sökte en specifik därför och med guidning via Instagram och lyckades uppnå precis det jag sökte.
Hoppas den är hållbar också, har bara tvättat håret en gång så vet ej
Snabb leverans Inge krångel 🌟🌟🌟🌟🌟
Jättekul att testa hemma och mycket…
Jättekul att testa hemma och mycket billigare än att gå till frisören. Jättebra instruktioner från erfarna frisörer som vet hur man får ett snyggt hemmafärgat hår! 🤩🫶🏻 Kommer verkligen testa igen.
Älskar produkter!