Fantastisk hjemmeside med de smukkeste produkter og så til lagersalgs priser. Jeg har handlet der mange gange og både fået ting sendt, men oftes hentet det selv. Begge oplevelser er med meget stort ti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Behagelig oplevelse ved reklamation over vare, som desværre var fejlbehæftet ved ankomst. Ingen slinger i valsen - bare handling og løsning. Køber helt sikkert noget hos dem igen.
L'entreprise a répondu
Købte flere varer i designbutikken, der manglede nogle varer ved leveringen. Havde samme dag tlf. kontakt med Odendo, de havde så ikke flere af den vare, men vi fandt uden diskussion en anden løsning... Voir plus
L'entreprise a répondu
I forbindelse med et køb hos Odendo.dk oplevede jeg en helt fantastisk kundeservice. En af de pakke vi havde modtaget var ikke behandlet ordentlig af fragtselskabet. En glasrude var smadret. Jeg skrev... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bolig & Design. Ophold & Oplevelser. Masser af Velgørenhed! Hvor handel møder hjerte... Odendo handler ikke kun om forretning; vi er stolte af vores sociale engagement. Gennem vores mange velgørenhedsauktioner er vores fantastiske brugere med til at gøre en kæmpe forskel. Over 500.000 gennemførte handler siden 2013, bekræfter vores dedikation til kvalitet, gennemsigtighed og god kundeservice.
Niels P Thomsens Vej 3, 7500 , Holstebro, Danemark
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse : Odendo
kunne godt tænke mig at vide hvordan systemet er skruet sammen. havde 5 auktioner, hvor jeg var vindende. på nøjagtig samme tid , var jeg overbudt i alle auktioner.
siger ikke at en pc overbyder for firmaet, men nøjagtig samme tid?

Réponse : Odendo
Var let at bestille varer. Let med hent selv, hurtigt til at bytte forkert vare.

Réponse : Odendo
Har budt på adskillige auktioner gennem de sidste år og fået mange flotte ting. For nyligt en oplevelse med et hotelophold der desværre ikke blev til noget da ejeren der havde samarbejdet med Odendo var gået konkurs. Fik fin løsning fra Odendo med en fin kompensation.

Réponse : Odendo
De er altid villige til at hjælpe og gå den ekstra skridt for en kunde de smiler og griner og er der noget man godt kunne tænke sig skal man spørger jeg ventede på min pak men hørte intet så skrev jeg til dem og straks sendte de en ny pakke og vil selv lede efter den anden det skulle jeg ikke vente på mvh Tatjana Jensen

Réponse : Odendo
Hurtigt og effektiv levering og så har de så mange lækre designvarer at vælge imellem til rigtig gode priser. Klar anbefaling herfra ☺️

Réponse : Odendo
Hurtig levering og god service
En let hjemmeside at finde rundt i.

Réponse : Odendo
Altid en god oplevelse hos Odendo…
Hyggelige auktioner og mange fine ting.
Fin service ved afhentning.

Réponse : Odendo
Jeg købte en lampe som jeg gik og ventede på, men den kom ikke. Da jeg spurgte hvorfor fik jeg at vide den lå på afhentningsstedet uden jeg havde fået besked. Odendo sagde det var GLS der ikke havde givet besked og GLS sagde de ikke havde fået oplysningerne kun adressen. Denne gang vandt jeg auktionen på et skærebræt, nogle dage efter fik jeg besked på at jeg fik pengene tilbage samt besked fra sælger at det var udsolgt, det er vist ikke her jeg skal byde mere.
Jeg har tidligere droppet at handle på Odendo, da jeg ikke kunne få lagt køb samlet i kurv til fælles fragt.
Det bøvler jeg stadig med, når jeg blander køb og auktioner sammen OG fordi jeg ikke kan slette en gammel FB konto, som ‘blander sig’ hvis jeg forsøger at logge ind via den vej, så jeg stod med 2 konti hos Odendo. Det betyder desværre også, jeg ikke kan købe på live auktionerne, selv om det er via min private profil? Jeg bliver ikke registreret/modtager ingen besked på Messenger. Men dette er ikke en fejl fra Odendos side - blot info om andre ting, der kan påvirke et køb, og som virker frustrerende.
Tingene er altid lækre, super fint udvalg og fantastisk hurtig fragt. Årsagen til jeg vælger at dele min oplevelse her på Trustpilot og give 5 stjerner er (udover varekøb) deres kundeservice medarbejder, Esben Nørgaard. Han er tålmodig, lynhurtig til at vende tilbage og en problem fixer. Eksempel: en sæbedispenser virkede ikke. Skriver til Esben. Under 1 time kommer der svar retur: bare smid den ud, vi sender en ny - og endda en beklagelse. Det er service. Så jeg er tilbage for fuld skrue som trofast fan og kunde hos Odendo.

Réponse : Odendo
Hver gang vi har købt noget hos jer fungerer det fint .
Mvh
Kirsten Gottliebsen
8240 Risskov

Réponse : Odendo
Spammes med tilbuds mail. Og når man afmelder disse…. Er det med at holde tungen lige i munden, for at undgå gentilmelding 😵💫

Réponse : Odendo
En af varerne jeg bestilte var desværre udsolgt! Men jeg fik dagen efter bestilling en mail om det, og om jeg ønskede et gavekort (som var lidt højere end varens pris), at få tilsendt de andre varer, eller at ombytte varen til en anden farve.
Jeg valgte sidstnævnte, og pakken kunne allerede afhentes dagen efter i pakkeshoppen :D

Réponse : Odendo
Alt fungerer som d skal og er man i tvivl om noget er de meget behjælpelige m at finde svar og løsninger

Réponse : Odendo
Vandt en aution, men fik efterfølgende at vide, at jeg ikke kunne få varen.
Fik pengene tilbage, men det er jo ikke det der gælder ved en aution.

Réponse : Odendo
En savoir plus sur les différents types d'avis.