Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk hjemmeside med de smukkeste produkter og så til lagersalgs priser. Jeg har handlet der mange gange og både fået ting sendt, men oftes hentet det selv. Begge oplevelser er med meget stort ti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Behagelig oplevelse ved reklamation over vare, som desværre var fejlbehæftet ved ankomst. Ingen slinger i valsen - bare handling og løsning. Køber helt sikkert noget hos dem igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte flere varer i designbutikken, der manglede nogle varer ved leveringen. Havde samme dag tlf. kontakt med Odendo, de havde så ikke flere af den vare, men vi fandt uden diskussion en anden løsning... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I forbindelse med et køb hos Odendo.dk oplevede jeg en helt fantastisk kundeservice. En af de pakke vi havde modtaget var ikke behandlet ordentlig af fragtselskabet. En glasrude var smadret. Jeg skrev... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Enchères en ligne

Écrit par l'entreprise

Bolig & Design. Ophold & Oplevelser. Masser af Velgørenhed! Hvor handel møder hjerte... Odendo handler ikke kun om forretning; vi er stolte af vores sociale engagement. Gennem vores mange velgørenhedsauktioner er vores fantastiske brugere med til at gøre en kæmpe forskel. Over 500.000 gennemførte handler siden 2013, bekræfter vores dedikation til kvalitet, gennemsigtighed og god kundeservice.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Fint uldtæppe og hurtig levering

Fint uldtæppe og hurtig levering, tak.

24 novembre 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med uldtæppet og den hurtige levering. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 3 sur 5 étoiles

5 auktioner overbudt samme sekund.?

kunne godt tænke mig at vide hvordan systemet er skruet sammen. havde 5 auktioner, hvor jeg var vindende. på nøjagtig samme tid , var jeg overbudt i alle auktioner.
siger ikke at en pc overbyder for firmaet, men nøjagtig samme tid?

17 novembre 2025

Hej Claus

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse med os. Vi har undersøgt de konkrete auktioner, du deltog i, og kan derfor give dig en præcis forklaring på, hvad der er sket.

Årsagen til, at du modtog mails om overbud på flere auktioner på samme sekund, skyldes ikke misbrug eller automatiske bud fra vores side, men at vores udvikler lancerede nogle ændringer på siden netop i det tidsrum, hvor dine auktioner afsluttede. Det skabte desværre midlertidige forsinkelser i udsendelsen af mails fra vores mailsystem.

Det betyder, at de bud, der i systemet er lagt på forskellige tidspunkter, kan være landet i din indbakke på præcis samme tidspunkt – og dermed give indtryk af, at du blev overbudt på alle auktioner simultant. Selve budgivningen er dog foregået korrekt.

Jeg forstår fuldt ud, at situationen virker både mærkelig og frustrerende, og det beklager vi naturligvis. Ændringerne er nu fuldt implementeret, og driften er stabil igen.

Har du spørgsmål eller ønsker en gennemgang af budloggene, hjælper jeg dig meget gerne videre på mail eller telefonisk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Var let at bestille varer

Var let at bestille varer. Let med hent selv, hurtigt til at bytte forkert vare.

25 octobre 2025

Hej Bente,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at det var nemt for dig både at bestille varer og bruge vores “hent selv”-løsning – og at ombytningen af en forkert vare gik hurtigt og gnidningsfrit.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kigger tit på auktionsmuligheder og har vundet mange flotte ting

Har budt på adskillige auktioner gennem de sidste år og fået mange flotte ting. For nyligt en oplevelse med et hotelophold der desværre ikke blev til noget da ejeren der havde samarbejdet med Odendo var gået konkurs. Fik fin løsning fra Odendo med en fin kompensation.

13 octobre 2025

Réponse : Odendo

Hej Jeanette, tusind tak for din flotte og nuancerede anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at du gennem årene har fået mange gode ting hjem fra vores auktioner. Samtidig er jeg ked af, at dit hotelophold desværre ikke blev til noget på grund af konkurs hos den tidligere samarbejdspartner – det er en ærgerlig situation, og vi forstår fuldt ud frustrationen.

Derfor er jeg glad for, at du oplevede vores løsning som fair, og at kompensationen gav mening for dig. Vi gør altid vores bedste for at finde en ordentlig og tryg løsning, når noget uventet sker.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Noté 4 sur 5 étoiles

De er altid villige til at hjælpe og gå…

De er altid villige til at hjælpe og gå den ekstra skridt for en kunde de smiler og griner og er der noget man godt kunne tænke sig skal man spørger jeg ventede på min pak men hørte intet så skrev jeg til dem og straks sendte de en ny pakke og vil selv lede efter den anden det skulle jeg ikke vente på mvh Tatjana Jensen

25 septembre 2025

Réponse : Odendo

Hej Tatjana, tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever vores team som hjælpsomt, smilende og klar til at gå det ekstra skridt. Samtidig er jeg virkelig ked af, at du ikke havde hørt noget om din pakke — det kan være frustrerende. Jeg er glad for, at vi hurtigt fik sendt en ny afsted til dig, så du ikke skulle vente unødigt, mens vi selv undersøgte, hvad der var sket med den første.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os – og for dine venlige ord.

Nemt og godt

24 septembre 2025

Réponse : Odendo

Hej Martin, og tusind tak for din korte men virkelig fine anmeldelse!
Det glæder os, at du har oplevet handlen som både nem og god.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt og effektiv levering og så har…

Hurtigt og effektiv levering og så har de så mange lækre designvarer at vælge imellem til rigtig gode priser. Klar anbefaling herfra ☺️

25 septembre 2025

Réponse : Odendo

Hej Jeannet, og tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet hurtig og effektiv levering – og at du synes om udvalget af vores designvarer til gode priser. Det betyder meget for os, at du gerne vil anbefale os videre 😊

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service
En let hjemmeside at finde rundt i.

25 août 2025

Réponse : Odendo

Hej Lis, og tusind tak for din fine anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet hurtig levering, god service og at vores hjemmeside er nem at finde rundt på. Det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en god oplevelse hos Odendo…

Altid en god oplevelse hos Odendo…
Hyggelige auktioner og mange fine ting.
Fin service ved afhentning.

25 août 2025

Réponse : Odendo

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du altid har en god oplevelse hos Odendo, og at du nyder både auktionerne og de mange fine ting, der kommer på bud.

Vi er også glade for, at afhentningen fungerer godt for dig – det arbejder vi hele tiden på at gøre så nem og smidig som muligt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 2 sur 5 étoiles

Dur ikke

Jeg købte en lampe som jeg gik og ventede på, men den kom ikke. Da jeg spurgte hvorfor fik jeg at vide den lå på afhentningsstedet uden jeg havde fået besked. Odendo sagde det var GLS der ikke havde givet besked og GLS sagde de ikke havde fået oplysningerne kun adressen. Denne gang vandt jeg auktionen på et skærebræt, nogle dage efter fik jeg besked på at jeg fik pengene tilbage samt besked fra sælger at det var udsolgt, det er vist ikke her jeg skal byde mere.

19 août 2025

Nemt

Nemt. Gode deals og auktioner. Og det er nemt at finde ud af.

25 juillet 2025

Hej Ann,

Mange tak for din positive anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du oplever vores platform som nem at bruge, og at du er glad for både deals og auktioner.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen på auktionerne igen snart.

Hej Maria,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det betyder meget for os at høre, at du altid oplever super behandling hos os. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Vi glæder os til at handle med dig igen næste gang.

Gode priser

Hej Marion,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og priser hos os.

Vi håber, du får stor glæde af dit køb, og vi ser frem til at handle med dig igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er tilbage som trofast kunde

Jeg har tidligere droppet at handle på Odendo, da jeg ikke kunne få lagt køb samlet i kurv til fælles fragt.
Det bøvler jeg stadig med, når jeg blander køb og auktioner sammen OG fordi jeg ikke kan slette en gammel FB konto, som ‘blander sig’ hvis jeg forsøger at logge ind via den vej, så jeg stod med 2 konti hos Odendo. Det betyder desværre også, jeg ikke kan købe på live auktionerne, selv om det er via min private profil? Jeg bliver ikke registreret/modtager ingen besked på Messenger. Men dette er ikke en fejl fra Odendos side - blot info om andre ting, der kan påvirke et køb, og som virker frustrerende.
Tingene er altid lækre, super fint udvalg og fantastisk hurtig fragt. Årsagen til jeg vælger at dele min oplevelse her på Trustpilot og give 5 stjerner er (udover varekøb) deres kundeservice medarbejder, Esben Nørgaard. Han er tålmodig, lynhurtig til at vende tilbage og en problem fixer. Eksempel: en sæbedispenser virkede ikke. Skriver til Esben. Under 1 time kommer der svar retur: bare smid den ud, vi sender en ny - og endda en beklagelse. Det er service. Så jeg er tilbage for fuld skrue som trofast fan og kunde hos Odendo.

2 juillet 2025

Kære Charlotte,

Tusind tak for din meget detaljerede og flotte anmeldelse – og ikke mindst for dine varme ord, som betyder utrolig meget for mig og hele holdet hos Odendo. Det er en kæmpe fornøjelse at hjælpe dig, og jeg er glad for at høre, at vi fandt en hurtig løsning med sæbedispenseren – det er netop den service, vi ønsker at levere hver gang.

Jeg forstår virkelig godt, at det kan være frustrerende med udfordringerne omkring fælles fragt og de to profiler, der driller – og tak fordi du tager dig tid til at dele det med os. Din feedback er guld værd for os, fordi det hjælper os med at se, hvor vi kan gøre tingene endnu nemmere for dig og andre kunder fremover.

Skulle du fortsat opleve problemer med din profil eller live auktionerne, må du endelig sige til – jeg hjælper dig altid gerne videre, så du kan få mest muligt ud af Odendo.

Vi glæder os til mange flere handler sammen med dig!

Købsoplevelse

Har handlet hos Odendo mange gange og er meget tilfreds 🙋🏼‍♀️

Kære Gitte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for din loyalitet – det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med at handle hos os. Det er netop sådan en oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder hver gang!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hver gang vi har købt noget hos jer…

Hver gang vi har købt noget hos jer fungerer det fint .
Mvh
Kirsten Gottliebsen
8240 Risskov

Kære Kirsten,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre, at alt fungerer som det skal, når du handler hos os. Vi er glade for at have dig som kunde og håber, du får glæde af dine køb i lang tid fremover.

Du er altid meget velkommen tilbage på Odendo!

Noté 1 sur 5 étoiles

Spammes med tilbuds mail

Spammes med tilbuds mail. Og når man afmelder disse…. Er det med at holde tungen lige i munden, for at undgå gentilmelding 😵‍💫

15 juin 2025

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse – og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Det lyder bestemt ikke optimalt, at det har været besværligt at afmelde vores nyhedsbreve. Når man klikker på afmeldingslinket i bunden af en mail fra os, bør det være en enkel proces – når du afmelder vores nyhedsbreve bliver du præsenteret for en oversigt over hvilke nyhedsbreve vi har. Her kan du tilmelde dig de nyhedsbreve, som du ønsker at modtage. Ønsker du ikke at modtage nogen, så skal du blot undlade at vælge dem. :-)

Vi tager din feedback alvorligt og vil meget gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan sikre, at afmeldingen fungerer helt gnidningsfrit. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte på post@odendo.dk, så sørger vi for, at du bliver afmeldt korrekt.

Vi beklager forvirringen og håber, du vil opleve forbedringer fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode priser, god kundeservice, og hurtig levering

En af varerne jeg bestilte var desværre udsolgt! Men jeg fik dagen efter bestilling en mail om det, og om jeg ønskede et gavekort (som var lidt højere end varens pris), at få tilsendt de andre varer, eller at ombytte varen til en anden farve.
Jeg valgte sidstnævnte, og pakken kunne allerede afhentes dagen efter i pakkeshoppen :D

6 juin 2025

Hej! 😄

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse i detaljer – det betyder meget for os!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både priser, kundeservice og leveringstid. Det er selvfølgelig ærgerligt, at en af varerne var udsolgt, men det er dejligt at høre, at du oplevede en hurtig og fleksibel løsning, og at vi fik sendt pakken afsted med det samme.

Skønt at det hele endte godt – og at du allerede kunne hente pakken dagen efter! 🙌

Tak fordi du handler hos os.

👍👍👍👍

Alt fungerer som d skal og er man i tvivl om noget er de meget behjælpelige m at finde svar og løsninger

25 mai 2025

Hej Camilla! 😊

Tusind tak for din positive anmeldelse og de mange tommelfingre – det varmer virkelig! Det glæder os at høre, at alt fungerer, som det skal, og at du føler dig godt hjulpet, når der er noget, du er i tvivl om. Vi gør vores bedste for at sikre en god oplevelse for alle, så det er skønt at få bekræftet, at det lykkes.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Noté 1 sur 5 étoiles

Vandt en aution, men fik ikke varen

Vandt en aution, men fik efterfølgende at vide, at jeg ikke kunne få varen.
Fik pengene tilbage, men det er jo ikke det der gælder ved en aution.

5 juin 2025

Kære Lars,

Tak fordi du deler din oplevelse – og hvor er det ærgerligt at høre, at du ikke kunne få den vare, du vandt på auktionen. Det forstår vi godt kan være skuffende, og vi er kede af den ulejlighed, det har givet dig.

Selvom vi naturligvis altid bestræber os på at levere de varer, vores kunder vinder, kan der desværre i sjældne tilfælde opstå fejl eller uventede situationer, hvor vi må annullere en ordre. I dette tilfælde havde vi desværre haft en fejl i vores system, så der havde været sat en vare til salg, selvom den ikke var på lageret. I sådan et tilfælde refunderer vi selvfølgelig pengene med det samme, men vi ved godt, det ikke kan erstatte oplevelsen af at have vundet auktionen.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den til at blive endnu bedre – så tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus