Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Maaltijden waren lekker, maar service kan echt beter. Ik ben 3 keer in contact geweest met klantenservice. Alle keren kon mijn vraag niet beantwoord worden en zou ik terug gebeld worden. Dit is al... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Er ging vanalles mis, niet afgesproken producten geleverd en vervallen producten. Ik ben meer bezig geweest met foto's te nemen van alles om dingen te bewijzen. Een bon van 25€ staat niet in verhoudin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie keuze vegan maaltijden, maar dat mag gerust nog meer zijn. Want die kan iedereen eten. Bijna alles was heerlijk. Vooral de gnocchetti al vega ragu. We hopen op nog meer pastamaaltijden, liefst v... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat kant-en-klare gezonde maaltijden zo lekker konden zijn. Ik ben begonnen met Oh My Guts omdat ik wat kilo’s kwijt wilde en gezonder wilde eten zonder elke av... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service de commande de repas en ligne

Écrit par l'entreprise

Gezond eten bestellen makkelijk en snel? Wij hebben een gezonde oplossing voor ieder moment van de dag! Bestel het hier!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 64 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

3,8

Tous les avis

47 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lekker eten

Lekker eten, makkelijk en fijne service.

29 février 2024

Réponse de Oh My Guts

Dank je wel voor je positieve feedback! Het doet ons goed om te horen dat je genoten hebt van ons eten en dat je onze service als fijn hebt ervaren. Bij Oh My Guts streven we ernaar om heerlijke maaltijden aan te bieden die gemakkelijk te bestellen en te ontvangen zijn. Als je in de toekomst meer van onze gerechten wilt proberen of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

Cadeaubon met pakketpost

Ik heb een cadeaubon opgestuurd naar familie. Dit was wel iets onhandig, deze werd namelijk met pakketpost verstuurd (alsof het een maaltijd was) en de kosten waren ook die van pakketpost. Verder erg tevreden!

26 février 2024

Réponse de Oh My Guts

Hartelijk dank voor je waardevolle feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en willen graag laten weten dat we naar aanleiding van jouw opmerkingen actie hebben ondernomen. We versturen de cadeaubonnen nu als brievenbuspakketje. We hopen dat dit het proces voor jou en anderen veel handiger maakt.

Nogmaals bedankt voor je input. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijke lunch op het werk

Een heerlijke bedrijfslunch voor alle medewerkers van VB FIT. Het was top geregeld, echt een aanrader!

12 février 2024

Réponse de Oh My Guts

Wat geweldig om te horen dat jullie zo hebben genoten van de bedrijfslunch bij VB FIT! We streven er altijd naar om onze klanten een topervaring te bieden, en het doet ons echt goed om te weten dat jullie tevreden waren met de lunch en de service. Bedankt voor het aanbevelen van onze diensten! Mocht je in de toekomst weer catering nodig hebben of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om jullie weer van dienst te zijn!

Voor mij niet meer

Smaak was lekker maar inhoud viel tegen.
Bij de kip ketjap maar 3 stukjes kip en 10 sperziebonen. Verder rijst.
Bij de mango salade maar 2 stukjes mango...
Beetje zonde van het geld..
Gelukkig heb ik de verrassingsbox genomen want als ik de volle pond had betaald had ik dat heel zuur gevonden.

7 février 2024

Réponse de Oh My Guts

Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons dat de portiegroottes tegenvielen. We nemen je opmerkingen serieus en zullen de feedback meenemen. Neem gerust contact op voor verdere vragen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Noté 4 sur 5 étoiles

Altijd wel tevreden van oh my guts

Altijd wel tevreden van oh my guts. Lekkere vegetarische maaltijden! Enige minpunt dat ik kan geven is dat er geen houdbaarheidsdatum op de juices staat. Verder leveren ze relatief snel (als je de data op de site goed in de gaten houdt). De maaltijden vervallen wel redelijk snel (aangekomen 12/02 en vervalt 15/02).

8 février 2024

Réponse de Oh My Guts

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je over het algemeen tevreden bent met onze vegetarische maaltijden. Onze excuses voor het ontbreken van een houdbaarheidsdatum op de juices, we zullen dit bekijken voor verbetering. We streven ernaar om snel te leveren en houden de data op de site actueel. We zullen ook bekijken hoe we de houdbaarheid van de maaltijden kunnen optimaliseren. Bedankt voor je waardevolle opmerkingen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super lekkere en voedzame gerechten

Super lekkere en voedzame gerechten. Maakt het leven met een levendige kleuter heel wat aangenamer 🙈

Bij mijn laatste bestelling had ik helaas een klacht door de levering maar dit hebben ze super snel en goed opgelost.

Bedankt team Ohmyguts ! Keep up the good work 😊

14 février 2024
Avis spontané

Réponse de Oh My Guts

Dank je wel voor je mooie woorden! We zijn blij dat onze gerechten bijdragen aan een aangenamere ervaring, zelfs met een levendige kleuter in huis! Onze oprechte excuses voor eventuele problemen met de levering, maar we zijn blij dat we het snel hebben kunnen oplossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Bedankt voor je steun en aanmoediging! We blijven ons best doen om je te voorzien van heerlijke en voedzame maaltijden.

Ze vond het heerlijk!

Mijn collega (voor wie ik het bestelde) vond alles heerlijk!
Helaas had de bezorger het niet bij de buren afgegeven zoals gevraagd, maar voor de deur gezet (gelukkig zagen buren het staan en gingen kijken en ontdekte dat het in de koeling moest en hebben dat alsnog gedaan).

Réponse de Oh My Guts

Wat geweldig om te horen dat je collega heeft genoten van de maaltijden! Onze excuses voor het ongemak met de bezorging, maar we zijn blij dat de buren hebben geholpen en alles uiteindelijk goed is gekomen. We waarderen je feedback en streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren. Als er iets is waar we je mee kunnen helpen in de toekomst, laat het ons dan gerust weten!

Lekker makkelijk

Snel een lekkere maaltijd op tafel

8 février 2024

Réponse de Oh My Guts

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat onze maaltijden je helpen om snel een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Gemak en smaak zijn voor ons belangrijk, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen voldoen. Als je in de toekomst meer van onze gerechten wilt proberen of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit en biologische…

Goede kwaliteit en biologische producten.
Veel variatie in de menu’s.
En alles met zorg. Dat proef je!

Réponse de Oh My Guts

Bedankt voor je prachtige feedback! We zijn verheugd dat je tevreden bent met onze biologische en zorgvuldig samengestelde producten. Variatie en kwaliteit zijn voor ons van het grootste belang, en het doet ons goed om te horen dat je dat waardeert. Als je nog meer van onze menu's wilt ontdekken of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, laat het ons dan alsjeblieft weten. We zijn er altijd om je te ondersteunen!

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik had n tijdje niet besteld

Ik had n tijdje niet besteld. Helaas is het eten minder lekker geworden. En 2 van de 3 maaktijden savonds een beetje hetzelfde. Voor mij niet neer

Niet voor herhaling vatbaar

Heb een stuk of 6 maaltijden geprobeerd. Op hun website staat dat er zo min mogelijk geraffineerde suikers worden gebruikt, echter in alle maaltijden zat suiker, of basterdsuiker toegevoegd. Verder viel mij op dat in sommige maaltijden ook alcohol zit, of witte wijn (bio). Ik heb hierover een bericht gestuurd aangezien ik hoogzwanger ben en hier pas later achter kwam, helaas geen reactie ontvangen. Witte wijn toevoegen aan een maaltijd lijkt me overbodig! Lijkt me dat je hierover een waarschuwing op het product zelf zet!
Verder prima qua smaak voor een avondje, 3 avonden achter elkaar is niks voor mij!

2 février 2024

Alles goed

Lekkere maaltijden, snelle bezorging, goed voor een week zonder tijd om te koken

Super!

Heel lekker, makkelijk en vullend! Daarbij hele goeie service als je aanpassingen wil maken. Een aanrader !

24 janvier 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus