Turen levede op til navnet. Fantask ro og fred i Naturpark Thy. Ruterne var valgt så vi sjældent mødte andre. Ikke den oplagte grussti, men i stedet en trampet skovsti i nærheden. Alt var perfekt p... Voir plus
Ruten Svinkløv-Fosdal Fantastisk koncept! God planlægning, god service, herlige ruter, gode huse! Alt klappede perfekt! At gå 18 km og komme til et hus med fyldt køleskab og øl på køl er simpelth... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Oh So Quiet er et alternativ til storbyferien eller wellnessopholdet, der gør det muligt at nyde naturens ro sammen med en partner, ven eller et familiemedlem uden at det skal være alt for primitivt, besværligt og anstrengende. Konceptet består i at vandre fra feriehus til feriehus i naturskønne områder i Danmark. Ruterne er naturnære og begyndervenlige og du slipper for at have alt for meget i rygsækken, da der står måltidskasser klar, når du ankommer til dagens overnatningssted.
Sønder Tranders Bygade 24, 9260, Gistrup, Danemark
- pia@ohsoquiet.dk
- ohsoquiet.dk
Aucune trace de demande d’avis
Turen levede op til navnet - Oh so quiet
Alt var perfekt planlagt mht. overnatning og forplejning. Enkelt og praktisk og gode råvarer.
Informationsniveauet var højt både før og under turen.
Ruten Svinkløv-Fosdal
Ruten Svinkløv-Fosdal
Fantastisk koncept!
God planlægning, god service, herlige ruter, gode huse!
Alt klappede perfekt!
At gå 18 km og komme til et hus med fyldt køleskab og øl på køl er simpelthen total ferie!
Kan varmt anbefales!
Indkvartering uden toilet (og bad) kom som kedelig overraskelse
Indkvartering på Als kloster under vores tur på gendarmstien var et ærgerligt minus ved turen.
Vi er 3 modne kvinder alle +70år, og blev tilbudt en “glambinghytte” og et meget lille værelse begge uden toilet. Det meget lille værelse havde toilet og bad på gangen men fra glambinghytten var det for os, med dårligt syn og balance i mørke en farefuld natlig tur til toilettet.

Réponse de Oh So Quiet
Gennemført koncept
Gennemført koncept, hvor alt bare spiller. Hurtigt svar ved behov for support, udførlig vejledning med alt man har brug for at vide på forhånd. Har allerede anbefalet konceptet til alle der gider lytte og kommer helt klart til at benytte mig af Ohsoquiet selv igen 🙏
Super oplevelse
Super oplevelse. Maden var fantastisk. Ruterne smukke. Personlig og hurtig service. Husene kunne godt være af lidt bedre kvalitet, men ændrer ikke på, at det er 5 stjerner!
Turen var bare en kæmpe fornøjelse
Turen var bare en kæmpe fornøjelse, hvor vi følte os enormt godt taget hånd om i alt fra infomateriale forud for turen, til SMS'er på dagene og til bare den indbydende måde maden stod klar i køkkenet ved ankomst.
Meget fint koncept hvor der er tænkt på…
Meget fint koncept hvor der er tænkt på mange gode ting. Skøn og smuk natur.
Fantastisk vejr og gode ruter. Gerne mere detaljerede kort.
Vælger gerne et andet ophold på et tidspunkt.
Kunne ikke ha været meget bedre
Kunne ikke ha været meget bedre, alt fungerede.
Ruten var smuk og varieret, sommerhuset lækkert, og så endda med SPA. Maden var god, det var lækkert og der var rigeligt. Bestilling, service og kommunikationen var personlig, hjælpsom og effektiv.
Vi kommer igen det er helt sikkert.
Fin lille dedetalje med velkomsthilsen og chokolade i sommerhuset :-)
Luksus
Der var tænkt på alt fra pakkeliste, guide til app med rute, lækkert økologisk måltid og gode materialer til madpakke. Vi kommer 100 % til at booke igen til næste år.
Helt perfekt.
Vi var 5 voksne, der vandre Bulbjerg-ruten den første weekend i maj, og vi havde en fantastisk tur! Forberedelserne til turen var helt perfekte, og vi oplevede en virkelig god og opsøgende service og kontakt fra Mathilde vedrørende alt det praktiske, mad, drikkevarer, rute og lignende. Husene vi boede i, var virkelig hyggelige og rene, og vi nød vores overnatninger der. Særligt huset i Lild Strand var superfint. Maden var god, og vi manglede intet andet end pålægschokolade til morgenmad:) Da vi havde en fødselsdag undervejs, spurgte vi om det var muligt at få indkøbt en kage, og det var helt uproblematisk. Da vi ankom til huset, stod der både en flot lagkage i køleskabet og flag ved døren! Det var også hyggeligt at blive budt velkommen i husene af små håndskrevne beskeder, og vi kan ikke klage over noget som helst. Et supergodt "koncept", som vi meget gerne benytter os af igen. Da vi normalt vandrer noget længere end disse ruter, ville det ikke gøre os noget, hvis der kom flere længere ruter i fremtiden.
Vi har lige været på Bulbjerg ruten…
Vi har lige været på Bulbjerg ruten over 3 dage og det har været en fantastisk tur med skønne ruter og fine sommerhuse vi ankom til, samt maden der var stillet frem til os i sommerhusene var nem og lækker. Stor anbefaling herfra Bjarne og Mona
Virkelig veltilrettelagt fra start til…
Virkelig veltilrettelagt fra start til slut. Den smukkeste rute og de hyggeligste sommerhuse. Vi er vilde med konceptet og vi kommer helt sikkert tilbage igen. Kæmpe hep.
Virkelig godt koncept
Virkelig godt koncept. Alt fungerer godt. Gode ture og gode huse. Alt vel tilrettelagt.
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept. Dejligt at man kan nøjes med en let oppakning. Dejlige ruter i Danmarks skønne natur. Vi havde en overnatning og gik i Tornby klitplantage. Super lækkert sommerhus, nem og lækker mad. Bestilling af drikkevare fungerede godt og følelsen af at blive budt personligt velkommen, med et håndskrevet postkort og flødeboller, virkede bare rart.
Topkarakter fra os og vores to hunde.
Bulbjerg-ruten over 3 dage
Bulbjerg-ruten over 3 dage. Fantastiske ruter med smuk og varieret natur: strand, klit, skov, plantage. Skønne, rene og veludrustede sommerhuse at overnatte i med dertilhørende lækker, økologisk og sund kost - i rigelige mængder. Helt igennem velarrangeret tur fra start til slut og top service fra Pia og Mathilde! Stor anbefaling herfra!
Gik Bulbjerg ruten
Gik Bulbjerg ruten - en fantastisk naturoplevelse i meget varierede områder med strand, skove, klitplantager og hede. Perfekt arrangeret med overnatning i flotte sommerhuse og fuld forplejning af lækre måltider. Kan klart anbefales alle der gerne vil have en planlagt oplevelse
Agger-Lyngby
Agger-Lyngby. En helt igennem fantastisk tur. Skøn og flot natur med masser af oplevelser, vi så både viber og traner. Dejlige huse og virkelig lækker forplejning. Eneste minus var, at Lodbjerg Fyr endnu ikke var åbnet for sæsonen, så vi kunne ikke smage den berømte kringle 😊Oh So Quiet kan klart anbefales, hvilket vi allerede har gjort.
Vildt gennemført tur
Vildt gennemført tur. Der var tænkt på alt og mere til. Det er hvad jeg forbinder med værdi for pengene.
Super godt tilrettelagt
Vi har lige været på 3 dages tur til Bulbjerg . Det var en super skøn tur med både sol, sne og regn. Ruterne fungerede godt. Dejlige sommerhuse. God forplejning. Super service. Det er ikke sidste gang vi bruger dette selskab.
Glæden ved vandring og ro på i Thy
Vi gik turen Agger - Lyngby. Naturen er storslået. Smukke ruter. Husene indbydende, rene og alt velfungerende. Forplejningen er rigtig god og man har fornemmelse af at der er tænkt på alt. Der er god kommunikation. Nyd glæden ved vandring - slip for indkøb og tung rygsæk.