Wszystko, poszło nie tak z perspektywy czasu jest ni po prostu przykro rozumiem błąd w nadaniu towaru problemy z przekierowaniem przesyłki. Największy zawód to brak kontaktu z Państwa strony zaznaczę... Voir plus
Panowie, dali z siebie 200% Usługa wykonana bardzo sprawnie i profesjonalnie. Dodatkowo udzielono mi odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Młodzi chłopacy godni naśladowania. Bravo !!! Oby wszędzi... Voir plus
Nie poważna firma, zatrudniająca nie poważnych ludzi do dostawy towarów. Przyjeżdżają kiedy chcą, potem umawiają się na godzinę, a na końcu i tak nie przyjeżdżają, a dostawca nawet nie raczy odebrać t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ekspresowa przesyłka wszystko zgodnie z opisem i zamówieniem. Polecam Jak by co nie polecam Media Expert. Zamówiłem ten sam zegarek ale z outletu i okazało się że w pudełku był model wcześniejszy cz... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
OleOle! SKLEP INTERNETOWY AGD, RTV, IT Smartfony. Tanie telewizory LED, lodówki, pralki, zmywarki. Najlepsza i darmowa dostawa. Marki Samsung, LG, Whirlpool
Coordonnées de contact
Pologne
- oleole.pl
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
TABLET M11
Analogiczny sprzęt jak w innych sklepach, tylko ceny bardziej strawne. Kupiony tablet spełnia moje oczekiwania
Filtr wody Philips
Kupiony sprzęt najtaniej na rynku. Ponad 600 zł taniej. Mega szybka dostawa
Po prostu oszuści
Dostałem wadliwy towar (potwierdzone przez producenta, który zalecił wymianę u sprzedającego), zgłaszam do OleOle, przez tydzień zero odzewu, więc proszę o zwrot pieniędzy (wciąż w terminie 14dni od zakupu) i wtedy odmawiają i wymiany i zwrotu. Sprawa zgłoszona do urzędu ochrony konsumenta i operatora karty.

Réponse : OleOle!
Nie zwrócili poniesionych kosztów!
Kupiłem ładowarkę 50zl + 15zl przesyłka.
Nie działała!
Zgłosiłem problem, poproszono mnie o wysyłkę. Zwrócono 50zł. Bo nie mają wiecej sztuk na magazynie.
I wmawiano, że nie nalezy mi się (według prawa należy) zwrot za poniesione koszty przesyłki z ich winy! bo "usługa przesyłki przebiegła pomyślnie"

Réponse : OleOle!
Firma znów okazała się niezawodna!
Bardzo szybka i profesjonalna porada konsultanta. Bardzo szybka dostawa, zgodnie z oczekiwanym terminem. Bardzo sprawna obsługa technika. To już mój kolejny zakup sprzętu w ole!ole, firma znów okazała się niezawodna!
Brak zastrzeżeń.
Brak darmowej wysyłki oraz darmowego zwrotu produktu.
Problem który mnie spotkał to reklamacja zakupionego produktu za który poniosłem koszt:
1.33,00 zł słuchawki
2.wysyłka 9,90 paczkomat InPost
3.Brak:- Darmowego zwrotu, 14 dni na zwrot towaru,
14 dni na wymianę towaru w przypadku wad produkcyjnych, opcia (xiaomi.polska)
4. cena: Xiaomi polska 49,00zł darmowa wysyłka
mediaexpert 31.53 odbiór w sklepie,
5.dodatkowo musiałem pokryć koszt zwrotu tj. 19,00 zł (Poczta Polska) wadliwych słuchawek, który opisałem,w zgłoszeniu 7314673374
6. Wasza cena 33,00 + 9,90 + 19,00 =61,90 zł.
Za te pieniądze mógłbym kupić słuchawki Redmi Buds 6 Active (69,00 zł) -Xiaomi polska.(gwarancja bezpłatny zwrot.
7. Rozmowa na Facebooku z wirtualnym asystentem była długa ciągle zadawał mi te same pytania, widać, iż się ciągle uczy.
Pozdrawiam serdecznie
Waldemar R

Szybka i bezproblemowa dostawa
Szybka i bezproblemowa dostawa oraz świetnie, że został odebrany stary zepsuty sprzęt!
Żenada
Żenada, bagno i kupa mułu. Omijać szerokim łukiem. Nie ma problemu póki sprzęt działa, ale jak chcesz reklamować to "jesteś nikim".
Po roku smartwatch zaczął mieć problemy z wyświetlaczem. Został wysłany na reklamacje z żądaniem naprawy. Mimo ustawowych 14dni na rozpatrzenie reklamacji nie została ona w tym terminie rozpatrzona, w zasadzie do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi na zgłoszenie. Towar został odesłany po około miesiącu od zgłoszenia a w środku jedynie karteczka z napisem "nie pochodzi z naszej dystrybucji". Jaja jakieś. Albo sprzedają towar z wadą prawną (skoro twierdzą, że nie od nich, mimo załączonej fv), albo szukają powodów by nie uznać zasadnej reklamacji. Po opiniach widzę, że to ich standardy. Niemożliwe aż, że jeszcze się UOKiK nimi nie zajął.

Réponse : OleOle!
Ten produkt przszeł mi wybrakowany nie…
Ten produkt przszeł mi wybrakowany nie wiadomo co teraz nikt sie nie odzywa nawet ani jednego telefonu na ten temay

Same pozytywne doświadczenie!
Zamówiony towar przywieźli dwaj bardzo mili i pomocni panowie i jeszcze zadzwonili godzinę wcześniej informując o której będą i rzeczywiście byli o umówionej godzinie. Polecam!!!
Sprzedają wybrakowany towar!
Sprzedają wybrakowany towar!! Omijać szerokim łukiem! Brak akcesoriów w zestawie. Reklamacji nie chcą nawet rozpatrzyć bo niby moja wina, że nie sprawdziłem od razu po odebraniu. Czyli prezent musisz dać rozpakowany??!
Sami nie sprawdzają zawartości przed wysyłką a wymagają tego od kupujących. Masakra!
NIGDY WIĘCEJ!!!

Réponse : OleOle!
Pół roku temu kupiłam kuchenkę gazową…
Pół roku temu kupiłam kuchenkę gazową na butlę firmy Amica, nie dość że zamówienie zostało pomylone bo dostałam kuchenkę na gaz ziemny, wąż nie pasował dysze nie pasowały (na szczęście dysze dali wymienne). Otrzymałam 2 kuchenki, opłacony montaż nie miał miejsca, panowie nie chcieli wykonać usługi. A teraz do meritum kuchenka już jest nie sprawna jeden palnik nie działa całkowicie
pozostałe trzy przy odpalaniu nie trzymają płomienia gasną, czas na reklamacje. Więcej na tej stronie nic nie kupię - nie polecam

Réponse : OleOle!
Anulowali moje już opłacone zamówienie…
Anulowali moje już opłacone zamówienie tylko po to, aby wystawić je ponownie w znacznie wyższej cenie.

Sklep stosuje nieuczciwie praktyki
Zakup robota sprzątającego zakończył się długim i wyczerpującym procesem reklamacyjnym. Urządzenie od początku przeciekało i zostawiało krople wody na podłodze (niezależnie od rodzaju powierzchni), co zostało przeze mnie udokumentowane zdjęciami i nagraniem wideo.
Sklep dwukrotnie odrzucił reklamację, powołując się wyłącznie na lakoniczną opinię autoryzowanego serwisu, bez realnego odniesienia się do zgłaszanej wady. Co więcej, po pierwszej reklamacji robot wrócił z serwisu w gorszym stanie wizualnym i higienicznym (brudny, mokre elementy, zapach stęchlizny), do czego sklep również się nie odniósł.
Pomimo złożonego odstąpienia od umowy sprawa została doprowadzona do etapu interwencji Rzecznika Praw Konsumenta.
Nie polecam – bardzo słaba obsługa reklamacji.

Cena,szybka wysyłka
Szybka profesjonalna dostawa
Szybka profesjonalna dostawa
Towar w stanie idealnym
Odmowa reklamacji
Przy reklamacji nowych słuchawek po raptem paru tygodniach użytkowania twierdzą, że wada (bardzo głośny, niedający się wyłączyć szum w jednej ze słuchawek) jest nieistotna i nie stanowi powodu do odstąpienia od umowy, mogą jedynie naprawić. W efekcie w bardzo krótkim czasie od kupienia słuchawek w stanie fabrycznie nowym będę miał słuchawki po naprawie. Nie polecam, zdecydowanie lepiej dołożyć 5-10% i kupić w MM, ME albo Allegro, tam mają dużo lepszą ochronę klienta i z reguły wymieniają/robią zwrot środków przy takich sprawach.
Firma pewnie wie, że nie ma racji, ale żeruje na tym, że przeciętnemu człowiekowi nie będzie się chciało iść do sądu czy UKOIK w sprawie słuchawek albo innego sprzętu.

Réponse : OleOle!
Do momentu gdy zakupione produkty były…
Do momentu gdy zakupione produkty były sprawne i zgodne z zamówieniem byłem zadowolony, szybka realizacja, dobre ceny, ale ostatni zakup gdzie przysłano mi wadliwy fabrycznie produkt który niezwłocznie reklamowałem w celu jego wymiany to koszmar, miesiąc czekania - reklamacja została uznana, po czym otrzymałem produkt w stanie niezmienionym bo jednak nie stwierdzono wady, mimo, że jest poparta zdjęciami i nagraniem wideo z mojej strony, to jakieś nieporozumienie i nieśmieszny żart, oczywiście nie zostawię tak tego bo obecnie jestem bez pieniędzy i z wadliwym produktem.

Réponse : OleOle!
En savoir plus sur les différents types d'avis.