Købeloven eksisterer ikke i Elgiganten åbenbart?
Jeg købte en iPhone 11 pro fredag i forrige uge med panserglas, og efter fire dage var panserglasset allerede i stykker. Jeg gik ned med det i butikken og de sagde, at jeg selv havde ødelagt det, hvilket jeg selvfølgelig ikke har. Jeg har passet rigtig godt på det. Jeg ringede til kundeservice, og han kunne ikke forstå den behandling, jeg havde fået og sagde, at jeg skulle gå i en anden butik, som ville give mig et nyt, og hvis der blev nogle problemer skulle de ringe indtil jer i kundeservice via deres hotline. Jeg gik tilbage i samme butik og fortalte dem, hvad der var sket - men de var ligeglade og holdt fast i, at jeg selv havde ødelagt glasset. Det var så ubehageligt. at jeg begyndte at græde efter jeg forlod butikken. Jeg gik derefter på Nørrebro, som jeg var blevet anbefalet af både kundeservice og medarbejderene i Frederiksberg centeret - og hvorfor henviser de mig til en anden butik i første omgang? Bør der ikke være fælles retningslinjer i butikkerne. Det var dog samme show på Nørrebro. De sagde jeg selv havde ødelagt skærmen, hvilket jeg ikke har. Jeg fortalte dem, at købeloven siger, at de skal kunne bevise, jeg har ødelagt den, ellers er det en fejl på produktet, men det var de ligeglade med. Jeg fortalte dem også hvad kundeservice havde fortalt mig, og efter lang diskussion frem og tilbage gik de med til at ringe ind til kundeservice. Kundeservice påstod at jeg aldrig havde ringet, fordi det ikke stod i deres systemer, så jeg måtte bevise opkaldet på min egen tlf, før de troede på at jeg havde snakket med dem. Men så sagde de bare, at fordi mit opkald ikke var registreret i deres system, så var det medarbejderen i butikken der skulle vurdere situationen, og til sidst måtte jeg forlade butikken. Det er et panserglas til 300. Det er ingen penge for dem, men det er mange penge for mig for et produkt, der kun holder i fire dage. Det er ikke for sjov, at vi har en købelov i danmark. Hele den her situation gør, at jeg og min familie og alle de venner jeg taler med ikke kommer til at handle i Elgiganten igen. Vil I virkelig miste alle de kunder for 300 kr?
15 septembre 2020
Avis spontané