2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

10 avis

Aucune trace de demande d’avis

2,0

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

som udlejer købte vi et køle/fryseskab…

som udlejer købte vi et køle/fryseskab på elgigantens online. det virkede kun i 10 dage, så duede det ikke længere. Kontaktede el-giganten, som ikke ville tage reklamationen, men bad os om at kontakte producenten. her er det umuligt at få telefonisk kontakt, og sendte derfor en email. fik en email retur med et link til et skema, der skulle udfyldes og sendes retur (skemaet var på svensk). nu er det 5 dage siden, at jeg sendte skemaet, og har endnu ikke hørt noget. Vi har været nødsaget til at købe lejer et nyt køle/fryseskab, denne gang ikke hos el-giganten.
det er sommer og lejerne kan jo ikke stå uden køleskab. Vi handler aldrig hos elgiganten mere.

1 juin 2023

Vær OBS på Elgigantens returservice ved onlinekøb

Købte et pulsoximeter online gennem Elgiganten fra firmaet HolmeGroup. Det virkede ikke, så straks efter modtagelsen forsøgte jeg at returnere det. Det har vist sig umuligt. Den fysiske forretning siger, jeg skal kontakte HolmeGroup, som jeg ikke har kontaktoplysninger på. Online kundeservice er umulig at få fat på telefonisk (Opgav at komme igennem efter 40 minutter i telefonkø) Skrev herefter mail til online kundeservice, som svarer det samme som forretningen efter 29 dage. Inden det svar var jeg igen hos den fysiske forretning, som angiveligt skrev til HolmeGroup på mine vegne. HolmeGroup har dog aldrig svaret eller kvitteret, og nu er returfristen overskredet. Virkelig dårlig service.

27 septembre 2021

Købte en opvaskemaskine som outlet

Købte en opvaskemaskine som outlet, som ifølge Elgiganten leveres som var den ny. Halvdelen af skruer og beslag mangler og lå løst inde i opvaskemaskinen. Så nu kan jeg ikke sætte den op, og det er umuligt at komme i kontakt med kundeservice. Virkelig dårlig service

9 novembre 2020

Købeloven eksisterer ikke i Elgiganten åbenbart?

Jeg købte en iPhone 11 pro fredag i forrige uge med panserglas, og efter fire dage var panserglasset allerede i stykker. Jeg gik ned med det i butikken og de sagde, at jeg selv havde ødelagt det, hvilket jeg selvfølgelig ikke har. Jeg har passet rigtig godt på det. Jeg ringede til kundeservice, og han kunne ikke forstå den behandling, jeg havde fået og sagde, at jeg skulle gå i en anden butik, som ville give mig et nyt, og hvis der blev nogle problemer skulle de ringe indtil jer i kundeservice via deres hotline. Jeg gik tilbage i samme butik og fortalte dem, hvad der var sket - men de var ligeglade og holdt fast i, at jeg selv havde ødelagt glasset. Det var så ubehageligt. at jeg begyndte at græde efter jeg forlod butikken. Jeg gik derefter på Nørrebro, som jeg var blevet anbefalet af både kundeservice og medarbejderene i Frederiksberg centeret - og hvorfor henviser de mig til en anden butik i første omgang? Bør der ikke være fælles retningslinjer i butikkerne. Det var dog samme show på Nørrebro. De sagde jeg selv havde ødelagt skærmen, hvilket jeg ikke har. Jeg fortalte dem, at købeloven siger, at de skal kunne bevise, jeg har ødelagt den, ellers er det en fejl på produktet, men det var de ligeglade med. Jeg fortalte dem også hvad kundeservice havde fortalt mig, og efter lang diskussion frem og tilbage gik de med til at ringe ind til kundeservice. Kundeservice påstod at jeg aldrig havde ringet, fordi det ikke stod i deres systemer, så jeg måtte bevise opkaldet på min egen tlf, før de troede på at jeg havde snakket med dem. Men så sagde de bare, at fordi mit opkald ikke var registreret i deres system, så var det medarbejderen i butikken der skulle vurdere situationen, og til sidst måtte jeg forlade butikken. Det er et panserglas til 300. Det er ingen penge for dem, men det er mange penge for mig for et produkt, der kun holder i fire dage. Det er ikke for sjov, at vi har en købelov i danmark. Hele den her situation gør, at jeg og min familie og alle de venner jeg taler med ikke kommer til at handle i Elgiganten igen. Vil I virkelig miste alle de kunder for 300 kr?

15 septembre 2020

Elgiganten Køge mega dårlig…

Elgiganten Køge mega dårlig kundeservice.
For ca. tre måneder siden købte vi en ny dyson støvsuger, efter en måned gik det ene støvsuger hoved til gulvtæpper i stykker. Vi kørte ned i Elgiganten Køge hvor vi havde købt den og klagede over det.
De sagde de ville sende det ind til reperation hos dyson. Det er nu 6 uger siden, vi har været i butikken 4 gange nu for at spørge om vi snart kunne få et nyt hoved til vores støvsuger, hver gang får vi at vide at det ikke er kommet i nu. De sidste par gange har vi forlangt at få et nyt støvsuger hoved, men der er tusind undskyldning for hvorfor det ikke kan lade sig gøre. Dyson havde efter 3 uger sagt at de ikke kunne lave det og at de ville sende et nyt. Der sker bare ikke noget. Det er bare så frusterende at vi nu på 6 uge ikke har kunnet støvsuge vores tæpper.
Da vi købte støvsugeren betalte vi den nette sum af 4700 kr. , så det er simpelhen for dårligt at vi ikke bare får et nyt hoved eller en ny støvsuger af Elgiganten Køge når vores støvsuger kun var lidt over en måned gammel. Jeg syntes det er på sin plads at Elgiganten giver os noget kompensation for at vi ikke har kunnet bruge vores støvsuger i snart 6 uger.

23 mai 2020

Super dårlig behandling

Super dårlig behandling. Købte en ny computer plus deres "knowhow" service pakke hvor man får hjælp til opsætning. De forsikrer mig at computeren er klar 14:30 og jeg tropper op med barn - men computeren er først færdig 15:30. De er uhøflige gennem hele forløbet trods deres fejl.

25 janvier 2018

Super god service

Jeg købte en højtaler til jul til min søn hos Elgiganten.dk. Højtaleren var defekt, den kunne ikke slukkes. Vi kontaktede Elgiganten i Aalborg, som ombyttede højtaleren med det samme.
Jeg synes det er god service, og vi køber igen hos Elgiganten.

5 février 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit