Online Erhverv Avis

TrustScore 4.5 sur 5

1. Entreprise de logiciels

Écrit par l'entreprise

Online Erhverv er et dansk system, der samler hele back-office for håndværkere ét sted — så du kan bruge tiden på faget i stedet for på papirarbejde. Vi bygger til håndværksvirksomheder: VVS'ere, tømrere, murere, elektrikere, malere og alt derimellem — fra soloen med bilen fuld af værktøj til mesteren med flere sjak. Systemet tager sig af det, der stjæler dine aftener. AI'en svarer telefonen og skriver med kunderne, når du står på stigen. Kunder kan booke dig direkte online. Tilbud skrives og underskrives på mobilen — og bogføres automatisk, når jobbet er kørt. Fakturaer, rykkere og opfølgning kører af sig selv. Vagtplan, timer og løn ligger i samme system, og du kan få en professionel hjemmeside, der henter nye opgaver ind. I stedet for at betale for fem forskellige programmer, der ikke taler sammen, har du det hele under ét login. Din kunde oplever en virksomhed, der svarer hurtigt, holder styr på aftalerne og sender ordentlige tilbud og fakturaer — den slags, der giver gode anmeldelser og genbestillinger. Vi er bygget i Danmark til danske håndværkere. Alt er på dansk, supporten er på dansk, og dine data behandles efter GDPR i EU. Du kan prøve systemet gratis i 90 dage og beslutter selv, om det skal blive. Du driver virksomhed. Vi driver din administration.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

12 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fantastisk til overblik

Online Erhverv er en brugervenlig hjemmeside, der hjælper med at holde overblik over opgaver, timer og kolleger. Siden kan også sende notifikationer ved f.eks. kommende uvejr eller råd om, hvornår man skal køre, hvis man skal nå en opgave et andet sted. Jeg vil 100 procent anbefale Online Erhverv.

30 septembre 2026

Bedste app til håndværkere

Det er et fantastisk godt system. Jeg bruger det som ansat, hvor man kan se opgaver, materialer, timer osv. Det er nemt at finde rundt i, og det hele er meget overskueligt. 100 % en god app til håndværkere og deres ansatte.

30 septembre 2026

Professionel og pædagogisk tilgang

Alt er forklaret meget simpelt og med gode eksempler. Man tages godt i hånden og får processen med at bygge en hjemmeside forklaret rimelig tilgængeligt og på pædagogisk manér. Jeg følte mig godt guidet igennem hele vejen! Virkeligt fedt at opleve, at jeg ikke har brug for at gøre brug af et dyrt bureau, men selv kan bygge en hjemmeside.

23 septembre 2025

Kæmpe anbefaling!

Jeg har længe udsat at lave hjemmeside, fordi det virkede for uoverskueligt. Nu står jeg med et færdigt site og føler, jeg selv kan styre det. Kæmpe anbefaling herfra! 🙌🏽

16 septembre 2025

Perfekt til caféer og restauranter

Jeg driver en lille café, og kurset hjalp mig med at få både online menukort og bordreservation sat op. Kunderne elsker det, og jeg sparer tid i hverdagen.

23 septembre 2025