De plakkers van de sensors kwamen geregeld los. Het alarm is slechts 2 keer afgegaan, terwijl hij meerdere keren nat is geweest. Het alarm ging soms zelfs af als de sensor al gewoon terug los op het n... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Wij hebben enkele weken de oopsie plaswekker gebruikt. Helaas liet de sensor geregeld los waardoor het bed al helemaal nat was voor deze afging. Dit gaf een knauw aan zijn zelfvertrouwen. Inmiddels ge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oepsie heroes plaswekker Mijn 2 kinderen waren binnen zeer korte tijd in de nacht zindelijk makkelijk in gebruik. 22 maart 2024 gekocht ze waren binnen 5 weken droog Werkende druppel. Gebruiksa... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Oopsie Heroes is een leuk en eenvoudig bedplaswekker voor kinderen. Het combineert een app met een kleine sensor die kinderen leert hoe ze 's nachts op tijd op het toilet kunnen komen. Bye Bye Oopsie-moments!
Coordonnées de contact
High Tech Campus 32, 5656 AE, Eindhoven, Pays-Bas
- +31 888 280 288
- info@oopsieheroes.com
- oopsieheroes.com
A répondu à 71 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Alles top
Ons zoontje is heel enthousiast en het product werkt; hij wordt wakker en gaat naar het toilet. Hij is fier op de sterren die hij al heeft verdiend.

Réponse de Oopsie Heroes
Snel resultaat met oopsie hero
Door het gebruik van Oopsie heroes was onze dochter binnen 11 weken zindelijk snachts. Daar voorafgaand zaten heel wat onderbroken nachten en natte bedden. Wat een mooi hulpmiddel! Makkelijk in gebruik. Wat ons betreft ideaal!

Supportive service team
The first Oopsie Heroes stopped beeping after 2 weeks of use.
I appreciated the team's quick response, and we can continue our journey of getting dry... it's gonna be long though...

Réponse de Oopsie Heroes
Beetje teleurgesteld, reactie van aanbieder helpt wel
Ik ben een beetje teleurgesteld in het product: het werkt wel maar we hebben al meerdere keren gehad dat mijn zoontje niet wakker werd van het alarm of dat het apparaatje niet meer op zijn onderbroek maar op de dekens of zijn pyamabroek terecht was gekomen waardoor het geen signaal afgaf bij het bedplassen. We hebben dus na drie weken nog geen een droge nacht. We gaan weer even terug naar de luiers om het later nog eens te proberen.
Inmiddels heeft Oopsie Heroes laten weten dat er ook andere stickers zijn die misschien beter werken. Dat ga ik proberen zodat de ervaring hopelijk net zo goed wordt als die van anderen.

Réponse de Oopsie Heroes
Leuk en makkelijk te gebruiken
Mijn dochter van 7 vond het superleuk om de Oopsie te gaan gebruiken, ze was erg gemotiveerd. De sensor blijft goed plakken en ze voelde er helemaal niks van.
Het vinden van een geschikte device was wel een uitdaging, want er moet wel een recente update op kunnen en we wilden ook niet graag onze eigen telefoon gebruiken hiervoor. Maar toen dat eenmaal was geregeld, was het gebruik wel heel eenvoudig. Mijn dochter was een keer erg in de war toen ze midden in de nacht opeens de stem van haar moeder hoorde, die we als alarm hadden ingesteld.
Het bedplassen was eigenlijk al snel zo goed als over, waarschijnlijk vooral omdat mijn dochter het interessant vond om de Oopsie te gebruiken en er daarom zelf veel beter op ging letten.

Réponse de Oopsie Heroes
We have great experience with the…
We have great experience with the product. My son developed much confidence with the Oopsie hero plaswekker. Also very motivating, with stars and incentives (how far have I come travelling in space). No more wet sheets!

good Service
We had problems with the shipment due to our mistake. this has been resolved very neatly

Réponse de Oopsie Heroes
Leuk met de sterren in de app
Zoontje vindt het erg leuk, speciaal en dol op de sterren in de app als het een droge nacht is.

Réponse de Oopsie Heroes
Snelle levering en makkelijk in gebruik. Werkt heel goed
Snelle levering en direct merkbaar effect van het systeem. Onze zoon lijkt een soort houvast te hebben en heeft na 1 mini ongelukje nu al dagen achtereen een droog bed. Super!

Snelle levering!
Snelle levering!
Na 14 dagen bikkelen nu al 15 dagen droog!!! De app is leuk voor kids en de ster een beloning!

Helaas
Heel mooi en kindvriendelijk systeem met een app en eigen ondergoed - maar helaas werkt het niet! Drijfnat bed en geen alarm.

Réponse de Oopsie Heroes
Vorig jaar plaswekker gekocht voor ons…
Vorig jaar plaswekker gekocht voor ons toen 6 jarig zoontje met dcd... Na 2 weken moeten stoppen, wegens te intensief voor hem ( frequent moeten wakker maken terwijl hij eigenlijk een heel diepe slaper is en dus na wekken moeilijk terug in slaap raakte) nu willen we opnieuw beginnen maar blijkt de batterij plat te zijn... geen manier om een nieuwe te plaatsen dus verplicht om een nieuw apparaat aan te schaffen? Jammer...

Réponse de Oopsie Heroes
Oopsie herpes nas je spasio
Oopsie herpes nas je spasio! Dugo smo se borili s mokrenjem u krevet. Sve smo pokušavali, ali niti jedna tehnika nije uspijevala. Nakon što smo počeli koristiti senzor, u roku od mjesec dana krevet je uvijek suh!

Réponse de Oopsie Heroes
Het is makkelijk in gebruik
Het is makkelijk in gebruik. Had eerst niet door dat ik het alarm goed moest activeren maar uiteindelijk gelukt.

Its oke
Its oke. I would like more options on the alarm tones. But so far so good.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.