1. Magasin d'enseignes lumineuses

OOPS Neon Sign for all NEON lighting We're passionate about our work.

2,7

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

Vendor blatantly lied. Made in Vietnam

Vendor blatantly lied to me when I asked if it was American Made. He immediately said yes it was which won my business. He supplied an address in California where they were made. He promised delivery in 7- 10 days.
When I tracked the shipping after 2 weeks and still no sign it said it shipped from Vietnam. I called them out for lying to me and they admitted it was built in Vietnam because it was cheaper there.
I hate a liar. Avoid at all cost.

30 septembre 2023

I love my sign

I love my sign! All my guests in my restaurant always compliment me on how cool of a sign it is. Can't wait to order more LED signs. The company is great with communication and gave me exactly what I wanted. Customwr service is great! Will be doing business with them again.

26 août 2023

They are professional

They are professional, Efficient , Easy to work with, communication is out of this world.. They are on time! They keep their promise! Great Company!

7 août 2023