Oranje Palace Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

En de award voor het manipuleren van slots, gaat naar *tromgeroffel* Oranje Palace! Ik heb nog nooit zo’n slechte RTP meegemaakt als deze website. Zogenaamd “KSA” gecheckt en gelicenseerd. Wat een... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn ervaring is ernstig slecht hier! Er valt niet eens te spelen, laat staan winnen. Alleen maar storten doe je hier. Al maanden stort ik op deze casino. 0,0,0,0euro gewonnen. Nog nooit 1 uitbetal... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Andere naam erop en hoppaaaaa We gaan door waar we gebleven waren met mensen kaal te plukken. Schaam je kapot oplichters. En zelfs nog de immersive roulette fratsen laten uithalen om maar ni... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

The Dutch online casino where simplicity and quality come first. Licensed since 2022 September for both online casino and sports betting. At Oranje Palace, everything is built around clarity and trust. Fair play. Full control. No surprises.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Oplichting pur sang.

Oplichting pur sang.
Stort en krijg free spins, maarrrrrr de winst uit de spins, kun je alleen krijgen als je eerst je stortbedrag verliest....oplichters!

25 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Very rigged manipulated casino like…

Very rigged manipulated casino like lets say slots its rigged rtp manipulated and full of dead spins forgot about bonuses if you hit it never pay but you probably will lose all before you hit 1 live games scammed too roullette just a magnet old trick spins 3 in a row 4 black :))) yes withdrawal takes 30 mins its ok but its just manipulated every single thing to make you lose will never play there again disgusting

24 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zoals vele reviews je kan en mag niks…

Zoals vele reviews je kan en mag niks winnen wel tot weken en maanden lang he ,mensen speek geen Nederlandse STAATS KAS CASINOOTJES, die werken op een gemodificeerde gok server van en gemaakt door de vieze links Nederlandse STAAT en moeten u geld stelen en 100% dode spins sessies en allemaal net niet ,bent u bijna leeg krijgt u weer een prijsje van 10 tot 20 euro om zo lekker weer 20min zoet gehouden te worden en in die 20min na u prijsje weer 100% dode spins en deze patronen van gameplays kunnen wel tot maanden lang duren en ook echt 100% het zelfde. U begint met 70 en in het begin je een prijsje geven en daarna 50 euro dode spins en dan even 2 scheinprijsje en daarnaa weer 30 euro dode spins en bent u bijna weer leeg een scheinprijsje en keer op keer het zrlfde liedje en heel toevallig het Random nummering systeem is 99,99 0 ,en dat is allemaal ingesteld door de Nederlandse STAAT en alles draaid op 1 en de zelfde gok server om zo alles in de gaten te houden en bij elke Nederlandse casino draaid het precies het zelfde ,this heel makelijke klantenservice losers zegge we werken met rpt levels gecertificeerd door??? Goedzo de vieze linkse Nederlandse STAAT en de licentie die alleen in Nederland gebruikt mag worden???? Oke goed ook de Nederlandse STAAT zelf en jullie moeten mooie verhaaltjes vertellen dat het eerlijke is he!!! Waarom is de .com wereld zoon verschil van 5 tot 700% de Nederlanders nu op deze zogenaamde eerlijke casinos meer moeten verliezen???????? ,mensen speel ze niet 1voor 1 is het voorgeprogrammeerde shit en alles wordt per uur letterlijke bepaalt door mensen.....

13 juillet 2026

Beste Mr boer,

We lezen dat je veel wantrouwen en frustratie hebt over hoe de spellen bij Nederlandse online casino’s werken. Dat is duidelijk geen prettig gevoel om mee te spelen.

Wel willen we één belangrijk punt rechtzetten: Oranje Palace bepaalt niet handmatig wanneer iemand wel of niet wint. De spellen op ons platform komen van gecertificeerde spelaanbieders en worden gecontroleerd volgens de Nederlandse wet- en regelgeving. Uitkomsten worden dus niet per speler, per uur of door medewerkers aangepast.

We begrijpen dat bepaalde speelsessies achteraf als een patroon kunnen voelen, zeker wanneer je langere tijd weinig resultaat ziet. Tegelijk blijft het bij kansspelen mogelijk dat een sessie goed, slecht of heel wisselend uitpakt, zonder dat daar een vast schema achter zit.

Als je concrete vragen hebt over een bepaald spel of een specifieke speelsessie, neem dan contact op met onze klantenservice. Dan kunnen we inhoudelijk met je meekijken in plaats van alleen op gevoel of aannames te reageren.

En misschien het belangrijkste: als spelen vooral wantrouwen, boosheid of frustratie oproept, is dat een goed moment om afstand te nemen. Spelen hoort geen strijd te worden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Toch mijn account maar verwijderen

Toch mijn account maar verwijderen, allemaal lekker makertjes, in het begin win je wat, maar daarna noppes, nooit hier gelezen dat iemand een mooi bedrag heeft gewonnen, bij geen enkel online casino trouwens

22 juillet 2026

Beste Karin,

We begrijpen dat het vervelend is wanneer het in het begin beter lijkt te gaan en daarna juist tegenvalt. Een spel kan helaas goed of slecht uitpakken, maar de uitkomst wordt niet door ons gestuurd of aangepast per speler.

Wil je je account sluiten, een speelpauze instellen of een specifieke speelsessie laten nakijken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen concreet met je meekijken en je helpen met de juiste vervolgstap.

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel, maand lang niets gewonnen, alleen maar storten en storten, en kom nu niet aan met je rtp en verantwoord spelen, want dat kennen we nu wel, een gewaarschuwd mens, voorlopig wel gezien hier, verdiene miljoenen, maar een mooie prijs gunnen ho maar

19 juillet 2026

Beste Karin,

Dankjewel voor je review. Spelen hoort leuk en ontspannen te blijven, en uit je berichten maken we op dat dit voor jou nu niet zo voelt.

We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je langere tijd niet de resultaten ziet waarop je hoopt. Tegelijk willen we eerlijk zijn over wat wij wel en niet kunnen beïnvloeden: een specifieke prijs of uitkomst kunnen wij niet sturen, toekennen of tegenhouden. Iedere spelronde staat op zichzelf en blijft onzeker.

Wat we vooral belangrijk vinden, is dat spelen niet voelt als iets waar je alleen maar frustratie uit haalt. Als dat gevoel er op dit moment wel is, dan is afstand nemen misschien de verstandigste keuze.

Als je nog vragen hebt over een bepaalde speelsessie of je account, dan kan onze klantenservice daar natuurlijk inhoudelijk met je naar kijken.

50 spin

50 spin, 74 cent gewonnen 🤣🤣🤣🤣 wat een casino

15 juillet 2026

Beste Muzafer,

We snappen dat 74 cent uit 50 spins erg teleurstellend voelt.

Bij slots blijft iedere spin een kansspel. De uitkomst wordt willekeurig bepaald en er is helaas geen vast bedrag dat je uit een bepaald aantal spins terugkrijgt. Soms valt een ronde goed uit, en soms iets minder.

Twijfel je over een specifiek spel of een bepaalde sessie, dan mag je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dan kunnen we even met je meekijken.

En belangrijk: speel alleen wanneer het leuk blijft en binnen je eigen grenzen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Sinds de overname van Goldrun casino…

Sinds de overname van Goldrun casino naar oranje heb je totaal geen spel meer laat staan dat je iets kunt winnen of in ieder geval een beetje leuk spel heb duidelijk moet de 27 miljoen overname er uit worden gehaald

13 juillet 2026

Beste Theo,

Jammer om te lezen dat je minder plezier ervaart tijdens het spelen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we spelers willen meegeven.

We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer spellen anders aanvoelen dan je gewend was, of wanneer de resultaten langere tijd tegenvallen. De uitkomsten van onze spellen worden echter niet beïnvloed door een overname of door onszelf, maar bepaald door gecertificeerde en willekeurige spelmechanismen.

Heb je vragen over je account, een specifieke speelsessie of de overgang naar Oranje Palace, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we graag met je mee.

Als je merkt dat spelen vooral irritatie oplevert of dat je doorspeelt in de hoop iets terug te winnen, dan is het verstandig om even pauze te nemen of gebruik te maken van de verantwoord spelen-mogelijkheden.

Niet spelen hier

Niet spelen hier. Ze pakken je geld af

12 juillet 2026

Beste Lobster,

Jammer om te lezen dat je zo’n gevoel hebt overgehouden aan je ervaring bij Oranje Palace. Dat is natuurlijk niet hoe we willen dat spelers ons platform ervaren.

Als er iets niet klopt rondom je saldo, een storting, uitbetaling of een bepaalde speelsessie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kunnen we concreet met je meekijken en uitzoeken wat er is gebeurd.

Spelen moet vooral leuk en ontspannen blijven. Merk je dat het vooral frustratie oplevert, dan is het verstandig om even afstand te nemen of gebruik te maken van de verantwoord spelen-mogelijkheden in je account.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dramatisch verspil hier geen geld aan…

Dramatisch verspil hier geen geld aan slechtste online goksite ooit !!!!

11 juillet 2026

Beste Willem,

Wij vinden het oprecht vervelend om te lezen dat je zo teleurgesteld bent. Oranje Palace moet een plek zijn waar spelen leuk blijft, niet iets waar je met zo’n gevoel op terugkijkt.

Als er iets concreets is misgegaan met je account, saldo, uitbetaling of een bepaalde speelsessie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kunnen we inhoudelijk met je meekijken.

Voelt spelen op dit moment vooral als geld verspillen, dan is het verstandig om even afstand te nemen. In je account vind je ook mogelijkheden om grenzen in te stellen of een pauze te nemen.

Super online casino 👌

Super online casino 👌
Mooi aanbod en zeer overzichtelijk.
Ik zie mensen klagen over de RTP,daar ben ik het niet mee eens.
Ik win er leuke prijzen.
Voor mij het beste online casino.
Chantalle

10 juillet 2026

Beste Chantalle,

Dankjewel voor je leuke review! Heel mooi om te lezen dat je zo een positieve ervaring hebt en dat je met plezier bij Oranje Palace speelt.

We doen ons best om een prettig en betrouwbaar platform te bieden, dus het is goed om te horen dat dit voor jou zo wordt ervaren.

Veel speelplezier gewenst, en natuurlijk op een leuke en verantwoorde manier.

Noté 1 sur 5 étoiles

En de slots manipulator gaat naar…

Ik heb nog nooit zo’n slechte RTP meegemaakt als deze website. Zogenaamd “KSA” gecheckt en gelicenseerd. Wat een totale grap. Jullie rebranding heeft vast een hoop geld gekost, dus moeten jullie het natuurlijk terughalen. Als je hier slots speelt word je gewoon ruw in de achtertuin gepakt. Fa2mannen

8 juillet 2026

Beste Kareembit,

Jammer om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad bij Oranje Palace. We begrijpen dat het erg frustrerend kan zijn wanneer de resultaten tijdens het spelen tegenvallen, zeker als je het gevoel hebt dat dit niet klopt.

Wel willen we duidelijk zijn dat onze slots niet door ons worden gemanipuleerd. De spellen op ons platform zijn afkomstig van gecertificeerde spelaanbieders en werken met onafhankelijke, willekeurige spelmechanismen. De RTP van een spel zegt daarbij iets over de theoretische uitbetaling over een zeer groot aantal speelrondes, maar geeft helaas geen garantie op winst in een individuele sessie.

Als je twijfels hebt over een specifiek spel of een bepaalde speelsessie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kunnen we met je meekijken en waar nodig toelichting geven op het spelverloop.

Omdat spelen leuk en ontspannen moet blijven, raden we ook aan om een pauze te nemen wanneer het vooral frustratie oplevert. Onze verantwoord spelen-tools zijn er om spelers daarbij te ondersteunen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn ervaring is ernstig slecht hier!

Mijn ervaring is ernstig slecht hier!
Er valt niet eens te spelen, laat staan winnen. Alleen maar storten doe je hier. Al maanden stort ik op deze casino. 0,0,0,0euro gewonnen. Nog nooit 1 uitbetaling kunnen doen.
Account is geblokt tegen prijzen. Nooit eerder meegemaakt dat ik 13 maanden wekelijks verlies.
Deze casino geeft mij geen goed gevoel. Geen aanrader mensen!

7 juillet 2026

Beste,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het jammer om te lezen dat Oranje Palace je zo'n negatieve indruk heeft gegeven.

We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer je lange tijd speelt zonder de resultaten waarop je had gehoopt. De uitkomsten van onze spellen worden onafhankelijk en willekeurig bepaald, waardoor winst helaas nooit kan worden gegarandeerd.

Je geeft ook aan dat je het idee hebt dat je account geen prijzen meer kan winnen. Dat is niet iets wat wij via een review kunnen vaststellen. Heb je daar vragen over of twijfel je of alles goed werkt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We kijken graag samen met je naar je account en eventuele speelsessies.

Omdat je aangeeft al langere tijd te spelen zonder de resultaten waarop je had gehoopt, willen we je ook wijzen op het belang van verantwoord spelen. Merk je dat spelen niet meer leuk is of dat je blijft doorspelen in de hoop verliezen terug te winnen, dan adviseren we om een pauze te nemen of gebruik te maken van de verantwoord spelen-tools die wij aanbieden.

Positieve ervaring

Er is een breed aanbod aan spellen en leuke promoties, en alles verloopt soepel. Vooral de exclusieve gokkasten maken het voor mij leuker dan bij andere casino's. Tot nu toe is het een betrouwbaar en prettig casino om bij te spelen.

15 juin 2026

Beste Kieran,

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons spelaanbod, de promoties en onze exclusieve gokkasten. En mooi om te horen dat je Oranje Palace als een betrouwbaar en prettig casino ervaart.

We hopen je ook in de toekomst een fijne speelervaring te kunnen bieden. Veel speelplezier!

Noté 1 sur 5 étoiles

Het is een mooi aangekleede site en…

Het is een mooi aangekleede site en genoeg te doen. speel er al een tijdje maar je wint er helemaal geen niks het is er echt hopeloos kwa kansen vaak genoeg geld er heen gestort maar je ken het net zo goed zo over maken want er spelen is een regelrechte ergenis.tenenkrommend gokken heet dat.dit heeft dan ook niks te maken meer met een kansspel .
Je mag tegen betaling op het start knopje drukken en meer word het niet. daar zal je het mee motten doen ...
Zo lang wij als melkkoeien dit blijven verlenen stopt deze parasiet de STAAT niet waar deze oplichtertjes allemaal onder vallen.gokken in nederland is 1 grote scam er is er maar 1 die deze regeltjes heeft bedacht maar die mag je zelf in vulen....

22 juin 2026

Beste av bu,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te lezen dat je zo’n teleurstellende ervaring hebt gehad en dat je het gevoel hebt dat het spelen bij ons niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

We begrijpen dat verliezen frustrerend kan zijn, zeker wanneer je langere tijd speelt zonder de resultaten waarop je had gehoopt. Alle spellen op ons platform werken met gecertificeerde willekeurige spelmechanismen en voldoen aan de geldende Nederlandse regelgeving. Desondanks realiseren we ons dat de spelervaring voor iedere speler anders wordt beleefd.

We nemen feedback van spelers serieus en waarderen het dat je jouw mening met ons deelt. Mocht je vragen hebben over hoe onze spellen werken of behoefte hebben aan meer informatie, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Noté 1 sur 5 étoiles

Oranjepalace.nl vertel is geen onzin…

Oranjepalace.nl vertel is geen onzin gerrit met je dat is nou juist de wiskunde blablab van het spel dat is onzin leugenaartje, mensen onthoud heel goed wat ik zeg, al deze zogenaamde eerlijke casino's zijn 1voor 1 van de Nederlandse LINKSE STAAT, 2 draaien al die zogenaamde eerlijke casino's op 1 en de zelfde gokserver van de Nederlandse STAAT en zij hebben de gokserver zo ingesteld dat u 3 patronen kan krijgen ,1 de dode spins sessie wel tot maanden lang, of u met 70 euro ofzo en ben je bijna leeg krijgt u weer een klein prijsje om zo weer 30min zoet te zij. En dat kan uren lang door gaan en het wordt met preciessie gedaan om u zo bezig te houden en eindstand is 0 uiteraard, patroon 3 die u zelden krijg ,alles draaid vlot en volgt beter de.... je snapt hem wel en u krijgt prijs en let maar is goed op bij CLUSTER GAMES REACTOONZ ENZO ,gaat het sneller draaien dan krijgt u prijs heel snel is kans op volle speciaal en bonus game ,marja de prijzen in Nederland zijn ZWAAR geminimaliseerd daarom krijgt u vaak prijsjes tussen 10 en 30 euro ,ook al heeft u 100e euro's verloren de laaste weken of maanden ,het blijft altijd lage prijsjes ,en zeker de boel is flink gemodificeerd, bonus spel kopen uitgezet met het motto is gokverslavend gevoelig, maar vervolgens wel kans op bonus spel aanbieden zelfs x2 ,elke mongool weet wat gevoeliger is, deze casinos zijn voor 1 doel gemaakt miljarden de STAATSKAS in rammen voor het linkse kartel daarom worden ze binnen Nederland gehouden en geen andere reden ,de .com wereld is een echte gokwereld met echte strenge controles en niet zoals in Nederland door de Nederlandse STAAT zelf KSA is de Nederlandse STAAT, en daar liggen 1000e klachten over deze zogenaamde eerlijke casino's en het is zo erg dat ze binnenkort WEER MET NIEUWE REGELS KOMEN EN BONUSSEN WORDEN VERBODEN en exstra controles of u wel geld heb zegmaar , en dan zal het heel snel klaar zijn met de zogenaamde eerlijke STAATSKAS CASINOOTJES hahahahah ,speel geen Nederlandse STAATS KAS CASINO'S zitten vol met gemodificeerde shit en ojah ze weten ook waar op je speelt en zelfs al staat je gps uit weten ze waar je aan het spelen bent en dat ze beweren we werken met random nummering dat is ook onzin ,want dat heeft u niet 99,99 de zelfde dode spins sessies of bezig gehouden worden.... ,alles wordt bepaalt door de Nederlandse STAAT en wint u teveel in sportbetting dan krijgt u limieten opgelegd hahahaha en dat al bij 10tjes ,this een schande dat dit nog mag bestaan allemaal en ze hadden zelf de viezerikken met .com sites zijn iligaal hahahaha ,Mensen google maar is of de Nederlandse STAAT een gedoogbeleid had met paar .com sites ga maar is kijken en nu zijn ze opeens iligaal de vieze linkse leugenaars

17 juin 2026

Beste Tim,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

We herkennen ons niet in de beschrijvingen en conclusies die je in je review noemt. Oranje Palace opereert onder een vergunning van de Kansspelautoriteit en maakt gebruik van spellen die zijn gecertificeerd en gecontroleerd volgens de geldende wet- en regelgeving. De uitkomsten van deze spellen worden bepaald door goedgekeurde Random Number Generators (RNG’s) en niet door handmatige aanpassingen op basis van individuele spelers, locaties of eerdere speelresultaten.

Wij begrijpen dat teleurstellende speelresultaten kunnen leiden tot frustratie. Kansspelen blijven echter gebaseerd op toeval, waardoor zowel winst- als verliesreeksen kunnen voorkomen.

Mocht je vragen hebben over een specifiek spel, een weddenschap of de werking van onze diensten, dan nodigen wij je uit om contact op te nemen met onze klantenservice. We kijken dan graag samen naar je vragen en geven waar mogelijk aanvullende uitleg.

Betrouwbare partij

Sinds kort biedt Oranje Palace ook sportweddenschappen aan. Tijdens het WK heb ik gespeeld en het verliep allemaal soepel. Over het algemeen tevreden met mijn ervaring 👍

16 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds de overstap van Goldrun naar…

Sinds de overstap van Goldrun naar Oranje Palace vind ik het casino een stuk prettiger in gebruik. De website ziet er fris uit, werkt goed en alles voelt overzichtelijk aan. Ook met uitbetalingen heb ik tot nu toe geen problemen gehad. Gewoon een fijne plek om af en toe een spelletje te spelen.

14 juin 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus