Wel wat problemen ervaren met dit casino, maar dat wordt elke keer netjes opgelost. Ze zijn nieuw, en dat merk je ookwel. Gelukkig doen ze wel echt wat met de feedback. Meerdere uitbetalinge... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Eigenlijk zou ik 4 sterren willen geven,maar omdat hier valse beschuldigingen worden geuit,geef ik 5 sterren. Iemand schrijft dat je de welkomstbonus 35X moet rondspelen. Dit is complete... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Winz is jouw online casino in Nederland voor maximaal speelplezier en topservice. Met een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa) speel je bij ons in een veilige en eerlijke omgeving. Heb je een vraag? Ons team staat snel voor je klaar. En natuurlijk staat verantwoord spelen altijd voorop, zodat je zorgeloos kunt genieten binnen je eigen grenzen.
Coordonnées de contact
A répondu à 14 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Snel en makkelijk
Proberen waard
Meerdere uitbetalingen mogen doen.
Bonussen gingen dus niet helemaal lekker (werd geannuleerd bij een automatische opname door het bereiken van het saldolimiet) maar is intussen opgelost.
Meeste uitbetalingen waren instant, ook een paar ging er een paar uur overheen.
Klantenservice via chat mag wat vriendelijker en professioneler, Klantenservice via email gaat goed.
Deze is echt slecht maar dan ook echt…
Deze is echt slecht maar dan ook echt slecht. Beter bij jacks, comeone! 109 euro ren zielige bonus
Tja wat zal ik zeggen hierover 1 grote…
Tja wat zal ik zeggen hierover 1 grote grap! Reviews staan er niet voor niks. By far het slechtste casino wat ooit een licentie heeft gehad. Als je hier 10 cent wint op een inzet van 3 euro vier gerust feest want dit is echr echr een casino wat alleen maar geld pakt. Als ze hier onderzoek naar doen dan hangen ze. Ook voor mij gaat er een melding uit naar ksa!
Update zojuist ksa ingelicht hier moeten ze echt eens controles gaan uitvoeren ik denk dat er een hoop slachtoffers zijn.
Mij nooit meer gezien en die idioot die hier een keer wat won en gelijk mensen voor gokverslaafde uitmaakt schaam je want je praat alleen zo omdat jij toevallig wat hebt gewonnen! Vroeg of laat verlies jij hier ook ze innen alleen en op 700 euro 2 x een bonus gehad met als prijs 10 euro en dat nu al 3 maanden op een rij! Dus reken maar uit 2100 versus 20 euro! Walgelijk
Bijzonder bonus systeem
Bijzonder bonus systeem : paasweekend actie 300 spins bij storting. Blijkt dat het opgeknipt is in 5x 60 spins, met een minimale storting van €40,00 euro. Vervolgens kun je de "bonus winst" alleen rondspelen als je je eigen geld vergokt hebt.. bijzondere manier van een bonussysteem.
Ik had m'n geld beter direct de rivier…
Ik had m'n geld beter direct de rivier in kunnen gooien dan had ik nog meer kans gehad op winst. Wat een kansloze site, niet normaal...
Waardeloos online casino
Waardeloos online casino
Trage website
Valt niks te winnen hier
Valt niets te spelen
Valt niets te spelen , noch te winnen. Paar keren gestort. Slots betalen 0,0. Ik heb niet eens relax gespeeld, kon niet eens ff chillen, Alles gaat meteen naar 0. En website is ontzettend traag. Geen aanrader!
Weer zo een kansloze website extreem…
Weer zo een kansloze website extreem slechte rtp. Ongelofelijk mensen lees mijn bericht en sla deze casino over slechter kan niet.
Weer zoon Nederlandse STAATS versie van…
Weer zoon Nederlandse STAATS versie van een buitenlandse casino naam ,winz.com nooit problemen en gek daar kon je wel winnen en hier in Nederland is alles gemodificeerd naar de wensen van de Nederlandse STAAT en zo is het en voor de mensen die nietzo slim zijn ,KSA de zogenaamde controleur is de Nederlandse STAAT zelf ,en zij hebben alles gemaakt en goedgekeurd (de gok server die op 00,00 staat) alle casino's met .NL moet je vermijden dat is verre van echt te noemen en de verschillen met de echte gokwereld is niet voor niets 100e %procenten meer verlies voor de Nederlanders ,sinds deze eigen casinootjes van de Nederlandse STAAT er zijn en tevens ook de redenen waarom alles binnen Nederland gehouden wordt, zo dat Nederland alles voor zich zelf heeft en alles zelf mag bepalen ,en niet voor de zogenaamde eerlijkheid van het spel of ZORG voor de SPELERS,wat ze wel beweren ,feit is wel dat er zoon 1miljoen gokverslaafde in Nederland zijn rarara hoe dat komt met al DIE GOK reclames(afgelopen jaren heeft de KSA toegestemd om aan MILJARDEN GOK RECLAMES te maken) en zogenaamde bonussen waar mensen 99,99% verliezen en bij winz moet je altijd minimaal 1x je inzet rond spelen voor je mag uitbetalen hahahah dat is echt een vorm van wij willen niet verliezen.NL ,en stoort u zich aan 99,99 de zelfde gameplays en sessie dode spins of allemaal net niet of je uren lang zoet houden met h3t patroon ,je begint met 50 euro en ben je bijna leeg weer prijsje geven en dan weer 100e dode spins met preciessie en ben je weer bijna leeg weer een schein prijsje om je zo uren zoet te houden ,dat is allemaal gemodificeerd door de Nederlandse STAAT. Nogmaals speel geen Nederlandse STAATS KAS CASINO'S ,en zitten vol met fouten!!!!
Welkomstbonus is niet vrij te spelen.
Welkomstbonus is niet vrij te spelen.
Ze hebben een lijst met spellen die niet meetellen. Dus ik heb andere spellen gespeeld om de bonusgeld alsnog vrij te spelen, blijft hangen op 73% .
Maakt niet uit welke spel je doet.
Meerdere malen aangegeven dat er een fout is “er is een ticket aangemaakt” geen mails geen reactie ..
zoiezo klopt die rtp niet.
Ik stream al 2 jaar meerdere sites waarop ik speel .. dit is veruit de slechtste .. zal binnenkort ook gesprekken van klantenservice doorsturen naar KSA.
Dit is een oplichters bende
Dit is een oplichters bende, 100%
Nooit maar 1 prijs gehad, dat terwijl anderen online casino’s dit wel doen.
Ik sta er van versteld, hoe winz aan een vergunning is gekomen, en hoop dat ze het snel weer kwijt raken.
Daarnaast weigert de klantenservice mijn permanent van deze oplichters website uit te schrijven!
Ik ga een klacht indienen bij de k.s.a.
Dit casino is nog steeds prima.
Dit casino is nog steeds prima.
Het aanbod is echter nog steeds erg mager,6 providers.
Er zijn casino's met 30+ providers en 4500 slots.
Op deze manier overleef je het niet met meer dan 25 concurrenten.
Zo'n langzame uitbreiding heb ik nog nooit meegemaakt.
Dat ik opnieuw reageer,is de aantoonbaar verzonnen negatieve reviews van enkele verslaafden die elders geblokkeerd zijn.
Het is voor een legaal casino onmogelijk om met de RTP'S te sjoemelen.
Ook al verlies je de hele avond,de RTP'S kloppen.
Een RTP is gebaseerd op miljarden spins!!!
Je kunt derhalve pech hebben en met 1000 of meer spins,amper iets winnen.
Je kunt ook tienduizenden euro's winnen met 1 spin.
Blijkbaar zijn er nog steeds verslaafden,die dit maar niet willen snappen.
Een casino kan alleen doorgeven aan de providers wat de RTP moet zijn en die is bij elke slot zichtbaar.
Het casino zelf heeft hier geen invloed op.
Oplichting is onmogelijk!!
De KSA lacht je uit,als je die benadert.
Als je denkt,dat dit wel zo is,moet je hulp zoeken,want jij hebt een probleem,je bent verslaafd en denkt dat je alleen maar kunt winnen,als je maar lang genoeg speelt: FOUT!!!
En dan iemand die klaagt,omdat ie geen bonus zou hebben gekregen.
Als je een uitbetaling doet,terwijl er nog een bonus niet is vrijgespeeld,dan vervalt uiteraard de bonus,dat is bij ELK!! casino zo.
Logisch toch?
En dan iemand die zogenaamd 8000 euro zou hebben verloren.
Aantoonbaar gelogen en waarom zou je 8000 euro verspelen bij een casino met zo'n beperkt aanbod?
Blijkbaar ben je overal geblokkeerd en heb je hier een account geopend.
Maar hoe dan ook,8000 euro verloren is compleet uit de duim gezogen.
Casino's kunnen spelers onvrijwillig in Cruks registreren.
Misschien moet dat maar eens wat vaker gebeuren.
Gebeurt nu amper.
Blacklisted
Mijn tweede review over deze criminele organisatie . Nooit in meer dan 15 jaar zo een oplichtersbende mee gemaakt als dit malafide casino . Weer 200 gestort en op 0.40 cent gespeeld per druk. Hoogste prijs 17x mijn inzet !!!!! 1000 euro totaal kwijt sinds ik hier speel met alleen maar bagger . Steeds om en nabij de 50 spins achter elkaar met niet 1 prijs . Dan krijg ik weer eens een paar keer mijn inzet . Maandag neem ik contact op met het KSA want deze scam moet verboden worden. Dit heeft niets te maken met gokken maar met pure oplichterij . Ik denk dat de rtp hier 15% is. Ga je naar de chat is er een Marijke die zegt dan moet je niet spelen en verbreekt de chat . Blacklisted deze oplichters
Niet bereikbaar plus welkomstbonus niet toegevoegd
Welkomstbonus niet gekregen 100 procent tot 200 euro. Per chat niet bereikbaar en reageren ook totaal niet op emails. Gestort 200 euro > 30 free spins wel krijgen plus 50 punten, maar de beloofde 200 euro bonus niet. Inmiddels ook al heel wat rondgespeeld, wat dus niet meetelt omdat er geen actieve bonus in mijn account staat.
Heel kwalijk dar ze zeggen 24/7 per chat bereikbaar zijn, terwijl je uren tevergeefs wacht. Per enail ook geen enkele reactie.
Oftewel zijn ze hun vergunning niet waardig!

Réponse : Winz.nl - Online Casino
€8000 armer😡
Dit is voor mij één van de slechtste casino-ervaringen die ik heb gehad. Het lijkt vooral gericht op geld innen in plaats van eerlijk uitbetalen. Ik heb hier geen prettig gevoel aan overgehouden en zou anderen adviseren om voorzichtig te zijn en eventueel voor een betrouwbaarder alternatief te kiezen. In totaal €8000 gestort. Krijg je een bonus game en win je dood leuk €3,70 ja je leest het goed drie euro en zeventig cent!!

Réponse : Winz.nl - Online Casino
Eigenlijk zou ik 4 sterren willen…
Iemand schrijft dat je de welkomstbonus 35X moet rondspelen.
Dit is complete onzin.
Je hoeft de bonus maar 15X rond te spelen.
En dit is het minst van alle casino's.
En 15X is te doen,het lukte mij gisteren ook eenvoudig.
Het valt mij op,dat 95% van de klachten over online casino's onterecht zijn.
Geplaatst door (verslaafde) slechte verliezers,of door medewerkers van concurrerende casino's.
Behalve het zeer beperkte aanbod tot nu,is er niets mis met dit casino.
Overigens is er met bijna geen enkel legaal Nederlands casino iets mis.
Oplichting is onmogelijk.
Je kunt hooguit klagen over trage uitbetalingen,onduidelijke bonusvoorwaarden of lage RTP.
Maar in de spiegel kijken en jezelf de vraag stellen,of inschrijven in Cruks misschien een goed idee is,is de beste tip die ik je kan geven.
Lokken je met 200euro en 30 spins en 50…
Lokken je met 200euro en 30 spins en 50 wincoins. De laatste krijg je en zodra je aangeeft dat je 30freespins en zoals bij de meeste online nl casino je eerste storting tot x bedrag verdubbelt word als nieuwe klant dus b.v 50 stort die dan verdubbelt word. Maar bij winz.nl zeggen nee je 35keer 200 eigen rond spelen dus paar duizend euro verspeeld bij hun dan pas kom je in aanmerking voor welkomsbonus van 200. Normale casino als je bonus ontvangt cash of freespins moet je ongv 10tot max 25 wager spelen. Dus ben gewaarschuwd voor je aanmeld bij hun als nieuwe speler.
En savoir plus sur les différents types d'avis.