ORIS Tandlægerne - Frejlev Avis 90

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Glucksvej 1A, 9200 Aalborg SV, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Tandplejer Christina er fantastisk. Jeg elsker ikke at gå til eftersyn, men Christina gør virkelig én tryg. Ligeledes skal tandlæge Lisa have stor ros. Jeg skulle “kun” have skiftet en fyldning, men h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jens Holm hos Oris tandlægerne i Frejlev har gjort det nemmere for mig at komme til tandlægen trods tandlægeskræk. Yderst behagelig og kompetent tandlæge. Smertefri behandling og virkelig god til... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er i foråret 2023 startet som patient hos Jens Holm i Frejlev. Det er jeg, efter andre fagpersoner har peget på ham som den rette tandlæge til at rette op på omfattende fejlbehandlinger, min tid... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min mangeårige tandlæge gik på pension, så jeg fandt Oris i Frejlev, min tidligere hjemby. Det var et særdeles godt skifte. Lisa og hendes personale er yderst professionelle og skaber en venlig og beh... Voir plus

À propos de l'entreprise

6. Service de blanchiment des dents

À propos de ORIS Tandlægerne - Frejlev

Écrit par l'entreprise

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Écrit par l'entreprise

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

Coordonnées de contact

• Glucksvej 1A, 9200, Aalborg SV, Danemark

• 98343737
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Frejlev

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4,5

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg får altid en god behandling

Jeg får altid en god behandling, og er helt tryg, - når jeg ligger i stolen:-).

1 septembre 2025

Hej Pernille,

Vi er glade for at høre, at du altid får en god behandling og føler dig tryg i stolen. Tusind tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

God faglig behandling

God faglig behandling - venlig personale,man føler sig tryg

1 septembre 2025

Hej Benny,

Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg og godt behandlet af vores venlige personale. Mange tak for din positive anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget venligt og imødekommende…

Meget venligt og imødekommende personale, og godt håndværk!

26 août 2025

Hejsa,

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores personale som venligt og imødekommende, og at du er tilfreds med kvaliteten. Tak for din anmeldelse!

Alt ok

Alt ok. Sød tandplejer

19 août 2025

Hej Kurt,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos tandplejeren. Tak for din positive anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

At blive imødekommet med en god tone og…

At blive imødekommet med en god tone og ligeværdighed

18 août 2025

Hej Lone,

Vi er glade for at høre, at du følte dig godt behandlet. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Tiderne virkede ikke som aftalt

Tiderne virkede ikke som aftalt, men da vi endelig kom til var alt i top.

11 août 2025

Hej Poul Erik,

Beklager, at tiderne ikke stemte. Vi er glade for, at alt var godt, da du kom til. Tak for din feedback, det betyder meget for os.

Hej Lars,
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale. Tusinde tak for din positive anmeldelse og fem stjerner!

Noté 1 sur 5 étoiles

Skulle have tand trukket ud…

Skulle have tand trukket ud som de ikke havde tid til ved 1. besøg ( fair nok )
Efter 2.besøg hvor tand kom ud blev smerter ved efter 14 dage og efter 3.besøg blev det syet igen da det var gået op og tjekket op og alt var ok (ifølge dem)
Smerter blev dog ved.
Fik tjekket deres arbejde ved anden tandlæge der startede med at tage et billede af det og de kunne se der skulle åbnes igen og starter forfra.
Det viste sig at et fremmedlegeme på ca 2x2 mm som var sort var glemt og så syet inde samt nogle knogle rester.
Sendte denne info for en måned siden til dem uden de har reageret på det.
De tilbød inden jeg fik løst det at de u/b skulle kigge på deres arbejde igen , hvilket de ikke fik lov til.

1 juin 2025
Avis spontané

Hej Morten,
Vi er meget kede af at læse om din oplevelse. Det er absolut ikke optimalt, at du ikke har fået et svar på din henvendelse. Klinikken i Frejlev har ferielukket i tre uger, så jeg håber, du vil sende mig en mail med dine kontaktoplysninger på oris@oris.dk, så vil jeg sikre at du hører fra os, så snart de er retur fra ferie.

Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Let at komme til

Let at komme til. God behandling.

26 juin 2025

Hej Thorben,
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og nemt kunne komme til os. Tak for din positive anmeldelse!

God sommer til dig,

Hej Mariane
Vi er glade for, at du oplevede betjeningen som venlig og professionel. Tak for den fine anmeldelse!

Hej Tom
Vi er glade for, at du fik et godt førstehåndsindtryk - det er nemlig vigtigt!
Tak for den fine anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service og utrolig søde…

Virkelig god service og utrolig søde mennesker.

27 février 2025

Hej Nikolaj
Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og mødte venlige medarbejdere.

Sød og kompetent betjening

Søde og kompetente medarbejdere, som man føler sig tryg ved.

18 février 2025

Hej Susanne
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg hos os og sætter pris på vores medarbejderes venlighed og kompetence.

Gode

Altid mødt af dejlige mennesker, og og forståelse for de problemer man har ved tandlægebesøg.

20 janvier 2025

Hej Niels
Vi er glade for at høre, at du har haft positive oplevelser med vores personale. Vi bestræber os på at skabe en varm og imødekommende atmosfære for alle vores patienter.

Mange tak for den fine anmeldelse og for rosen til dem!

Jeg havde akut tandpine

Jeg havde akut tandpine - fik en tid indenfor få minutter.

10 janvier 2025

Hej Henrik
Dejligt at du hurtigt kunne få en tid, så det kunne blive fikset.
Mange tak for at skrive os en anmeldelse og for de fem stjerner!

Kom hurtig under behandling

Kom hurtig under behandling

3 décembre 2024

Hej Poul
Dejligt at du hurtigt kunne komme ind til behandling.
Mange tak for at skrive os en anmeldelse!

Halvårlig kontrol

Faglig, tryg og venlig oplevelse

11 novembre 2024

Hej Anne-Dorte
Tusinde tak for de rosende ord og for at skrive os en anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse!

flink tandlæge

flink tandlæge, god til at forklare.
men det er dyrt.

8 novembre 2024

Hej Kurt,
Tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at skrive den. Vi er glade for, at du føler dig godt mødt af tandlægen og føler dig velinformeret undervejs. Tak for din feedback ift. priserne.

Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Hej Anette
Dejligt at du oplever et sødt og venligt personale - det er vi glade for at høre.
Mange tak for at skrive os en anmeldelse!

Rigtig god behandling og god service

Rigtig god behandling og god service

30 septembre 2024

Hej Behnaz
Dejligt at du oplevede en god behandling og service - det er vi glade for at høre.
Mange tak for de fem stjerner!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus