Tandplejer Christina er fantastisk. Jeg elsker ikke at gå til eftersyn, men Christina gør virkelig én tryg. Ligeledes skal tandlæge Lisa have stor ros. Jeg skulle “kun” have skiftet en fyldning, men h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jens Holm hos Oris tandlægerne i Frejlev har gjort det nemmere for mig at komme til tandlægen trods tandlægeskræk. Yderst behagelig og kompetent tandlæge. Smertefri behandling og virkelig god til... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min mangeårige tandlæge gik på pension, så jeg fandt Oris i Frejlev, min tidligere hjemby. Det var et særdeles godt skifte. Lisa og hendes personale er yderst professionelle og skaber en venlig og beh... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Glucksvej 1A, 9200, Aalborg SV, Danemark

Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Kanon oplevelse hele vejen igennem med sødt, venligt og ikke mindst yderst professionelt personale.
Man betaler dog også for det…😝😅

Réponse de ORIS Tandlægerne - Frejlev
Jeg er i foråret 2023 startet som patient hos Jens Holm i Frejlev. Det er jeg, efter andre fagpersoner har peget på ham som den rette tandlæge til at rette op på omfattende fejlbehandlinger, min tidligere tandlæge har lavet. Mit forløb indebærer alt fra rodbehandlinger, der skal rettes op på, kroner der skal laves om, tænder der har måttet trækkes ud og implantater, der skal laves. Jeg har derfor aflagt mange besøg på klinikken siden foråret 2023 og kommer også det næste års tid til at aflægge mange besøg.
Jeg føler mig tryg i det forløb, jeg er igang med. Jeg bliver altid mødt med smil på klinikken og får relevante forklaringer i forhold til de behandlinger, der udføres.
Desuden er både Jens og hans assistent gode til at aflæse og tage højde for mine reaktioner m.v. under behandlingerne.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Frejlev
Rolig og hyggelig venteværelse hvor man kan slappe af. Har selv en smule tandlægeskræk så det er dejligt der ikke er så "klinisk". Super søde tandlæger der er gode til at få en til at føle sig tilpas og afslappet. Kan klart anbefale Oris Tandlægerne.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Frejlev
Meget dygtig tandplejer som var omhyggelig . God til at forklare og fik svar på mine spørgsmål .

Réponse de ORIS Tandlægerne - Frejlev
Meget fin præsentation af den nye tandplejer der var så omhyggelig og grundig

Réponse de ORIS Tandlægerne - Frejlev
Det var en positiv oplevelse at sidde i stolen.
Hyggeligt personale og fredeligt at komme der om morgenen.
God atmosfære og en næsten smertefri behandling.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Frejlev
God indledende samtale. Omhyggelig undersøgelse og tandrensning. Afsluttende med god orientering om status - specielt vedr. en sølvfyldning.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Frejlev
Det var ikke en go oplevelse
Finder en anden tandlæge

Réponse de ORIS Tandlægerne - Frejlev
Prisen stemmer ikke overens med det der var aftalt. Dobbelt så dyrt som andre steder.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Frejlev
En savoir plus sur les différents types d'avis.