Lite galet kanske men nu har jag köpt 3 par bara för att…och det säger väl allt! Fast nä, de är bra och prisvärda. När jag köpt första paret blev det snabbt ett till och nu senast ett par till på re... Voir plus

Snabb leverans och direkt återkoppling vid frågor. Jag är nöjd med mina barfotaskor som håller god kvalitet som är både sköna och lätta. Hade önskat någon form av information om hur man bör tänka när... Voir plus

Om jag kunde skulle jag ge ett högre betyg! Vilken otrolig kundservice! Linnea som jag fick hjälp av, vilken stjärna! Så otroligt trevligt och proffsigt bemötande, och man får snabbt svar. Hade lite... Voir plus

1. Soin des pieds
  2. Service de prothèse et orthèses

Ortosbutiken erbjuder ortoser och hjälpmedel i hög kvalitet till låga priser. Med vår kunskap vill vi göra det möjligt för fler att få ett aktivare och bekvämare liv med färre besvär.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

366 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Beställde Active knäskydd som jag…

Beställde Active knäskydd som jag tidigare köpt och varit nöjd med. Bra stöd o ”ventilation”. Snabb och smidig leverans.Kanuari -26

8 janvier 2026

Réponse de Ortosbutiken

Vad roligt att höra att du fortsatt är nöjd med vårt Active knäskydd och att både stöd och ventilation fungerar bra. Fint också att leveransen gick snabbt och smidigt.

En skön sko för gymmet

En skön sko för gymmet

13 janvier 2026

Réponse de Ortosbutiken

Hej, Tack för din recension. Vad fint att höra att skorna fungerar bra på gymmet.

Bra service

Bra service. Fick bra hjälp vid ett återköp. Tack Viktor!

11 décembre 2025

Réponse de Ortosbutiken

Tack själv för din fina recension. Fint att höra att återköpet gick smidigt och att du uppskattar vår service.

Prisvärda barfota skor

När jag köpt första paret blev det snabbt ett till och nu senast ett par till på rean.
Passar utmärkt som gympasko om du inte utför alltför belastande hopp och inte är i behov av en stödjande och stabiliserande läst. Har rekommenderat mina motionärer att våga testa och flertalet är mycket nöjda.

10 décembre 2025

Réponse de Ortosbutiken

Vad roligt att höra att du trivs så bra med barfotaskorna, tre par säger verkligen en del! Fint att de fungerar bra för dig både i vardagen och för träning, och vi uppskattar verkligen att du rekommenderat dem vidare till dina motionärer.

Victor Ortosbutiken

Lätt och snabbt att handla

Lätt och snabbt att handla, mycket bra varor, mycket nöjd

9 décembre 2025

Réponse de Ortosbutiken

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att allt gick snabbt och enkelt, och att du är nöjd med varorna.

Bara och snabbt leverans

Bara och snabbt leverans

29 novembre 2025

Réponse de Ortosbutiken

Tack för din recension. Vad bra att höra att leveransen gick snabbt och smidigt.

Mycket snabb leverans

9 décembre 2025

Réponse de Ortosbutiken

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Fint att höra att allt gick snabbt med leveransen.

Super snabb!

4 décembre 2025

Tack för din recension!
Fint att höra att leveransen var supersnabb.

Victor Ortosbutiken

Bra varor o snabb leverans

2 décembre 2025

Tack för din recension.
Vad bra att höra att både varorna och leveransen motsvarade dina förväntningar.

Snabbt och rätt!

4 décembre 2025

Réponse de Ortosbutiken

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!
Fint att höra att allt gick snabbt och smidigt.

knäskydd mm mm

Mycket bra knäskydd, snabb återkoppling vid bytet så kan djupt rekommendera detta företag.

20 novembre 2025

Réponse de Ortosbutiken

Tack för din fina recension.
Vad roligt att höra att knäskyddet fungerar bra och att bytet gick smidigt. Vi tackar även för din rekommendation.

Ej vattentålig

Påstor att skor är vattentålig, det är en lögn. Vägrar sen retur då de inte håller måttet.

8 novembre 2025

Hej Rikard,

Tack för ditt omdöme.

Jag ser att min kollega tidigare svarade dig via mejl men att vi inte har fått någon återkoppling.

Skorna är vattentåliga och tillverkade i ett vattenavvisande material. Vid kraftigt slask eller mycket regn finns det däremot en risk att fukt kan tränga in, eftersom skorna inte är helt vattentäta. Därför kan vi tyvärr inte göra en reklamation när fukt kommer in vid sådana förhållanden.

Peter Karlsson

Lätt att beställa och betala

12 novembre 2025

Réponse de Ortosbutiken

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att beställningen gick smidigt!

Victor Ortosbutiken

Snabb service och produkter.

Snabb service och produkter.

1 novembre 2025

Réponse de Ortosbutiken

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både service och produkter.

Mycket nöjd!

Mycket nöjd både med köpupplevelsen (snabb leverans och bra pris!) och själva skorna. Har provat alla tre modellerna, och är så nöjd. Under sommaren har jag praktiskt taget bott i mina barfotaskor, så nu när vintersäsongen var i antågande passade jag på att även beställa vintervarianten, för jag vill inte vara utan dessa skor.

5 novembre 2025

Réponse de Ortosbutiken

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd med både skorna och köpupplevelsen och att barfotaskorna blivit en favorit även till vintern.

Nöjd

Nöjd med knästöden

3 octobre 2025

Réponse de Ortosbutiken

Tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du är nöjd med knästöden.

Ortosbutiken

Väldigt snabb leverans och bytet gick…

Väldigt snabb leverans och bytet gick galant.

23 octobre 2025

Réponse de Ortosbutiken

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att bytet fungerade smidigt.

Enkelt

Enkelt, snabbt och smidigt med bra produkter.

29 octobre 2025

Réponse de Ortosbutiken

Tack för att du tog dig tid att ge oss en fin recension! Härligt att höra att du uppskattar kvaliteten på produkterna samt vår service.

Barfotaskor

Jag har köpt barfotaskor Motion och Myora. Även vinterkänga men det har jag inte använt än. Dom är så sköna så jag fattar inte hur jag ska kunna gå i mina vanliga skor när det behövs :). Super snabb leverans och jättebra priser. Jag har köpt alla skorna i min vanliga storlek.

13 octobre 2025

Réponse de Ortosbutiken

Tack för din recension! Så roligt att höra att du trivs så bra i skorna och att du är nöjd med både leveransen och priserna.