Fornyet tak og undertak på hus og garasje. Jobben ble utført raskt, håndverksmessig godt, hyggelig og helt etter avtale. Arbeidsleder sørget for at materialer var på plass, og håndtverkerne jobbet ras... Voir plus
Rask respons på vår henvendelse og det ble gjennomført en befaring til avtalt tidspunkt, kort tid etter samtalen. God kommunikasjon hele veien. Vi er veldig fornøyde og arbeidet ble utført etter avtal... Voir plus
Fullt bytte av tak, inkludert takstein, takpapp, sløyfer og lekter, samt takrenner, nedløp og luftekanalbeslag og pipebeslag. Nye vindskier og vannbord. Alt gjennnomført godt innenfor tidsfristen av f... Voir plus
Nytt tak på hus og garasje.
Ryddig prosess og bra resultat på taktekking av vårt hus og garasje på Slemdal. Anbefales!
Rask og hyggelig leveranse
Jeg hadde en lekkasje i taket og fikk veldig raskt tilbud og utbedring av problemet. Jeg opplever Taktekker Oslo å være en seriøs aktør og enkel å samarbeide med.
De var raske og profesjonelle og da det…
De var raske og profesjonelle og da det viste seg at jobben var mindre enn antatt var de også villige til å komme meg i møte med en rimeligere pris.
Tak ble reparert raskt og effektivt
Tak ble reparert raskt og effektivt, alt gjort på en dag, ryddig og ordentlig
Fikk en lekkasje i luftehette på taket
Fikk en lekkasje i luftehette på taket. Ringte Oslotaktekker. De kontakt meg dagen etter, ga meg tilbud og fikset det i løpet av noen dager. Raskt og effektiv. Anbefales på det sterkeste!
Gjaldt tetting av vannlekkasje i taket…
Gjaldt tetting av vannlekkasje i taket på en vinterhage på en takterrasse. Tette mellom blokkas tak og vinterhagen.
De var dyktige på befaring, anbud, gjennomføring, merkantilt og oppfølgning i etterkant.
Anbefales
Rask, rimelig og profesjonelt
Vi hadde lekkasje ved pipeløp og vwd takvindu. Fikk raskt svar på forespørsel og rask befaring. Ryddig og oversiktlig tilbud med forklaring per telefon om arbeid som bør gjøres. Taktekker anbefalte et rimeligere alternativ enn det vi først hadde sett for oss. Bonus at arbeidet ble gjort tidligere enn antatt, og meget rask og effektiv utførelse. Vi trengte ikke å være hjemme mens arbeid ble utført. Pris ble som avtalt ihht tilbud. På tilbudssiden om at det var bare å ringe igjen dersom det var noe med taket. Profesjonelt og trygt.
Godt stykke arbeid, levert raskt
Tettet lekkasje rundt pipeløp på en bygård. Ekstremt raskt levert, god utførelse på arbeidet til avtalt pris! Anbefales på det sterkeste
Veldig fornøyd med arbeidet
Veldig fornøyd med resultatet etter utført jobb. Ny takshingel, nye beslag og hetter på pipe/ventil og blikk på vindski på hus og garasje. Skulle ta fire dager, men tok bare tre. Fikk grei rabatt for noe forsinket oppstart.
Veldig kjappe og fant gode løsninger da…
Veldig kjappe og fant gode løsninger da vi hadde problemer med taket i et næringsbygg. Høy kunnskap om taktekking, type taksten og alt teknisk rundt det.
Kunne stille på kort varsel og fikk…
Kunne stille på kort varsel og fikk arbeidet gjort. Fornøyd!
Montering av ny lufteventil
Rask respons på vår henvendelse og det ble gjennomført en befaring til avtalt tidspunkt, kort tid etter samtalen. God kommunikasjon hele veien. Vi er veldig fornøyde og arbeidet ble utført etter avtale.
Solid utført arbeid av gode fagfolk
Arbeidet ble utført etter avtale og til avtalt pris. Vi hadde god kommunikasjon underveis i arbeidet. Taktekker Oslo/blikkenslagerservice Johansen kan anbefales!
Dyktige fagfolk og god service
Kjempegod kommunikasjon, rask befaring og tilbudsprosess, tillitsvekkende og nøye gjennomgang av taket på bygården før utbedring. Alt i alt kjempefornøyd, super service og dyktige folk🌟
Super sørvis på kort varsel
Richard Johansen kom på kort varsel, rettet opp årsaken til lekkasjen og ga god hjelp og gode råd. Tusen takk for enestående sørvis!
Nytt tak, mai 2024
Fikk lagt nytt tak på bolig til avtalt pris og tid. Meget god kommunikasjon med Richard Johansen hele veien og eventuelle problemer ble løst i fellesskap. Arbeiderne hans var hyggelige og meget ryddige underveis i prosessen. Kan trygt anbefale han videre.
Veldig fornøy med hjelpen
Profesjonelt utført jobb
Taktekker Oslo utførte takfornyelse av taket på boligen vår. Arbeidet ble utført innen avtalte tidsfrister og på en profesjonell måte. Arbeidet ble ledet av Richard Johansen som ga gode råd om hva som burde gjøres og som fulgte opp at jobben ble gjennomført som avtalt. Taket ble som nytt😀
Gutta kom som avtalt og tettet taket på…
Gutta kom som avtalt og tettet taket på en god måte. Ryddet etter seg og prisen ble som forespeilet