Man føler sig altid velkommen og taget godt hånd om, med udførlig instruktion og udførlige forklaringer ved spørgsmål til træningen. Personalet er usædvanlig godt klædt på, altid venlig og hjælpsom b... Voir plus
Den ugentlige træning hos Osteostrong på Østerbro er altid dejlig. Der er god stemning, søde, positive og kompetente trænere som gør det hele til en god oplevelse hver eneste gang. Det bedste er se... Voir plus
Altid søde og imødekommende medarbejdere der guider dig godt igennem. Jeg får ingen medicin mod knogleskørhed. Mine tal ved Dexa er ikke forbedret men står stille, hvilket også er en forbedring. H... Voir plus
Fantastisk atmosfære, skønt og engageret personale med høj faglig erfaring. Behandling der virker, bevist af forbedret T.score kontrol efter 1,5 års træning
Écrit par l'entreprise
OsteoStrong tilbyder knogle-styrketræning vha patenterede, specialdesignede maskiner, som kan aktivere de knogleopbyggende celler til at opbygge nyt knoglevæv og øge knoglernes fleksibilitet. Udover at styrke knoglerne forbedrer OsteoStrong træning muskelstyrke og balance. En OsteoStrong session varer kun 10 minutter og altid med personlig instruktør og skal udføres hver 5.-10. dag.
Østerbrogade 141, 2100, København Ø, Danemark
- 71917221
- kirsten@osteostrong.dk
- osteostrong.dk
Fantastisk atmosfære
Fantastisk atmosfære, skønt og engageret personale med høj faglig erfaring.
Osteostrong har evidens baseret…
Osteostrong har evidens baseret træning/behandling. Kompetent, veluddannet og meget venligt personale, der vejleder og følger en personligt ved hvert enkelt træningsmoment.
Et effektivt og hyggeligt sted
Et virkelig rat og hyggeligt sted - og effektivt mod osteoporose
Den ugentlige træning hos Osteostrong…
Det bedste er selvfølgelig, at jeg ikke mere har knogleskørhed - og det er endda kun vha. Osteostrong - jeg har ikke taget medicin overhovedet. Tak for mange gode år. Jeg glæder mig til at flytte træningen op til Hillerød i næste måned.
Altid gladere når jeg går
Personalet er usædvanlig godt klædt på, altid venlig og hjælpsom betjening. Man bliver altid mødt i øjenhøjde og er gladere når man går derfra :)
Altid kompetent og imødekommende…
Altid kompetent og imødekommende service i Osteostrong på Østerbro.
Dejligt sted at træne
Jeg nyder virkelig min træning og kan mærke en positiv effekt.
Altid søde og imødekommende…
Altid søde og imødekommende medarbejdere der guider dig godt igennem.
Har ingen brud haft siden jeg startede i 2020.
De er meget kompetente og seriøse-…
De er meget kompetente og seriøse- altid venlige og smilende. De tager dig og dine bekymringer alvorligt og har altid tid til en snak.
Meget tilfreds med at træne hos OsteoStrong
Jeg er super glad for at træne hos OsteoStrong, hvor jeg har gået i 1,5 år.
Personalet er altid glade og smilende, når jeg møder til min træning.
Jeg føler, at jeg gør noget godt for mig selv/min krop og at jeg bliver stærkere.
Jeg er sluppet af med de gener (grundet slidgigt), som jeg har haft specielt i mit venstre knæ, hvilket er fantastisk!
Jeg skal have en DEXA-scanning til foråret - og hvis der er forbedring af min knogletæthed, så kommer jeg til at gå der resten af mit liv.
Tak for jer :-)
Jeg har gået hos Osterostrong i flere…
Jeg har gået hos OsteoStrong i flere år og jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden dem. Jeg klarer mig uden medicin, som jeg meget gerne vil, og har endda haft lidt fremgang i min knoglemasse. Det er altid en fornøjelse at komme til træning hos det søde personale.
Jeg tror på det
Jeg tror på det! Mere end 2 år i kyndige hænder.
….dejlige omgivelser, søde mennesker ☺️
Håber at det bliver så anerkendt at man en dag vil kunne få tilskud, da missionen er så utrolig vigtig.
Specialmaskinerne virker - Dexa-scanning bekræfter det
Jeg har gået fast hos Osteostrong i København siden august 2019. Udover det kompentente og imødekommende personale, så vil jeg gerne slå et slag for den fremgang jeg har oplevet. Allerede efter tre måneders træning hos Osteostrong blev jeg Dexa-scannet igen på Hvidovre Hospital. Samme scanner. Og der var allerede efter så kort tid fremgang at spore. Så det virker! Min historie kan findes på Osteostrongs Facebook-side. Og nej - jeg får ikke penge for at tale positivt om stedet, men taler positivt fordi jeg ikke længere har osteopeni. Jeg har set, hvordan der kommer flere og træner. Og opslagstavlen med succeshistorier bliver mere og mere fyldt med andre, der også deler deres historie om fremgang. Håber det bliver muligt med tilskud fra Danmark.

Réponse de OsteoStrong Knoglecenter
Gør noget godt for dine knogler
På Østerbrogade 141 ligger Osteostrong Knoglecenter - jeg er kommet i det center gennem de sidste 2 år og har udelukkende godt at sige; om såvel instruktørerne, der altid er veloplagte, og gør tiden i centret til en god oplevelse, til de 4 maskiner man skal igennem - hvor man hver gang har en instruktør med rundt, så man er sikker på at det bliver gjort rigtigt. Jeg kan både mærke på min krop/muskelstyrke, og se på tallene fra dexa scanninger, at min indsats gør en positiv forskel.

Kompetent og målrettet træning
Jeg er rigtig glad for min træning i Osteostrong. Den er meget målrettet og med kyndig vejledning fra instruktørerne styrker jeg mine knogler og holder min osteoporose i skak. Man bliver altid taget godt imod i centret.

Altid glad for at træne
Det er altid behageligt at møde til træning!
Imødekommende atmosfære, genkendelse fra jeg træder ind ad døren, kompetent personale både ift. supplerende træning, råd i form af kost og motion, føler mig rigtig godt tilpas i Osteostrong og har gjort det fra jeg trådte ind ad døren 1. gang. Mine varmeste anbefalinger.

Réponse de OsteoStrong Knoglecenter
Foruden at det er godt for knoglerne
Foruden at det er godt for knoglerne, hjælper det også på min balance. Samtidig er personale og ledelse meget søde, hjælpsomme og imødekommende, så man altid føler sig godt tilpas når man går derfra

Dejligt sted at komme
Dejligt sted at komme - jeg har været medlem næsten siden starten i 2019 og føler mig altid velkommen takket være det søde, kompetente og altid oplagte personale. Dejligt at man har instruktørens fulde opmærksomhed på at man gør det rigtigt. Jeg føler mig stærkere og min balance er blevet en del bedre. Har stor tiltro til at det virker, hvilket også kan ses på mine scanninger. Og så er kaffen rigtig god og man kan få sig en slapper før eller efter træning i hyggelige omgivelser.

Réponse de OsteoStrong Knoglecenter
Dejligt sted der virkelig gør en forskel!
Jeg har gået hos OsteoStrong Østerbro i over et år nu, og jeg kan virkelig mærke, at det hjælper. Jeg føler mig både stærkere og har fået bedre balance og mere energi i hverdagen.
De supplerende behandlinger med nærinfrarødt lys og recovery boots giver ekstra velvære.
Der er altid en hyggelig stemning, og Stephanie, Jonas, Thomas og Anne er så søde og imødekommende.
Et fantastisk sted jeg glæder mig til at komme hver uge.
Desiree Madsen.