Amatør firma! Har ventet en måned på svar! De trækker samtidig 6.000kr hver måned. De virkede profesionelle da de kom ud til os, men har efter vi har underskrevet et års kontrakt været dybt afvisen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kritisk: Dårlig service !! jeg har ventet rigtig lang tid på en sag hvor de har snydt mig for 2 måneders opkrævning. De har ikke engang sat mit bus reklame op men har opkrævet for det. jeg skrivet og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det er et rent fusker firma. Min busreklame har ikke kørt siden vores aftale i december og de trækker stadig penge for min konto. Når jeg kontakter dem finder de på undskyldninger, og lover at rette o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig dårlig oplevelse - de kan ikke svare mig på, hvor vores bus kører hvornår - efter MANGE henvendelser. Og der kan gå over en måned før man får svar på sine mails.
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Out of Home Media er et outdoor medieselskab fokuseret på at udfordre outdoor markedet med innovation og nytænkning. Out of Home Media er Danmarks største udbyder af busreklamer og har Danmarks bredeste dækning på EurosizePlus. Derudover har Out of Home Media største outdoor digitale netværk med 1.505 facings
Coordonnées de contact
Ragnagade 7, 2100, København, Danemark
- +45 31413131
- kontakt@outofhomemedia.dk
- outofhomemedia.dk
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Det har været nemt at samarbejde med…
Det har været nemt at samarbejde med Out of Home
God dialog og arbejdsgang
Kan anbefales.
Super god service og god vejledning
Super god service og god vejledning. Jeg havde længe overvejet at købe en busreklame til kommunalvalg men var meget i tvivl. Julie hjalp med kompetent rådgivning og hjalp mig under hele processen.
En varm anbefaling 👍🏻
Efter en masse gode konstruktive møder og telefonsamtaler med Daniel fra Out of Home Media, valgte jeg i 2019 at købe en stor bagende på en bus i Næstved - og det har givet mig utrolig meget kendskab i byen for mit firma: anjablom.dk.
Så hvis du overvejer en busreklame - kan jeg helt klart anbefale dig at tage fat i Daniel. Han er super god til sit job og meget opmærksom.
Super godt samarbejde og dialog med…
Super godt samarbejde og dialog med Patrik. Virkelig kompetent og dygtig. Følger op og underretter os med vores muligheder og vil sikre sig, at vi får mulighederne.
Patrik Jensen hjælper en rigtig godt
Patrik Jensen hjælper en rigtig godt, og sørger for, at man er i trygge hænder. Han giver en ærlig og god pris, som alle se er rimelig.
Super godt samarbejde med Patrik :)
Busreklame til ILD.PIZZA
I godt samarbejde med Kenneth Brøgger blev jeg guidet igennem hele processen samt fik god og kyndig vejledning da ILD.PIZZA skulle have lavet vores første bus reklame.
Hvis dette er noget vi vil gøre igen, tøver jeg ikke ved at kontakte Kenneth igen.
Fed oplevelse med Kenneth!
Fed oplevelse med Kenneth! Super service 5 stjerner herfra :) :) :)
Virkelig god oplevelse med Kennet
Virkelig god oplevelse med Kennet! Stærkt samarbejde igennem flere år.
Rigtig god oplevelse i forbindelse med…
Rigtig god oplevelse i forbindelse med rekrutteringskampagne i by busser.
Super god service og hurtig opfølgning…
Super god service og hurtig opfølgning på henvendelser. Flot eksekvering.
5 STJERNET SERVICE
Super god oplevelse med Patrik fra Out…
Super god oplevelse med Patrik fra Out of Home Media.
Følger op på tingene og vender hurtig retur.
5 stjerne herfra.
Super tilfreds med deres service
Super tilfreds med deres service - svarer altid hurtigt. Deres markedsføringsplatforme giver værdi og de kan anbefales.
Super Service særligt herunder corona…
Super Service særligt herunder corona har jeg været ekstrem glad for Nicklas service . Et firma der holder hvad de lover
Niklas Dong Malling
Niklas Dong Malling. Af hjertet tak, for din service og din profesionelle tilgang til vores virksomheds behov. Aldrig har jeg haft en sælger/kontaktperson ude der talte så meget til mit behov som du gjorde. Out of Home media har ramt en guldåre ved at ansætte dig, det så jeg efter bar 2 minutter hvorfor jeg også tilbød dig et job som du så pænt afslog 😊 jeg er hindsides tilfreds, og tak for både flødeboller, vin og ikke mindst tak for at øge vores virksomheds synlighed i gadebilledet. Hvad der virkelig gav plusser ved dine besøg hos os, var at du solgte dit produkt så godt uden på noget tidspunkt at presse noget ned over hovedet på os, virkelig en behagelig handel. Af hjertet tak til Out of Home media og Niklas
Forstå din markedsværdi ?
Forstå din markedsværdi ??
Det er tit svært at fange hvad det egenligt betyder, men da Niklas Malling trådte igennem døren til kontoret hos VIKA-flyt, lærte vi en helt ny måde at skabe flere kunder, og nå meget bredere ud brandmæssigt.
Det var en god selvtillids fyr med ordene i hans magt, vi røg straks på, og har nu været kunder i lang tid hos out of Home media, og her bliver vi.
Tak for et godt og gennemsigtigt samarbejde 🙌🏼
Ejer af VIKA-flyt
Lasse Møller
Kritisk:
Kritisk:
Dårlig service !! jeg har ventet rigtig lang tid på en sag hvor de har snydt mig for 2 måneders opkrævning. De har ikke engang sat mit bus reklame op men har opkrævet for det. jeg skrivet og snakket med deres chef Jesper Barsøe flere gange både på mail og telefonisk for at løse problemet, han lovede mig hver gang at han nok skulle løse problemet, dette bliv aldrig gjort: Virkelig uansvarlig person, til sidst finder han en undskyldning at det ikke kan lade sige gøre efter halvt år.

Réponse de Out of Home Media
Godt og givtigt samarbejde
Vi hos Basserne Flyt og Service giver gerne Out of Home Media 5 stjerner uden at tøve.
Efter kyndig og behagelig vejledning af Niclas Malling valgte vi at sige ja tak til busreklamer i lokalområdet, og det har helt klart gavnet vores virksomhed. Vi bliver virkelig set og bemærket!
Prisen er god og servicen i top.
Out of home media og Mikkel Saad giver jeg 5 stjerner
Out of home media giver jeg 5 stjerner. særligt grundet kundeservice og så det faktum, at firmaet / sælgerne og backoffice agerer professionelt. Man holder, hvad man lover. Særligt Mikkel Saad har gjort det godt og jeg ser frem til et godt samarbejde med ham / OOHM fremover.
Mvh Morten Friis, Estate Helsingør
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.