De OWLTRA Rodent Trap ERZ-50 is een topper. De ingebouwde infrarode sensoren maken deze val zeer effectief. Ik vind het ook een zeer diervriendelijke oplossing. Het dode knaagdier heeft geen verwondin... Voir plus
Lisez les avis des autres
"Super blij met deze aankoop! De Owltra elektrische muizenval doet precies wat hij belooft. Sinds we hem hebben geplaatst, hebben we direct resultaat gehad. Het mooiste is dat de muis op een sne... Voir plus
Eerder review is van 21 aug 2025 was dit: Muizenval is succes. Rattenval (nog) niet. Vervolg op 5 juni 2026; verkopers meermalen gevraagd om uitleg hiervan: aas wordt weggehaald zonder... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bescherm jouw huis tegen knaagdieren met onze professionele ontwikkelde vallen
Coordonnées de contact
Fruitweg 25, 1.35, 2525KG, Den Haag, Pays-Bas
- info@owltra.nl
- owltra.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hij werkt niet
Hij werkt niet. Zitten al dagen te wachten op het groene lampje maar de muizen lopen er vrolijk langs.
Het apparaat stond pas een kwartier en…
Het apparaat stond pas een kwartier en toen zat de 1e muis er al in
Dus ben heel tevreden
Bij mijn artikel.stond vóór 16:00 in…
Bij mijn artikel.stond vóór 16:00 in huis, volgende dag in huis. We zijn al twee dagen verder en ik heb nog niets gezien
Snelle levering goeie kwaliteit
Top apparaat
Nette prijs, snelle levering, duidelijke handleiding. Apparaat werkt erg goed.
Zeer tevreden
Zeer tevreden over mijn elektrische muizenval. Makkelijk in gebruik en na 1 avond al de muis te pakken. Duidelijke instructies, makkelijk te legen en tevens een duidelijke indicatie wanneer het wat gevangen heeft.
Wel moet ik zeggen dat de bezorgdienst het pakket bij mijn voordeur had neergelegd. Dit is mijn enige opmerking; het product is verder feilloos.
Goed product
Goed product, Ik had al ervaring met de muis versie.
Goede tips in de handleiding omdat ratten toch erg slimme dieren zijn.
Super product!
Super product!
Snelle levering, werkte super. Het maakte alleen wel een soort taser geluid in de avond toen de muis erin vast kwam te zitten. Maar top resultaat zeker aan te raden.
De muizenval werkt echt.
Bestelling werd zonder opgaaf van reden…
Bestelling werd zonder opgaaf van reden gecancelled (=1 ster). Geld werd direct teruggeboekt (daarom toch 3 sterren)
Teleurstellend presterend muizenvalapparaat
Teleurstellend presterend muizenvalapparaat
Reviewtekst:
Ik heb dit muizenvalapparaat nu al drie dagen gebruikt en ik ben zeer teleurgesteld over de resultaten. Helaas heeft het apparaat geen enkele muis weten te vangen. Het lijkt erop dat het totaal niet naar behoren werkt, en ik ben zelfs in de war of het wel aan- of uitgeschakeld is en of de elektriciteit wel naar behoren functioneert binnen het apparaat.
Hoewel de gebruiksaanwijzing duidelijk genoeg leek, heeft het apparaat simpelweg niet de gewenste resultaten opgeleverd. Het is frustrerend om te ervaren dat het apparaat nul effectiviteit heeft getoond bij het vangen van muizen.
Al met al ben ik niet tevreden over dit product. Het presteert ondermaats en laat veel te wensen over. Ik ben teleurgesteld dat het niet heeft kunnen voldoen aan mijn verwachtingen en ik zal op zoek gaan naar een alternatief dat wel effectief is in het vangen van muizen.
Не словилась ни одна мышь.
En savoir plus sur les différents types d'avis.