Lisez les avis des autres
God sag, men forvent at blive ringet op jævnligt, når du først har afgivet dine kontaktoplysninger.
L'entreprise a répondu
Venlig personale. Gør et kæmpe arbejde i Gaza - Palæstina. Tak.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
I mere end 50 år har Oxfam Danmark bekæmpet ulighed og stået side om side med de mennesker, der kæmper mod uretfærdighed. Det begyndte med en håndfuld unge aktivister, der ville støtte kampen mod apartheid i Sydafrika og de undertrykkende regimer i Latinamerika. I dag er vi mange tusinde danskere, der bekæmper ulighed og insisterer på, at alle mennesker har ret til et liv fri for fattigdom og uretfærdighed. Samtidig er Oxfam Danmark del af det globale Oxfam og dermed af en bevægelse af mennesker, der giver deres tid, energi og ressourcer og virkelig tror på, at verden kan være anderledes. Vi skaber forandring ved at styrke det enkelte menneskes rettigheder og muligheder ved at sikre adgang til viden og uddannelse. Vi bidrager til fremskridt ved at støtte dem, der fremmer kollektive rettigheder og folkelig deltagelse til gavn for fattige og undertrykte grupper. Og vi gør en forskel ved at være med til at løse de strukturelle problemer, der skaber global økonomisk ulighed og fattigdom.
Coordonnées de contact
Vesterbrogade 2B, 1620, København, Danemark
- 53 39 29 99
- medlemsservice@oxfam.dk
- oxfamibis.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg vil nu også selv tilslutte mig til…
Jeg vil nu også selv tilslutte mig til de mange mennesker som er bondefanget, i forhold til deres egen fortælling om deres fantastiske arbejde, i ind og udlandet, jeg undersøgte nærmere deres holdninger og arbejde. Var ikke i kontrast med min overbevisning. var det ikke denne organisation jeg havde lyst til at støtte. Fik at vide at jeg til enhver tid kan stoppe betalingen da jeg blev overtalt til at lave en festbetaling, det er derefter har prøvet på at afmelde min betaling via deres mail service, de ringede blot tilbage for at bekræfte om jeg var sikker, og endnu en gang bekræftet jeg overfor dem at jeg godt ville afmelde betaling og det er snart tre måneder siden, og bliver stadigvæk trukket på min konto. Så denne organisation det blot en pengemaskine, kan absolut ikke anbefale denne organisation😖.mhv Ivan
God mission - men alt for aggressiv
Jeg er faktisk fast støtte og synes formålet med organisationen er både vigtigt og veludført. De laver vigtigt arbejde som jeg har stor respekt for - ellers var jeg naturligvis ikke fast bidragsyder.
MEN!
Kære Oxfam; I er simpelthen blevet alt for aggressive i jeres fremfærd. Mine børn under 15 modtager jeres SMS SPAM, som I bare skyder til højre og venstre. Jeres telefonsælgere bliver ved med at ringe og beder om ekstra penge selv om jeg flere gange har sagt jeg gerne vil holde mig til det faste bidrag. Og gade-sælgere opfører sig anmasende og uhøfligt.
Jeg forstår simpelthen hen ikke, at I ikke ser hvor ødelæggende det er for jeres brand og langsigtede mission, når I skaber folkelig modstand mod jer selv på denne måde. Det er - for at sige det ligeud - godt gammeldags gakkelak i hovedet.
Er der slet ikke en voksen tilstede i jeres ledelse, som kan stoppe dette vanvid?
Jeg skammer mig over hr og fru Danmark
Jeg skammer mig over hr og fru Danmark, min gud hvor kan I brokke jer hjemme fra sofaen af
Virkelig ubehagelig telefonsælger
Virkelig ubehagelig telefonsælger, der ikke godtager et nej tak til hans opkald, men bliver ved med at gentage:"Om en uge siger du", til at ringe op igen....(hvilket jeg ikke siger) Også efter at jeg gentager, at jeg ikke ønsker at blive ringet op.
God organisation
Oxfam tager hånd om mange af de uligheder der er i vores samfund, og de gør det godt.
Jeg støtter Oxfam fordi de tager fat om…
Jeg støtter Oxfam fordi de tager fat om problemets rod (ulighed) samtidig med at de også afhjælper symptomerne (sult, uddannelse osv.).
Jeg støtter med et, for mig, højt beløb, hvilket betyder at jeg med ren samvittighed kan afvise alle facere på gaden (og i indgangen til REMA).
Den strategi har gjort mit liv nemmere i snart 5 år og kan varmt anbefales.
God oplevelse med Oxfam
Blev ringet op af en meget seriøs ung, som fortalte om Oxfam. Da jeg oplyste, at jeg som pensionist ikke har mulighed for at yde økonomisk støtte, blev det modtaget med stor forståelse.
Oxfam gør et fantastisk godt arbejde.
3 unge Oxfam i grønne trøjer nærmest…
3 unge Oxfam i grønne trøjer nærmest blokerede indgangen til min lokale Rema og ville ikke lade mig passere før jeg havde besvaret spørgsmål om nødhjælp til Gaza. Meget intimiderende og jeg vil nu tage kontakt til Rema og frabede mig denne ubehagelige skærsild - ellers finder jeg et andet sted at handle. Interessant at spørge de unge om de har prøvet at google dem selv og se hvad trustpilot skriver om Oxfam.
Vil tilslutte mig de andre anmeldelser…
Vil tilslutte mig de andre anmeldelser herinde.
Blev overtalt til en fast betaling af en alt for god sælger🥵🥵🥵. Fortrød og opsagde, de hævede penge alligevel og efter adskillige henvendelser og også dårlige undskyldninger har jeg efter fire uger endnu ikke fået de for meget betalte penge tilbage.
Vil på det kraftigste fraråde at man kommer i kløerne på Oxfam.
Selv om jeg har frabedt mig deres…
Selv om jeg har frabedt mig deres opringninger adskillige gange, fortsætter de. JEG var så dum at lytte og tilmelde mig, Derefter blev jeg ringet op 3 gange en søndag, og nu igen, det oplever jeg ikke andre steder, hvor jeg giver et beløb,
Respekt er åbenbart ikke et ord Oxfam dk kender.
Jeg arbejder frivilligt i en anden organisation, hvor kodeordet er RESPEKT.
Jytte Hasemann.

Réponse de Oxfam Danmark
Blev mødt af en amatør “sælger”
Blev mødt af en “sælger” udenfor en dagligvare butik. Unaturlig høflig, høflig indtil jeg ikke ville udlevere mit mobilnummer. Blev så mødt med Citat, “så du går altså ikke ind for en våbenhvile i Mellemøsten”. Amatør, lad vær med at stå og spilde min og andres tid.

God sag, belastende opkald

Réponse de Oxfam Danmark
Pas på de udnytter jeres tilmeldelse…
Pas på de udnytter jeres tilmeldelse til at underminere Danmark og ødsle penge på en retssag mod regeringen.

Skriv ikke under - Oxfam respekterer ikke udmeldelse
Hvor vover I at ringe til mig?
Jeg lod mit gode hjerte løbe af med mig og deltog i jeres underskriftindsamling på trods af jeres aggressive tilgang med checkboxen, hvor man skal sige ja til jeres spam for at kunne skrive under. I skrev jo, at jeg straks kunne afmelde igen, hvilket jeg øjeblikkeligt gjorde.
Jeg skrev derefter en mail, hvori jeg forklarede jer, at I skal bruge dobbelt opt-in og gyldigt certifikat. Jeg skrev også, at jeg pga. disse fejl ikke ville støtte jer på anden vis, men at jeg ville genoverveje om et par år, hvis I blev mere professionelle.
Men nu blev jeg så ringet op af jer, og jeg føler mig så uendelig dum. Jeg vil ikke tillade jer at gøre mig så ked af det igen, så jeg vil ALDRIG MERE støtte Oxfam! ALDRIG! Jeg er efter 35 år HELT færdig med Oxfam. De ansvarlige ledere bør skamme sig over at udsætte folk som mig og de unge callere for det.

Venlig personale
Venlig personale.
Gør et kæmpe arbejde i Gaza - Palæstina. Tak.
Oxfam udnytter underskriftindsamlinger til at spamme folk
Oxfam tillader kun, at man deltager i deres underskriftindsamlinger, hvis man sætter kryds i en rubrik om, at de gerne må spamme en med alle mulige ting efterfølgende. Jeg har altid beundret Oxfams arbejde for udsatte i verden, og jeg finder det derfor decideret ULÆKKERT, at de på den måde udnytter disse udsatte mennesker sårbare situation, og andre menneskers ønske om at hjælp, til at spamme folk. Og kære Oxfam - spar mig for jeres dårlige undskyldninger om, at man altid kan framelde sig igen. Det er ulækkert, og det er udnyttelse, uanset hvor meget I prøver at retfærdiggøre det!
Blev antastet af en Oxfam sælger foran…
Blev antastet af en Oxfam sælger foran Netto idag. Snakker om hvad de kan og uden nogen form får snak omkring bidrag til oxfarm har sælgeren udfyldt en formular så jeg bare skal sige hvad jeg vil bidrage med pr dag til oxfarm. På intet tidspunkt har der være snakket om at jeg overhovedet vil give penge. En mærkelig måde at samle penge ind på og helt sikkert mange der ikke vil kunne sige nej fordi sælger er nået så langt i processen.jeg skriver sælger for han har helt sikkert været på salgskursus. Det er ikke en velgørenhedsorganisation værdig.
Er lige blevet kontaktet foran Kvikly…
Er lige blevet kontaktet foran Kvikly af en flink ung pige som engageret fortalte mig om Oxfarm's arbejde, men jeg undslog høfligt at spytte i bøssen.
Under shoppingturen tog jeg lige at undersøgte deres regnskaber lidt, og noget skuffende følger den her velgørende organisation det vante billede.
Indtægter på 341 mio hvoraf de 69 ansatte hæver 43 mio i løn, altså ca. 52.000,- i månedsløn.
Da jeg kom ud af butikken gik jeg hen til de 3 som stod i kulden og forsøgte at skrabe penge sammen, og ingen af dem kunne hæve kr. 624.000 i årsløn.
Sjovt nok samme gennemsnit som de 157 ansatte i Ældresagen, de slår dem ganske vist med en tusse og ligger på 625.000,-
Modtager uopfordret opringninger
Modtager uopfordret opringninger, hvilke jeg har frabedt mig. Modtager nu sms´er.
DE BLIVER VED!
DE BLIVER VED!! Har tidligere kæmpet en hård kamp for at slippe for deres henvendelser. Gang på gang sender de nye sms'er afsted, hvor man kan (forsøge) at afmelde sig ved at svare tilbage med "AFMELD", men det har ingen virkning. Jeg har tidligere talt med dem i telefonen og bedt dem om at stoppe med at kontakte mig, men nu starter de gudhjælpemig IGEN!!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.