Paagman Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Men deed moeite om de gewenste boeken te vinden. Een werd gevonden. Waarvoor dank. Geschreven door aan Nazisme ontsnapte Jood die als advokaat zich voor vervolging van Nethanyahu bij ICC uitsprak - en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige boekwinkel waar je eindeloos kan snuffelen. Breed assorti aan titels en snelle e book uploads. Speciale kinderhoek. Kers op taart voor mij de podium/ signeersessies van unieke personen. Zo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Midden september cd box besteld..geen terugkoppeling over levertijd. Zelf contact gelegd 1x antwoord gekregen dat het nog paar weken duurt. Ondanks 2x toe nagevraagd wanneer er geleverd wordt GEEN ant... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie boekwinkels zowel in Den Haag als Delft en een hele goede sortering. Deze week De China-romans van Slauerhoff besteld en opgehaald. Dit boek was bij andere landelijke ketens niet te koop. Meteen... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 12 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

47 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Verkeerde artikel ontvangen

Verkeerde artikel ontvangen. Artikel retour gestuurd en na 3 weken nog altijd mijn aankoopbedrag niet terug. Erg slechte service.

20 janvier 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Op zoek naar de agenda voor mijn vader

Op zoek naar de agenda voor mijn vader. Ik kwam er niet uit op de site. Telefonisch zo goed geholpen met allerlei opties! Aan de telefoon gebleven om zelfs de bestelling online in te vullen. En sneller dan we konden denken geleverd aan huis!! Echt klantgerichte service!!

12 janvier 2021

Waardeloze service

Bestelling gedaan en betaald van boeken die op voorraad zijn volgens de site. Echter niet alles is geleverd. Geen reactie op apps, aan de telefoon meerdere keren beloofd om teruggebeld te worden over aflevermoment, maar vervolgens blijft het muisstil. Dankzij Paagman sta ik nu met lege handen bij het afscheid van een collega. Waardeloos!

3 janvier 2021

Trage afhandeling door Paagman

Op 22 december 2 boeken besteld. op de 25ste december 2 mails dat de boeken zijn meegegeven aan de bezorgdienst. Een volgende mail van Paagman bericht dat de boeken op 28 december afgeleverd worden. Echter op de verzendlabels is te zien dat de boeken pas op 28 december zijn aangemeld bij DPD. Die bezorgt het op 31 december. De vertraging zit dus niet bij DPD maar bij Paagman. Dus 3 onjuiste mails over bezorging. Triest om te doen voor komen dat de late ontvangst het gevolg is van de drukte bij de bezorgdienst.

31 décembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Echt waardeloze service en levering

Boek besteld via Bol.com bij Paagman. Het was mijn eerste ervaring met dit bedrijf en daar zal het ook zeer zeker bij blijven. Op 20 december besteld en nu 29 december nog steeds niets ontvangen. Op mijn email dat ze het boek niet meer hoeven te sturen (gelukkig achteraf betalen ingesteld bij Bol) krijg je ook geen reactie. In mijn account bij bol staat dat het product 24 december geleverd zou worden (niets gehad). Vervolgens krijg ik een mail dat het product op 27 december is verzonden (schiet mij maar lek), het is nu 31 december en nog steeds niets ontvangen. Dit is echt een louche zaak die ontwijkende en geen juiste informatie geeft.

Heb 2 boeken besteld

Heb 2 boeken besteld. De ene bij bol. com, de ander via bol.com bij Paagman.
Die van Bol.comwas er de volgende dag. Dievan Paagman na 1 week nog niet.

Noté 4 sur 5 étoiles

Moleskine

De enige zo'n beetje die de Moleskine-agenda die ik wilde nog had. Telefonisch goed te woord gestaan. Agenda wat lang onderweg in deze roerige tijden, maar dat was te wijten aan de enorme drukte. Ik ben steeds goed op de hoogte gehouden. Als nieuwe klant tevreden.

In lockdown

In lockdown. Winkels gesloten.
Boek telefonisch besteld. 2 dagen later thuisbezorgd zonder verzendkosten. Fantastische service.

22 décembre 2020
Noté 4 sur 5 étoiles

I love this shop

I love this shop, they also have an English book section and a delicious coffee corner with pastries.
the staff is nice and helpful as well.

8 décembre 2020

mooie winkel

Een hele mooie, uitnodigende winkel in the mall, probeer daar maar door heen te lopen zonder iets te kopen! En bovendien een geweldige actie voor de schoolbibliotheek! Wat heerlijk om weer mooie boeken voor school uit te kiezen.

1 décembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij na omruilen (beschadigde) potloden

Na het aankopen van een setje potloden, bleek na openmaken en uitproberen, dat ze echt niet aan mijn verwachtingen voldeden. Ik ben later dezelfde week, met bon, teruggegaan, met de intentie ze om te ruilen voor een beter setje. Toen ik in de winkel aan kwam, bleek het doosje in mijn tas te zijn opengegaan en waren een paar potloden beschadigd geraakt. Ik baalde natuurlijk enorm, maar de kassamedewerkster nam ze zonder enige moeite in. Ze begreep mijn ongeluk gelijk, en was zeer behulpzaam. Mijn achting voor de Paagman, die al geenszins laag was, werd ter plekke nog hoger. Ik kon niet anders dan gelijk bij thuiskomst een lovende review schrijven. De nieuwe set voldoet volledig en ik ben reuzeblij dat ik hiervoor naar de Paagman ben gegaan en niet voor de goedkopere optie online ben gegaan. Er is geen vervanging voor klantvriendelijkheid en advies in een mooie, goedgevulde winkel.

18 novembre 2020

Nooit meer

Voor de eerste keer bij de Paagman een boek besteld voor de verjaardag van mijn vriend. Hij zou de volgende dag geleverd worden. Na bijna de hele dag wachten geen pakketje. Daarom maar contact opgenomen met de klantenservice. Er was iets misgegaan. Ze zouden er voor zorgen dat het boek ( het laatste exemplaar) direct uit de winkel gehaald zou worden en ik zou hem de volgende dag krijgen. Ik kreeg weer geen track and trace code en had al een naar voorgevoel. En inderdaad weer de hele dag geen boek. Uiteindelijk heb ik zelf contact opgenomen met de vervoerder. Die vertelde me dat Paagman geen pakket voor mij had aangemeld. De volgende dag heb ik weer de Paagman gebeld. Ze zeiden mij dat het boek kwijt was. Ze zouden gaan uitzoeken waar hij was en ik zou het dezelde dag nog krijgen. Uiteindelijk werd ik twee uur later gebeld dat het boek inmiddels al verkocht was ..... Het boek zou pas weer over een week leverbaar zijn. Ik heb vriendelijk bedankt en mijn geld terug gevraagd. Nu maar weer gewoon via Bol.com besteld (voor heel wat minder geld). Dan weet ik zeker dat het aankomt. Erg slechte communicatie naar een klant toe!

6 novembre 2020
Noté 3 sur 5 étoiles

bad delivery time

I was very happy that I could buy that comic book on Paagman. Because no one else had it. But I waited more than 2 months before it was delivered. I live inRotterdam and Paagman is in The Hague. So it should go in one week maximum!

27 octobre 2020
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus