Utrolig professionel og pædagogisk behandling til bikefit hos Daniel i dag. Man bliver taget godt igennem processen, føler sig godt tilpas og det er en god oplevelse. Fik en ny saddel med efter at hav... Voir plus

Fik monteret nyt styr og fik råd og vejledning til hvad det bedste setup ville være. Udover at personalet er hamrende professionelle og imødekommende så er de også hurtige og bund ærlige hvad angår b... Voir plus

Fik lavet bikefit af Stian og det var virkelig en god oplevelse. Han var god til at spørge ind til mine kørsels- og træningsbehov. Fik justeret klamper, saddel og styr og sidder nu helt perfekt på r... Voir plus

Fik lavet bikefit af Rasmus Bøgh ifm. at skulle købe ny cykel. Rasmus var, udover selve bikefittet, også virkelig god til at vejlede omkring købet af den nye cykel, hvor der kunne optimeres mv. Selv... Voir plus

1. Cyclisme sur route

Écrit par l'entreprise

Palmarès består af tre dele: personlig træning, butik og café. Den personlige træning indeholder ikke kun vejledning indenfor træning, men også alt det dertilhørende, som det mentale, kosten, test mv. Butikken deler lokale med caféen og danner ramme for tøj og udstyr i høj kvalitet fra mærker som Black Sheep og Wahoo.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Fasntastisk service

Jeg har lige haft den mest fantastiske oplevelse med Palmarés' Bikefit-service, udført af Rasmus. Jeg kan ærligt talt ikke sige nok gode ting om min oplevelse.

Først og fremmest var Rasmus utroligt professionel og kyndig. Han havde en stor viden om cykling og kunne forklare alle de forskellige justeringer, han foretog på min cykel. Han var også meget opmærksom på mine individuelle behov og ønsker og arbejdede hårdt for at sikre, at jeg var fuldt ud tilfreds med resultatet.

Jeg kunne også tydeligt mærke forskellen, da jeg begyndte at køre på min justerede cykel. Jeg følte mig mere komfortabel og i stand til at træde mere effektivt. Det var tydeligt, at Rasmus havde gjort et fantastisk stykke arbejde med at finjustere min cykel til mine specifikke behov.

Endelig var kundeservicen helt i top. Rasmus var meget imødekommende og lyttede opmærksomt til mine spørgsmål og bekymringer. Han var også meget fleksibel med hensyn til at planlægge en tid, der passede mig bedst.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Palmarés' Bikefit-service og Rasmus som en fantastisk cykeltekniker. Hvis du leder efter en professionel, kyndig og venlig service, er Palmarés det rette sted at gå til.

4 avril 2023

Great experience from start to finish.

I am thrilled that I decided to go to Palmarès for my first ever bike fitting session. I can highly recommend them. From start to finish Rasmus provided a great experience and I am very happy with the results. Rasmus is incredibly knowledgeable and took great care in explaining all of the adjustments he was making as well as making sure I was comfortable with them. The attention to detail was outstanding and it truly felt like Rasmus wanted me to leave with the best possible setup - not leaving any watts behind.

31 mars 2023

Fantastisk god oplevelse - og virkelig god kaffe!

Kan klart anbefale bikefit! God, rolig og nærværende oplevelse - med rigtig godt resultat!
Fik heldigvis også prøvet både kaffe og sandwich - der helt klart er et selvstændigt besøg værd. Sjældent at jeg har fået så god kaffe på en cykelcafe!

31 mars 2023

Fantastisk service

Hvis du søger en bikefitter, der kan give dig en cykeloplevelse, der er tilpasset dine individuelle behov, så kan jeg varmt anbefale Rasmus. Han er virkelig en ekspert på sit felt, og hans service er helt i top.

29 mars 2023

Helt fantastiks bike Fit

Helt fantastiks bike Fit. Rasmus havde virkelig en god forståelse på hvilket niveau det hele skulle forgå på. Det kan varmt anbefales. Jeg er overordentlig tilfreds.

23 mars 2023

Bikefit foretaget af Magnus

Bikefit foretaget af Magnus, det var meget imødekommende, lyttende og informerende og hvad han foretog sig af ændringer/afprøvninger og ikke mindst hvorfor. Kan klart anbefales.

12 mars 2023

Kan kun anbefales!

Virkelig godt bikefit. Rasmus var meget grundig og brugte god tid på bikefittet samtidig med at han lyttede til hvordan ændringerne føltes. Alt i alt et perfekt bikefit med super service, gode råd og stor kompetence. Kan kun anbefales (:

9 février 2023

bikefit

virkeligt godt bikefit med høj expertise og øje for detaljer. Vi fandt frem til en god aeroposition uden at jeg mister power. kan klart anbefale et bikefit her

7 février 2023

Kæmpe anbefaling!

Det var en kanon oplevelse at få lavet bikefit af Rasmus.
+ Han var fleksibel med tidspunkt, vi kom 2 brødre sammen kl. 16 en fredag og blev ved indtil vi begge var færdige
+ Han spurgte grundigt ind til, om hvor jeg eventuelt oplevede ubehag eller smerter på cykelture
+ Han målte minutiøst med sensorer og forskellige værktøjer
+ Han tog sig rigtig god tid til at observere, justere, observere og justere, til de helt rigtige mm blev ramt
+ Han har mange erfaringer og velinformerede holdninger om cykelprodukter, tilgange og meget mere
+ Han er bare en super flink fyr, hyggelig at snakke cykling og alt muligt andet med

De største anbefalinger herfra!

26 janvier 2023