Lang leveringstid men gode priser. Bestilte en vare 24/3 og modtog den først 10/4 - noget længere leveringstid end hvad der stod på hjemmesiden.
Lisez les avis des autres
⭐⭐⭐⭐⭐ Helt igennem lynhurtig, imødekommende og menneskelig kundeservice, som man sjældent oplever. Jeg bestilte en bamse tirsdag og opdagede bagefter, at den stod som udsolgt. Jeg kontaktede Pap... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hold op hvor går det stærkt når man handler hos PapAnd.dk… På under 24 timer var varerne leveret og de levede fuldt ud op til forventningerne. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler der og j... Voir plus
Jeg har nu efterhånden handlet et par gange hos PapAnd.dk, og hvilken fornøjelse det har været! Super hurtig levering, gennemført side.
À propos de l'entreprise
- Magasin de jouets
- Magasin de jeux
- Magasin d'articles de loisirs
- Magasin de cartes de collection
- Magasin de jeux d'occasion
Écrit par l'entreprise
PapAnd er Danmarks sjoveste spil- og legetøjsbutik! - Bredt udvalg af samlekort, såsom Pokémon og dyre samlerobjekter - Nye og brugte spil og tilbehør til Nintendo - samt brætspil, figurer og en verden af blandet legetøj til alle aldre! - Derudover tilbyder vi også reparation og modding af Nintendo Switches på eget værksted!
Coordonnées de contact
Tøndebindervej 6, 2400, København, Danemark
- Support@PapAnd.dk
- papand.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Lang leveringstid men gode priser
Virkelig god service fra Andreas
Virkelig god service fra Andreas. Meget hjælpsom.
Ham der havde ønsket sig det i…
Ham der havde ønsket sig det i julegave, blev meget glad

Réponse : PapAnd.dk
Hurtig levering og venligt svar
Hurtig levering og venligt svar, da jeg meget utålmodigt spurgte lige efter bestilling.

Réponse : PapAnd.dk
Lynhurtig, imødekommende og menneskelig kundeservice
⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg bestilte en bamse tirsdag og opdagede bagefter, at den stod som udsolgt. Jeg kontaktede Papand og fik hurtigt personlig hjælp fra Andreas. De tjekkede lageret, fandt varen og sendte den næste dag med GLS. Allerede dagen efter lå den klar til afhentning.
De reddede bogstaveligt talt julen for en lille pige, der havde mistet sin yndlingsbamse ❤️ De varmeste anbefalinger herfra!

Réponse : PapAnd.dk
Jeg købte en Pokemon booster box
Jeg købte en Pokemon booster box, og ønskede at returnere den indenfor de 14 dages efter jeg modtog den. Jeg har sendt dem 4 mails og ingen af dem blev besvaret. Jeg har fået godkendt at den skal retur, det kan jeg se via shopify, men ingen returlabel har jeg modtaget nu. Den blev købt 10/10 og jeg står nu den 18/12 og stadig kæmper og frustreret!

Alt gik fint 😊
Godt udvalg af varer, let at bestille og hurtig levering. Alt gik fint 😊

God service og vejledning
God service og vejledning. Jeg vil varmt anbefale PapAnd.dk til andre!

Réponse : PapAnd.dk
Hurtig levering og super god service
Hurtig levering og super god vejledning! Vil helt sikker bestille fra papand igen

Elendig service!
Update:
Efter min anmeldes svarede de mig endelig. De gav mig en undskyldning og sagde, at jeg skulle lade være med at hente pakken og lade den komme retur til dem. Det er nu en måned siden, og jeg har stadigvæk ikke fået mine penge retur!
Elendig service!
Jeg bestilte en vare d 31/10. De reklamerer med dag til dag levering. Jeg får en ordrebekræftelse, men hører ikke mere. Efter nogle dage kontakter jeg dem for at høre, hvad der sker. Deres mail eksisterer ikke, og jeg kommer ikke igennem på telefonnummeret.
Jeg ender med at kontakte dem på Facebook, hvor de efter et par dage svare, at de vil undersøge sagen, men jeg høre intet mere derefter.
D. 9/11 skriver jeg igen til dem på Facebook, da det er det eneste sted, jeg har hørt noget som helst fra dem. Jeg skriver, at jeg ikke vil have varen alligevel. Der er simpelthen gået for lang tid - jeg skal bruge den - så jeg har købt den et andet sted. Jeg hører igen ikke noget fra deres kundeservice.
3 dage efter får jeg en mail fra gls om, at pakken er på vej til mig. Jeg har stadigvæk intet hørt fra kundeservice.
Nu ligger pakken og venter på mig i pakke shoppen, og de har trukket pengene for den. Til trods for, jeg meget tydeligt har sagt, at jeg ikke vil have den alligevel. Samtidig med at jeg på ingen måde kan få fat i deres kundeservice.
Så min anbefaling herfra - vælg en anden butik!

Kæmpe scam!!!
Kæmpe scam!!!
Troede jeg havde gjort mit forarbejde og undersøgt siden - de har både Facebook-side og det hele MEN! Jeg bestiller en gave til min nevø d 30 oktober og får en ordrebekræftelse og hører aldrig mere.. han har fødselsdag d 10 november så jeg skriver en mail d 4 for at høre hvad status er. Mailen eksisterer ikke! Jeg finder et tlf nr og ringer - ingen svarer men får en sms med at jeg skal skrive hvad probelemet er og at de vil vende tilbage - hører intet! Jeg ringer så igen dagen efter og intet svar. Jeg vil bare have mine penge retur. Enormt dårlig service! Spar jer besværet for i får ingen vare, ingen svar og i mister nok bare jeres penge som jeg jo nok gør 🤷🏼♀️

Réponse : PapAnd.dk
Hurtig levering og sikker indpakning
Hurtig levering og sikker indpakning. Nemt at handle på hjemmesiden.

Réponse : PapAnd.dk
Hurtig og god service og varen var…
Hurtig og god service og varen var forsvarligt pakket.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.