Paraplyshop.dkAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Telefonsamtalen med hjælp til at finde produktet. Samt rigtig hurtig levering og en super vare

Har købt flere paraplyer igennem tiderne hos paraplyshop.dk altid hurtig levering. Den sidste jeg købte var en lidt billig model og den var defekt, den blev ved med at klappe sammen når den blev folde... Voir plus

Bedste paraplyer til prisen jeg nogensinde har købt og vildt hurtig levering - kan varmt anbefales, særligt for dem der bor i Skandinavien og ikke kan undvære en paraply i fx den danske “sommer”. Lad... Voir plus

Hurtig levering, flotte paraplyer. Jeg fik ikke en bekræftelse, den modtog jeg efter jeg modtog pakken. Desuden lugtede paraplyerne jordslået. Jeg tror de har taget lugt fra hvor I opbevarer dem. H... Voir plus

1. Boutique d'accessoires de mode

Écrit par l'entreprise

Vi har en ægte passion for kvalitetsparaplyer i alle former, størrelser og farver. Paraplyshop.dk er en af Skandinaviens største forhandler af paraplyer til private og virksomheder. Paraplyen er en af de reklameartikler der bliver brugt i længst tid af modtageren – helt op til 14 måneder. Paraplyen en reklameartikel med ekstrem høj eksponering grundet paraplyens genanvendelig igen og igen.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

52 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Købte paraply som julegave 15 dec

Købte paraply som julegave 15 dec, betalte 16 dec. Jeg modtog en besked sent om aftenen med ordlyden:
Husk vi først sender den 6 januar. Det kan jeg ikke bruge til noget. Forsøgte at komme i kontakt med jer efterfølgende over tlf. og besked. INGEN respons. Meget dårlig kundepleje

15 décembre 2024

Alt gik som forventet

Alt gik som forventet, jeg havde dog ikke helt luret, længden på den vare, jeg havde bestilt, men det er jo ikke leverandørens fejl.

7 décembre 2024

Jeg vil gerne give dem 4 stjerner

Jeg vil gerne give dem 4 stjerner. Den sidste havde været der hvis jeg ikke selv skulle kontakte dem. Jeg bestiller en vare hos dem som ifølge siden er på lager. Betaler og får en mail om den bestilte vare fredag. Tirsdag må jeg skrive til dem hvad status er. Da de reklamere med 1-2 dages levering. Og på det her tidspunkt er der ikke en bekræftelse på købet. De skriver tilbage onsdag at der er fejl i lager. Og varen derfor ikke er tilgængelig. Jeg skriver tilbage med alternativ til produktet. Der bliver først svaret igen om torsdagen. Her er de dog på opgaven og der bliver hurtigt svaret frem og tilbage på mail. Løsning findes og jeg har varen 8 dag. Ok hjemmeside. Dog skal man nok ikke regne med lagerstatus. Kundeservice lidt vag. Men varen er hjemme og vi er tilfredse.

9 août 2024

Hvor er vores paraply?

15 juillet 2024

Réponse de Paraplyshop.dk

hejsa, vi kan kun beklage, men på forsiden har der stået at der har været ferie i uge 29,30,31 beklager du ikke har set dette, næste gang der er ferie vil vi ligge det ind leverings delen også, beklager endnu engang
Thomas

No response from customer service or refund

I have returned my order 28387 weeks ago and sent three mails to customer service asking to issue the refund but have received neither refund nor a response or e-mail. The phone is not responding either.

10 juillet 2024

Réponse de Paraplyshop.dk

hejsa, beklager men som der har stået på forsiden på vores hjemmeside har der været ferie lukket i ugerne 29-30-31 vil du sende os en mail på med tracking på din retur forsendelse, for vi har ikke modtaget denne pakke fra pakketransportøren

Umuligt at kontakte

Returnerede en paraply for uger siden og har endnu ikke modtaget refundering. Har forsøgt på mail og telefon, men de er som sunket i jorden.

9 juillet 2024

Réponse de Paraplyshop.dk

hejsa, beklager denne oplevelse, men kan du sende en en mail med retur forsendelsen og ordre nr. og kan være den har været kommet i vores ferie lukket periode i 29-30-31
beklager vi ikke har vendt tilbage på tlf. men ellers send os en mail så har vi alle oplysninger, og vi er tit ude af huset og på lageret for at pakke.
Thomas

Advarsel!!!!

Advarsel!!!!! Bestilte 4 paraplyer 19. april og modtog med det samme en ordrebekræftelse. Betalte med bankoverførsel. Ingen varer modtaget her næsten 2 måneder senere. De tager ikke telefonen og svarer ikke på mail.

Edit. Jeg har nu modtaget mine paraplyer efter 2 måneder. Paraplyerne er fin kvalitet, men alt er gået galt i denne ordre. Firmaet har beklaget efter jeg indsendte en et stjernet anmeldelse, den er nu ændret til 3.

19 avril 2024

Hej Helle

Vi beklager meget din oplevelse hos os. Den lever på ingen måde op til vores standard.

Jeg følger med det samme op på sagen og kontakter dig.

Med venlig hilsen
Paraplyshop.dk

Havde bestilt 2 Hvide paraplyer

Havde bestilt 2 Hvide paraplyer. Da jeg fik udleveret pakken i pakkeshop, var der kun en paraply. Kuverten havde været brudt og tapet til med brun tape . Personalet i shoppen anbefalede mig, at kontakte afsender . Fik telefonisk kontakt og blev bedt om, at sende foto af kuverten. Dette blev straks gjort og sendt via mail. Siden da har jeg intet hørt og forgæves prøvet at ringe paraplybutikken op

14 juillet 2022