Parkietwinkel Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel tevreden over parkietwinkel, goeie kwaliteits producten voor mijn grasparkietjes, goed ingepakt voor verzending en een heel vlugge levering, top service

Noté 5 sur 5 étoiles

We hadden specifieke vragen over bepaalde producten en over de bezorging, daar werd snel en goed antwoord op gegeven en naar gehandeld. Prettig overleg en met zelfs extra informatie. Een aanrader!

À propos de l'entreprise

1. Oisellerie

Écrit par l'entreprise

Bij Parkietwinkel.nl bestel je alles voor de leukste vogelsoort ter wereld, de grasparkiet! Zijn jouw parkieten toe aan een nieuwe kooi, nieuw speelgoed of zoek je een vast adres om snel parkietenvoer te bestellen? Met ons ruime assortiment kunnen wij jou en jouw gevederde vrienden altijd verder helpen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel tevreden over…

22 juin 2026

De bestelling was prima

De bestelling was prima, maar de fruitmix is 2,75 per mini potje duurder dan waar ik het normaal koop. Zelfde merk en inhoud alleen bijna de helft van de prijs. En nou zijn onze dieren elke cent waard, maar ik laat me niet graag bedotten en het geld komt me niet uit de lucht vallen.

5 juin 2026

Réponse de Parkietwinkel

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de bestelling verder goed bevallen is. Wel jammer dat je de prijs van de fruitmix als hoog ervaart. Wij proberen onze prijzen zo scherp mogelijk te houden, maar die kunnen per aanbieder verschillen.

Je geeft aan dat je hetzelfde product normaal voor een stuk lagere prijs kunt kopen. Zou je ons misschien willen laten weten waar dit is? Dan kijken we graag of we onze prijs kunnen vergelijken. We waarderen je feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne winkel met vriendelijk personeel

Fijne winkel met vriendelijk personeel. Bestellingen gelukkig bezorgd met DPD en niet met postnl dat is tegenwoordig waardeloos dus zou ik jullie echt DPD blijven aanbevelen om mee te verzenden. DPD bezorger altijd vriendelijk en mooi op tijd.

7 mai 2026

Réponse de Parkietwinkel

Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt met onze winkel en de bezorgdienst! Overigens leveren wij vaak kleine pakketten met PostNL en maken wij zelden mee dat het misgaat. Ik hoop dat jij vanaf nu dezelfde positieve ervaring met PostNL krijgt. Bedankt voor de recensie! :)

Top levering

Top levering, super leuke producten voor onze balkjes

17 février 2026

Réponse de Parkietwinkel

Top! Fijn om te lezen Sabrina!

PARKIET is blij!

Ja, alles heel goed.
Mooi collectie artikelen en mijn parkiet en papegaai zijn blij.
Binnenkort weer bestellen.

24 octobre 2025

Réponse de Parkietwinkel

Fijn om te lezen Tosca. Bedankt voor de recensie en we zien je graag weer terug bij Parkietwinkel.nl!

Service

Prijs en kwaliteit zijn goed duidelijke site en duidelijke communicatie over de bestelling en levering van de artikelen ga hier T.Z.T. weer een bestelling plaatsen.

24 décembre 2025

Réponse de Parkietwinkel

Bedankt voor de recensie Erik! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze website en service.

Vogelschommel

Het product is zo mooi.De verzending was echt supersnel.Dus prijs/kwaliteit echt top.Ga zo door!

22 août 2025

Réponse de Parkietwinkel

Mooi om te lezen Nathalie. Bedankt voor de review!

De vogel kooi

De kooi is prima ,daar ben ik erg blij mee, alleen de verpakking had best wat beter gekund, die was aan alle kanten stuk en gedeeltes waren zelfs open gegaan, gelukkig ontbrak er niets uit mijn pakket.

30 juin 2025

Réponse de Parkietwinkel

Bedankt voor de feedback Gretha! Ik ben blij dat je wel tevreden bent met de kooi, maar jouw feedback m.b.t. de verpakking is iets waar we zeker wat mee gaan doen. Ik ben blij dat er niets stuk of kwijt was!

Parkiet - Paradijs

Mooie site om alle spullen te vinden voor je beste vriend.

Stevig en netjes verpakt, duidelijke communicatie van verkoper tijdens afhandeling en bezorging.

20 mai 2025

Réponse de Parkietwinkel

Bedankt voor deze mooie review Has!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus