Partydekor Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Tack så mycket för en kul webbshop med massa kul till kalas. Min dotters 2års fest med prinsess-tema vart mer än lyckat! Tusen tack för all hjälp. Smidig och snabb leverans, bra priser och mass... Voir plus

Detta är andra gången vi beställer dekorationer för vår dotters fest, och vi är lika nöjda som sist. Kommunikation, leverans och kvalitet på produkter är toppen! Tack tack tack och vi ses nästa gång... Voir plus

Fin nätbutik med trevliga produkter, som ger ditt kalas extra guldkant 😃. Produkterna kommer snabbt, paketeras fint och omsorgsfullt. Alltid lika roligt att handla här 😃 Rekommenderas varmt!

Snabb leverans och bra utbud!! Ballongerna passade perfekt till babblarna-kalaset och dom personliga julkulorna gjorde sig väldigt fina i granen. Rekommenderas 😃👌🏼

1. Magasin de fête
  2. Service de fête pour enfants
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Service de location de matériel de soirée

Din festbutik på nätet! Hos oss hittar du välkända märken till ett mer unikt utbud av festdekorationer. Vi uppdaterar ständigt sortimentet så det alltid finns något nytt och spännande till ditt nästa firande.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

123 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lätt att beställa och smidig leverans

Lätt att beställa och sakerna levererades snabbt. Hade önskat exempelbild på den Namn-ballong som vi beställde för att se nyansen på färgen.

21 mars 2023

Hej Sofie,
Tack så mycket för ditt omdöme. Vi ska ta tillvara på din feedback och lägga till färgerna i produktbilderna på hemsidan :)
Mvh Partydekor.

Snabb leverans direkt till dörren. Fantastisk service och snabb återkoppling.

24 mars 2023

Réponse de Partydekor

Hej Lenita, så fint utav dig att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss. Och glada vi blir av din positiva feedback. Hoppas du får ett fantastiskt firande.
Partydekor.se

Snabb leverans. Välpacketerat

22 février 2023

Hej Fanny,

Tack för ditt omdöme om oss, vad kul att du är nöjd. Hoppas ni får ett fantastiskt firande!

Mvh, Partydekor

Ballongställ lutar framåt efter…

Ballongställ lutar framåt efter montering hjärta och cirkel. Ställ för ballongbukett så är den längsta pinnen för kort som är till toppballongen blir alldeles för tajt samt så hade dem kunnat sitta bättre är svårt att trycka ner dem ordentligt i plattan. Fixk knyta fast pinnen med dem andra pinnarna för att kunna använda tippballongen (liten). Hade även uppskattat tyngre bas på den då det lätt åker ner o man går förbi.

Annars blev de fint.

9 février 2023

Hej Fredrika,

Tack för din recension om vår produkt. Vad tråkigt att du var missnöjd med ballongställningen. Vi har även ett mer stabilt ställ med vikt i botten och andra pinnar på vår hemsida, dock lite dyrare men bättre kvalité för den som vill ha mer stabilitet.
Kul att allt blev fint till slut iaf :) Hoppas ni hade ett trevligt firande.

Mvh, Partydekor

Snabb leverans, produkterna motsvarade förväntningarna

3 février 2023

Réponse de Partydekor

Tusen tack för ditt fina omdöme :) Kul att du är nöjd!

Mvh, Partydekor

Snabb leverans direkt till brevlådan

Snabb leverans direkt till brevlådan. Och varorna var precis som jag önskat. Inget att anmärka på.

25 janvier 2023

Hej AnnSofie,

Tusen tack för ditt fina omdöme. Så kul att du är nöjd med köpupplevelsen.

Mvh, Partydekor

Snabb leverans. En vara var dock sönder när den kom men dom skickade en ny samma dag. Snabb och bra service!

26 décembre 2022

Réponse de Partydekor

Tack för ditt fina omdöme Maria :)

Julgranskulor

Julgranskulorna var jättefina! Bra paketerat och snabb leverans

28 novembre 2022

Hej Frida,

Tusen tack för ditt fina omdöme, vad kul att du är nöjd :)

Önskar dig en God Jul och Gott Nytt År
Mvh,

Hej Marika,

Tack för din recension. Hoppas den gör sig fin i julgranen i jul :) Önskar dig en fin tisdag.
Vänliga hälsningar, Partydekor

Snabb leverans o både jag o mitt…

Snabb leverans o både jag o mitt barnbarn blev jätte nöjda

6 octobre 2022

Hej Margareta,
Tusen tack för ditt fina omdöme. Så roligt att höra att ni blev nöjda.
Mvh Partydekor

Snabbt & Smidigt

27 septembre 2022

Réponse de Partydekor

Kul att höra att du är nöjd med din köpupplevelse. Hoppas ni får ett fint firande.

bra service

Mycket bra service, snabb leverans.

23 septembre 2022

Réponse de Partydekor

Tusen tack för ditt omdöme. Kul att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss.

Nöjd

Bra saker Snabb frakt

4 septembre 2022

Hej Cathrine,

Vad kul att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss. Tack för din recension.

Partydekor

Köpte balonger o balong ställ men det…

Köpte balonger o balong ställ men det va fruktansvärt dålig kvalitet köpte även klister prickar men ballongerna bara ramlar ner mycket missnöjd servetterna var dock fina

1 septembre 2022

Hej Helena,

Tack för din recension.
Vad tråkigt att höra att du är missnöjd med vissa artiklar. Vänligen kontakta oss på info@partydekor.se så startar vi ett reklamationsärende på produkterna.
Hoppas ni hade ett fint firande trots detta, kul att servetterna var till nöje.

Partydekor

Blixsnabb leverans och snabbt och…

Blixsnabb leverans och snabbt och trevlig bemötande på mejlen. Rekommenderas varmt av mig!

10 août 2022

Hej Alexandra,

Tack för ditt fina omdöme, vi blir så glada över att höra att du är nöjd som kund.