Mooie waardevolle afwisselende sessies
Ik heb samen met Patrick afgestemd wat nodig was We zijn gestart met een healing sessie. Wat ik fijn vond is de ruimte die je krijgt voor je verhaal en dat Patrick goede vragen stelt om tot een behandeling te komen die op dat moment passend is. Ik heb een mooie healing sessie ondergaan tijdens een mooie boswandeling op blote voeten. De volgende sessie stond in het teken van familie opstellingen 1 op 1 sessie binnen. Deze sessie was een gevolg van de uitkomst vanuit de healing sessie. Ik ben op deze manier dichter bij mijn gevoel en verlangens gekomen.
Ik heb moeite om te voelen wat goed voor mij is. Door de familie opstelling sessie kan ik nu terug naar het gevoel van mijn verlangen en luister ik daar ook naar in plaats van mijn please gedrag en oude patronen van moeten in te gaan. Ik vind het erg waardevol dat ik meer rust in mijn zijn ervaar, dat ik luister naar mijn intuitie en behoefte.
Ik ben blij dat Patrick ook open staat voor moeder en kind sessie. Dat zal de volgende zijn!
Ik heb meerdere gesprekken gevoerd over de sessie met familie en vrienden. Soms kan het goed helpen als je het even niet meer weet, op een wachtlijst staat voor hulpverlening etc. Het is voor mij een flinke ruggensteun!

Réponse de Praktijk Patrick Scholten