PC Build Avis

4,5

Goede communicatie over de mail. Ze denken met je mee. Kabelmanagment van de pc, ziet er strak uit. De gunstige prijzen zijn inclusief assemblage, Windows 11 pro en installatie Windows 11 pro. Allee... Voir plus

Op vrijdagmiddag via BOL de PC Build E5A - AMD Ryzen 5 7600 32Gb besteld. De dinsdag erna al geleverd. PC was perfect verpakt en kwam spik en span uit de doos. Met Windows 11Pro voor geïnst... Voir plus

PCBuildNL heeft mij erg goed geholpen bij het uitzoeken van een goede, maar betaalbare PC. De klantenservice (Niels) reageerde snel en hebben mij goed geholpen. Ik heb persoonlijk de Powerplay Pro gek... Voir plus

1. Service informatique
  2. Service de réparation d'ordinateurs
  3. Assistance et services informatiques

PC Build levert hoogwaardige, futureproof PC’s met premium onderdelen – perfect afgestemd op topprestaties én eenvoudig te upgraden voor de toekomst.

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Desktop is technisch uitmuntend en netjes gebouwd.

Desktop is technisch uitmuntend en netjes gebouwd. Online contact met PC Build verliep buitengewoon plezierig en zeer behulpzaam klantvriendelijk. Technische info via e-mail verliep razendsnel met duidelijke informatie.

14 mai 2024

Beste meneer Schulte,

Bedankt voor uw uitgebreide positieve review! Wij zijn blij om te horen dat u een positieve ervaring bij ons heeft gehad.

Wij wensen u heel veel plezier met uw PC!

Echt helemaal top

Echt helemaal top!

Ik was al een tijdje om me heen aan het kijken voor een bedrijf die custom builds maakt, goed werk levert en betaalbaar zijn.

Communicatie was duidelijk en snel! Uiteindelijke levering was binnen een paar dagen al en helemaal top. Ik heb de PC nu een weekje in gebruik en het werkt echt perfect, super blij mee!

3 mai 2024

Beste Lise,

Bedankt voor uw zeer positieve en uitgebreide review!

Het doet ons goed om te lezen dat u super blij met uw PC bent. Het was een ware genoegen om aan dit mooie project te werken.

Nogmaals veel plezier met uw aankoop!

Gewoon all around goed

Alleen de cpu-koeler (koellichaam) is ietwat scheef, waarschijnlijk door/tijdens transport. Dit beïnvloed de koelprestaties niet. Pc draait stabiel.
Oftewel een dikke voldoende!

25 mars 2024

Beste Eric,

Bedankt voor uw positieve en uitgebreide review!

Veel plezier van uw PC!

Goede kwaliteit en betaalbaar!

Mijn PC is snel en goed in elkaar gezet. De afhaal locatie was makkelijk bereikbaar en de klantenservice was top! Ook was het bedrag voor de assemblage laag. Ik kon mijn eigen componenten langs brengen en de PC was binnen 2 dagen klaar. Zeker een aanrader.

20 mars 2024

Beste Rom,

Bedankt voor uw positieve en uitgebreide review!

Het was een waar genoeg om aan uw Custom PC te mogen werken. Bedankt hiervoor!

Wij wensen u nogmaals veel plezier met uw PC!

Bezorging uitstekend en de computer…

Bezorging uitstekend en de computer functioneert vooralsnog naar verwachting, heb hem deze week een paar keer gebruikt.

18 février 2024

Beste Marc,

Top om te horen dat de bezorging en computer uitstekend bevallen.

Supergoed

Ik ben van de generatie sega 8-bit enz.. en heb veel laptops en desktops versleten ondertussen (van 12 naar 44 jaar oud) heb ik veel gekocht ,
geïnstalleerd en gezien...maar deze desktop is de eerste die"plug en play" ook echt helemaal in 1 sec. gebruiksklaar is. Hulde 5 sterren

8 février 2024

Beste Johan,

Bedankt voor uw review!

Top om te horen dat ons Plug & Play systeem u goed bevalt.

Vlotte reactie via de email.

Vlotte reactie via de email.
Jammer genoeg niet via de telefoon. Dat dan weer niet.
Maar nogmaals, de reactie via email was erg vlot.
En natuurlijk een prachtige pc. Waarvan ik de mogelijkheden nog lang niet volledig van benut heb. Maar bij vragen verwacht ik dat ze weer zo lekker vlot reageren.

21 décembre 2023

Very helpful

I had a few things I was unsure about. Niels was very patient and had no problem making a few changes to the PC. The PC arrived very quickly and 'in good health' and is a very solid computer. Having a person to contact should I later have a question is a bonus.

24 novembre 2023

Prima gedaan PC Build

Bij BOL.com was een computer tijdelijk helaas niet meer leverbaar. Contact gezocht met PC Build, de oorspronkelijke leverancier, en de computer bleek zeker nog leverbaar. Het mailcontact verliep uiterst plezierig met snelle reacties. Na betaling had ik enkele dagen later de computer in huis. Zeer goed en stevig verpakt. Prima gedaan PC Build. Aanrader.

3 novembre 2023

Réponse de PC Build

Bedankt voor het plaatsen van uw review!

Het doet ons goed om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad. Daar doen we het voor!

Veel plezier met uw PC!