Pearlwax Avis 964

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Jeg er veldig fornøyd! Jeg fikk akkurat det jeg forventet. Veldig bra voks smelter, den viser bra temperatur, og man kan lett rengjøre den! Dette er lett å gjøre for nybegynnere som meg. Det eneste va... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

Kjøpte perler og aloe vera. Bestilling og shipping gikk kjapt og greit med bra kundeservice. Flott produkt og god voks som ikke brekker for lett sammenlignet med andre av samme type. Hadde forventet a... Voir plus

Fungerer kjempebra når man først klarer å spre voksen skikkelig. Noe krevende å bruke på bein. Under armene derimot gikk det superbra og jeg er veldig fornøyd! Måtte ha noe høy varme som kunne svi lit... Voir plus

1. Beauté & bien-être

Écrit par l'entreprise

Få silkeaktig myk hud med Pearlwax™ - Kjøp startpakke for kun 549 kr. Vi garanterer deg en effektiv hårfjerning og et silkemykt resultat!

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

964 avis

Jeg klarte å fjerne hår i ansiktet og…

Jeg klarte å fjerne hår i ansiktet og de er ikke kommet ut igjen nå etter en uke

26 février 2026

Kjære Monica,

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille. Rask levering

11 février 2026

Kjære Ragnar,

Team Pearlwax

Eg bestilte først fleire produkt

Eg bestilte først fleire produkt, når eg fikk pakken var det eine produktet nesten helt tomt. Eg fekk kontakt med pearlwax og blei fortalt at eg sku få nytt produkt. Nå har eg fått den andre pakken min, når eg åpna den såg eg at det var feil produkt og at eg allerede hadde kjøpt den. Eg er fornøyd med kommunikasjon men er lei av å «klage» og sku ønska at eg fikk rett med ein gang

30 décembre 2025

Kjære Hanna,

Tusen takk for anmeldelsen din og for at du delte opplevelsen din med oss. Vi er virkelig lei oss for at det oppsto en feil i forbindelse med bestillingen din – det er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker å gi kundene våre.

Selv om feil dessverre kan skje, forstår vi fullt ut hvor frustrerende det er når det går ut over deg, og det beklager vi oppriktig. Vi kan se at vi fant en løsning sammen via e-post, og at riktig produkt deretter ble sendt til deg med én gang.

Vi tar tilbakemeldingen din på største alvor og bruker den aktivt for å forbedre rutinene våre, slik at lignende situasjoner forhåpentligvis kan unngås i fremtiden. Takk igjen for tålmodigheten din – og unnskyld for ulempene. 💜

Team Pearlwax

Jeg har ikke mottatt produktet etter nå…

Jeg har ikke mottatt produktet etter nå 10 dager. Heller ikke fått beskjed om at det er sendt fra dere.

2 novembre 2025

Kjære Ania,

Takk for anmeldelsen din. Jeg kan se at transportøren Helthjem har mistet pakken din, og derfor er det dessverre utenfor vår kontroll at den har blitt borte. Vi vil likevel selvfølgelig gjerne beklage så mye på deres vegne. Jeg kan også se at vi sendte deg en ny pakke nesten med én gang etter at den ble meldt savnet. 💜

Ikke kjøp!! Dårlig

Jeg kjøpte 3 forskjellige voks og starter kit. Voksen funker ikke og drar av ca 10% av hårene for hvert strøk. Tok kontakt med kundeservice og de sier man kan returnere hvis det er uåpnet. Alle voksene var selvfølgelig testet. Måtte også betale frakt selv. Kjøpte heller billigvoks på normal som fungere utmerket til en brøkdel av prisen

10 septembre 2025

Får alltid det jeg skal ha på kort tid☺️…

Får alltid det jeg skal ha på kort tid☺️ handlet hos dere i mange år! Trofast kunde av en grunn!

30 septembre 2025

Kjære Janne,

Ikke som forventet

Synes ikke voksen virket noe bra. Kjøpte til ansiktet, prøvd flere ganger, men ikke fornøyd. Voksen blir veldig fort kald i det man tar den på pinnen til bruk av voksing.

15 septembre 2025

Kjære Mona,

Dette høres absolutt ikke ut som det skal være. Du er hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice hvis du ønsker hjelp og veiledning – da ser vi sammen på hvordan du går frem, og finner ut av hvordan du kan få et bedre resultat 💜

Skuffende kundeservice

Jeg mottok en tom flaske med skin tonic, og den ene boksen med voks var åpnet og det var noen gram mindre i den boksen enn den som ikke var åpnet fra før.

Kundeservice gikk med på å sende en ny flaske, men nekter for at produktene har vært åpne og bortforklarer situasjonen. Ordlyden i tilbakemeldingene tyder på at det er AI som svarer. Det oppleves uprofesjonelt å få tilsendt åpnede/brukte produkter for så å bli møtt av kunstig kundeservice.

6 août 2025

Kjære Senita,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Jeg kan se at du har vært i tett dialog med kundeservice, og at de har gjort alt de kunne for å hjelpe deg. Det virker også som om dere har funnet en god løsning, siden vi har sendt deg et nytt produkt 💜

Det var dessverre snakk om en lekkasje i pakken, noe som kan skje, men som selvfølgelig er veldig beklagelig.

Gode produkter

Gode produkter, gode priser og rask levering. Har bestilt for andre gang, da voksen fungerer bra. Tilnærmet smertefritt syns jeg og gode resultater. Veldig fornøyd med Pearlwax.

3 août 2025

Kjære Caroline,

Team Pearlwax

Brukte veldig lagt tid på å sende…

Brukte veldig lagt tid på å sende pakken, og tok langt tid før jeg fikk informasjon at den var på vei. Begynte å lure på om jeg hadde blitt lurt, men fikk pakken til slutt og er fornøyd.

21 juillet 2025

Kjære Agnieszka,

Vi beklager så mye at du opplevde lang leveringstid. Men vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med innholdet 💜

10/10 funker kjempe bra

10/10 funker kjempe bra, gikk over mine forventninger. Prøvde honey funka fantastisk, bare å kjøpe i større mengder :) Anbefales

25 juin 2025

Kjære,

Pearlwax fungerer!

Brukt Pearlwax i noen år nå og det fungerer bare så enkelt. Voks i varmeren, smør på, dra av og håret er borte i 6 - 8 uker!

20 juin 2025

Kjære Vidar,

Bra opplevelse

Produktene kom fort og funket bra. Var slikt som det stod på nettsiden og hadde ingen problemer
(Kjøpte wax pearls og pinner)

30 juin 2025

Kjære,

Fikk varen utrolig kjapt

Fikk varen utrolig kjapt! Veldig fornøyd.

13 juin 2025

Kjære Wibecke,