Pearlwax Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Jag lämnar verkligen aldrig någonsin omdöme för att jag är för lat, men tack vare en påminnelse på mejl fick jag en tankeställare. Jag har handlat av Pearlwax sedan 2023, och till er som funderar på a... Voir plus

Har nu använt deras produkter sedan september från 2025 och har varit nöjd över både doft och hur vaxet funkar med ansikte och resten av kroppen. Det knäcks inte som jag märkt att vaxet från Normal ka... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vaxet var bra men en av förpackningarna var helt sönder och låg i biter med vax pärlor i lådan överallt tycker den kunde packats bättre då förpackningen inte var skyddad helt och inte hade något på fr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vaxet är under all kritik, fäster inte i några hårstrå över huvud taget. Har mailat kundtjänst förra veckan och vill returnera men hittar inte rätt vax i listan på retursedel. Har inte heller fått sva... Voir plus

1. Beauté & bien-être

Écrit par l'entreprise

Få silkeslen mjuk hud med PearlWax - Köp startpaket för endast 499 kr. Vi garanterar dig en effektiv hårborttagning och ett silkeslätt resultat!

Bien

TrustScore 4 sur 5

458 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Har alltid köpt mitt hårdvax här

Har alltid köpt mitt hårdvax här! Bra produkter och prisvärt! Normal leveranstid

9 septembre 2024

Käre Caroline,

Värdelöst

Kundservice tar många många dagar på sig att svara. De verkar inte själva veta att de har 100% nöjdhetsgaranti skrivet på deras hemsida "du får tillbaka alla pengar - även om du använt dem" för i svarsmejl får man att man inte kan returnera om man testat varan.
Vaxet i sig fungerar inte alls som utlovat. Mer ön hälften av håren sitter kvar, oavsett hur många gånger jag kör på samma ställe.
Jag har väldigt tunna, fina hårstrån, alla sitter kvar. Sambon har mörka "normaltjocka" hårstrån och mer än hälften sitter kvar.

Riktigt riktigt dåligt. Rekommenderas absolut INTE till någon.

27 août 2024

Käre Du,

Vi är ledsna över din upplevelse med produkten, du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst för vidare hjälp. 💜

Värmarpaket var bra

Beställde paket med vaxvärmare och vax. Allt var som förväntat och resultatet av vaxningen var utmärkt. Testade på ben och intimvaxning och båda var mycket bra.

4 août 2024

Käre Claes,

Bra produkter och prisvärt

Bra produkter och prisvärt

15 juillet 2024

Käre Domenico,

Nöjd

Lite svårt i börja. Tog ej bort om man ej rakat eller vaxat på flera år. Blev lättare att använda efter några gånger. Mycket nöjda.

24 juin 2024

Käre Maria,

Fungerade utmärkt!

Fungerade utmärkt!
Nu behöver jag inte gå till dåliga salonger, som tar överpriser längre.

14 mai 2024

We wish you a lovely day <3
The best greetings,
Team Pearlwax <3

Snabb leverans, bra kvalité

Snabb leverans och kvalité på produkterna! Jag beställde ett startkit med allt som behövs till ett väldigt bra pris, jag har aldrig vaxat tidigare och det krävs lite teknik som man lär sig med tiden. Ska precis beställa hem mer vax. Väldigt nöjd.

20 février 2024

13 février 2024

Kære Fernando,

Tusind tak for din skønne anmeldelse af vores produkter! <3

Team Pearlwax

Ni som säger att vaxet inte drar av…

Ni som säger att vaxet inte drar av håret har fel. Ni måste vaxa en torr yta. Använd babypunder på området innan ni vaxar!

👍🏼👍🏼👍🏼

13 février 2024

Kære Susanne,

Mange tak for din anmeldelse og det lille gode fif. <3

Kære Kerstin,

Tusind tak for din anmeldelse, hvor er det skønt! <3

Klockrent

Det gick snabbt att få hem och produkten var fin, inga konstigheter ☺️

9 janvier 2024

26 décembre 2023

Kære Du,

Tusind tak for din fine og rosende anmeldelse. <3

Team Pearlwax

Väldigt nöjd med perlwax utbud

Väldigt nöjd med perlwax utbud. Köpte denna gången deras hard wax beans. Och vaxet var oerhört lätt att använda. Och mycket smidigare och vad det kändes som skonsammare att använda vid vaxning hemma. Super nöjd.

14 décembre 2023

Kære Michaela,

Tusind tak for din anmeldelse, hvor er det bare skønt! <3

Snabb leverans

24 novembre 2023

Kære Erica,

Tak for din super fine anmeldelse! <3

Team Pearlwax <3

Positivt överraskad över både produkten…

Positivt överraskad över både produkten och snabb och smidig leverans!

13 novembre 2023

Kære Maria,