Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg opnåede rigtig gode resultater og kan klart anbefale Matias' og PEOPLs ekspertise! Lige fra start var der en helt klar plan for vores mål, og trods den meget professionelle tilgang, var der absolu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har et super samarbejde sammen med Peopl og har haft glæden af deres ekspertise med Google Ads og META Ads for min egen virksomhed. De er dygtige, kompetente indenfor og altid med høj energi. Kan... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de marketing Internet

Informations provenant de diverses sources externes

Peopl A/S er et digitalt marketing bureau med fokus på performance og kompetent rådgiving.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,6

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Klar anbefaling

Peopl har vist sig at være en pålidelig og professionel samarbejdspartner, der altid går ekstra langt for at levere.

14 octobre 2023

Vi kom i mål!

De har en dyb forståelse for vores brand og målgruppe, hvilket har ført til imponerende kampagner og synlighed.

13 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde…

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Peopl og deres team på flere projekter. Effektiv kommunikation og imponerende resultater kendetegner deres arbejde. Deres evne til at forstå brands og levere imponerende resultater gør dem til en fantastisk samarbejdspartner for ethvert brand med store ambitioner.

7 octobre 2023

Det bliver ikke bedre..

Matias, har virkelig gjort en kæmpe forskel for mig! Han har givet mig super gode råd til min forretning og hjulpet mig med at vokse som person.

Han er som en energibombe, der har hjulpet mig at åbne øjnene op for hvordan jeg kan vækste min forretning til nye højder.

Matias er ikke bare en guru, men også en mega fed person at arbejde sammen med. Jeg er mega glad for at have mødt ham og hans team. 👍😄

De kan stærkt anbefales herfra!💪

27 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft fornøjelsen af et…

Jeg har haft fornøjelsen af et samarbejde med Matias fra Peopl i en tid nu. Hans kompetence stråler igennem hans arbejde, og hans imponerende måde at hjælpe på. Hvis der opstår spørgsmål, er det nemt at fange ham på telefonen. De har virkelig budt os velkommen, og det er en sand fornøjelse at se, hvordan vi sammen skaber resultater.

20 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Sender forkerte produkter

Efter svar- I deler CVR. Så stop nu bare.
Sjovt nok elsker people.dk anmeldelser fra de andre tilsvarende firmaer de deler cvr med, bare de er positive. Måske fordi det er folk der er venner med direktøren der skriver dem?

Det er lidt patetisk at se, at når peopl får et par negative anmeldelser, sendes personlige kontakter tilsyneladende igang med, at skrive positive anmeldelser... Det skal du nok have med i tankerne, før du benytter dem... Her min tidligere anmeldelse, dog med den kommentar, at jeg, efter at have nævnt potentielle konsekvenser, har fået refunderet noget! Af beløbet... Ikke forsendelse. Men de øre udgør så nok Ca det produktet er værd:

Sender forkerte produkter. Kommunikere ikke, og refunderer ikke. Indtil videre ser det ud til at jeg via Fitnessudsalg.dk er udsat for rent bondefangeri. Peopl og fitnessudsalg.dk har samme cvr og ejer. Og de er jo glade for positive anmeldelser her fra køb fra de andre firmaer de deler cvr med. Jeg ville passe meget på med at købe fra firmaer asocierede med Peopl.dk og ejer M.A.

16 août 2023
Logo de Peopl

Réponse de Peopl

Hej Michael

Anmeldelsen omhandler Fitnessudsalg.dk og ikke Peopl ApS. Det er to forskellige organisationer.

Mvh
Peopl ApS

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fleksibel og venlig kundeservice

Lang tid efter leverance af en større samlet ordre fandt jeg ud af, at der manglede et vigtigt element (et vægtstativ). Super positiv oplevelse med kundeservice, og selv om det var længe siden, var der ingen problemer med at få tilsendt de manglende dele.

11 avril 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus