Genialt koncept! Jeg faldt pladask for konceptet! At købe en kjole, hvor man risikerer at ens rival kommer i præcis den samme dagen efter, er en hver piges mareridt. :) Men hvis det er en kjole... Voir plus

Virkelig god kjole. Min eneste nit pick er at den nederste syning pâ kjole ikke er syet med strech, mens resten er. Why?

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Peplon er en platform som tilbyder dig at designe din egen unikke kjole, og dermed ikke kun købe en kjole, som passer til din smag, men også passer til din krop. Hos Peplon mener vi, at et individuelt tilpasset design og gode kvalitetsmaterialer kan være med til at skabe den bedste kjole i verden. Vi stræber efter at skabe et miljø, hvor du som kunde har det fulde overblik over hele processen, som ligger bag produktionen af kjolen, lige fra råmateriale til færdigt produkt.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

25 avis

Genialt koncept!

Genialt koncept!
Jeg faldt pladask for konceptet!
Men hvis det er en kjole som man har lavet, lige som man ønsker den, så bliver det forvandlet til et anerkendende nik frem for ærgrelse, hvis man mødes og er end påklædt.
Siden er nem og overskuelig og kundeservicen i top :) klart en anbefaling herfra.

10 avril 2021

Lige prøvet min kjole

Lige prøvet min kjole, jeg elsker den!! Den sidder perfekt. Som voksen med både til gården og til gaden er det svært, mange modeller glemmer barmen så skæringen rykker helt op. Men ikke her!! 3/4 ærmer er perfekt til englevingerne. Glæder mig allerede til at købe mere, skønne mønstre og god kvalitet. Tak

8 avril 2021

Super koncept

Super koncept, hvor man kan designe sin egen kjole. Gode valgmuligheder i styles, kjolelængder, ærmelængder og stof. Hjemmesiden og designprocessen er let tilgængelig. God pasform på kjolen. Jeg har fået en skræddersyet kjole til kun 599 kr.

3 avril 2021

Lækker kjole

Hurtig levering
Lækkert stof og god pasform
Kan desuden godt lide konceptet med at tøjet først bliver syet , når det er bestilt.

7 mars 2021

Prøvede Peplon for første gang

Prøvede Peplon for første gang, men ikke sidste. Kjole bestilt efter mål, og den sad perfekt. Lidt løsere end målene, så der er bevægelsesfrihed i kjolen. Lækker viscose, der falder flot. Til sommer skal jeg have en ny kjole, og det kan være svært at vælge mellem de mange muligheder.
Fra bestilling til levering 18 dage sv.t. den angivne tid på nettet

20 février 2021

Tænk sig at få sin helt personlige…

Tænk sig at få sin helt personlige kjole, syet lige til mig. Samtidig vide, at der kun er syet denne ene og ikke mange flere, der måske aldrig ville blive brugt. Det giver da mening. Når du modtager pakken er den fint pakket ind, og bare en fornøjelse at pakke ud. Du skal prøve det.

19 février 2021

Jeg er VILD med min nye kjole!

Den er super flot, passer perfekt og deres Ecovero stof er virkelig lækker i kvaliteten. Kjolen kom hurtigere end lovet, og så var der endda en lille gave med.
Peplon lever bestemt op til mine forventninger og jeg har allerede fundet et flot print til min næste kjole. Fantastisk koncept! ❤️

4 février 2021

Jeg skulle bruge en gave til en ung…

Jeg skulle bruge en gave til en ung kvinde, her kunne Peplon tilbyde en fin lille æske med et gavekort til en valgfri, skræddersyet kjole.
Det var dejligt at kunne give en gave, og modtageren fik den kjole, hun gerne ville have.
Åse

23 novembre 2020

Ville købe igen

Nyopstartet virksomhed, der gør sit for at bidrage til bæredygtig forbrug og køb af tøj. De laver kun hvad der bliver bestilt, og selvom de skræddersyer kjolerne, havde jeg allerede min inden for 15 dage. Lækker kvalitet og god pasform. Kan klart anbefales.

25 octobre 2020