2,2

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,2

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Teleurstellende ervaring, monteur ondeskundig

Telefonische service is redelijk goed, echter de monteur die tot 2x toe geweest is, is ondeskundig, heeft de juiste oorzaak na 2 bezoeken niet gevonden en 2x onjuiste oorzaak doorgegeven en 2 onderdelen vervangen (waaronder de dure pomp), waarna de wasmachine nog steeds niet werkte en kortsluiting gaf. Testen na reparatie was ook summier/kort, slecht dus. Heel teleurstellende ervaring met perfect witgoed reparatie ervaren. Niet aanbevelingswaardig.

10 juillet 2026

OPLICHTERS!

Onze wasmachine was stuk, dit bedrijf gebeld, er kwam een onverzorgd persoon langs, die er totaal niet uitzag of hij witgoed specialist was, wel met een audi, want ja, als je oplichters praktijken doet, verdien je ze lekker snel! gaf aan dat er een onderdeel vervangen moest worden, met hoge kosten, maar goed met een jong gezin en geen verstand van machines zeg je al snel, maak het maar, vervolgens moet je per direct via een tikkie het maximale bizarre bedrag betalen. Daarna gaat de monteur weg en krijg je 3 maanden garantie, nou ik kan je vertellen; ze noteren je nummer en als je weer belt, in ons gevak de volgende dag en de dag daarna dat de machine weer stuk is, is er niemand te bereiken er staat ook geen bedrijfs adres nergens vermeld! Ratten zijn het, OPLICHTERS ZIJN HET!

16 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Perfect witgoed of ook wel Pro witgoed

Na een vlotte afspraak en bezoek aardige monteur die in onze aanwezigheid met een kopje koffie en toiletbezoek het onderdeel (sluiting deur wasdroger) bestelde, welke op voorraad was en zsm. verzonden zou worden niets meer gehoord. Een Whatsappje weken later met de vraag of we een foto konden maken van het label op de droger. Niet heel aardige reacties en aangeven dat we toch een diagnose hadden gehad dus niets te klagen hadden, niets meer vernomen. Die diagnose koste 70 euro en was niet nodig, we hadden zelf al gezien dat de sluiting gebroken was en dat ook duidelijk aangegeven. We voelen ons opgelicht.

24 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit in zee gaan met dit bedrijf !!

Na de reparatie is de vaatwasser gaan lekken. Tot twee keer toe zou er iemand komen voor een garantieafspraak en die is nooit op komen dagen. Meerdere keren over gebeld en altijd werd er gezegd terug te bellen. De laatste keer werd er verwezen naar een e-mail die nooit is verzonden. Op de vraag waarheen deze verzonden was kwam het antwoord, weet ik veel, kijk maar in je spam en werd de verbinding verbroken.

4 mars 2026

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, op 1 jan. Storingsmelding gedaan van vaatwasser, er kwam al snel een monteur langs. Deze zette er zonder overleg een nieuwe pomp in, totale rekening €286,-
Na enkele dagen weer dezelfde storing. Er zou meteen een garantie afspraak komen, hier hebben we 3 dagen op moeten wachten, er werd telkens beloofd dat hij dezelde dag zou komen
De monteur vertelde dat hij vergeten was een slang aan te draaien, dus binnen minuut weer weg.
2 dagen daarna zagen we het laminaat opbollen, wat bleek, vaatwasser lekte.
Ander bedrijf ingeschakeld die constateerde dat er verschillende onderdelen los onder vaatwasser zaten en de slangen los zaten.
Hebben nieuwe vloer moeten aanleggen Heb dit gemeld bij het bedrijf, maar geen reactie!!

3 janvier 2026

OPLICHTERS!!!

Vreselijk maar dan ook echt vreselijk behandeld!! Ga niet met dit bedrijf in zee. Veel geld aanbetaald maar nog steeds een kapotte wasmachine.

22 octobre 2025

Voor wat wij betalen?

Ik bestelde een wasmachinereparatieservice en er kwam een ​​oudere meneer langs. Hij was weliswaar aardig, maar hij wist niet precies wat het probleem was. Het was puur gokken. De kosten voor de service werden veel hoger ingeschat dan ik had verwacht (plus er werden nog tax bijgeteld), waarbij werd opgemerkt dat de wasmachine niet gerepareerd was. Iedereen mag komen, kijken en geld nemen. De prijs voor de service van een niet-gerepareerd apparaat zou lager moeten zijn dan voor een gerepareerd apparaat, en ik betaalde zelfs meer. Naar mijn mening wist de monteur van begin af aan dat hij de wasmachine niet zou kunnen repareren, maar hij speelde tijd omdat de vergoeding op basis daarvan in rekening wordt gebracht.

4 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Moest eerst 25 euro betalen om afspraak…

Moest eerst 25 euro betalen om afspraak te krijgen. Dus gedaan. Afspraak gekregen tussen 16.00 en 18.00 uur op 24-07-2024.
Wachten, wachten, geen monteur en geen afbelletje. Dus zelf maar email gestuurd, telefonisch onbereikbaar. Fout in de planning, of ik maar een ander wilde zoeken, ze komen niet en geld wordt binnen enkele dagen teruggestort. Mooi geen geld terug en ze weigeren om dit terug te betalen omdat ik aangifte wilde doen omdat ze niet terugbetalen. lieve mensen, maak aub geen afspraken met ze, want ze steken je geld in hun eigen zak en komen niet.
Dit bericht gaat ook naar de consumentenbond.

24 juillet 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus