1. Magasin d'articles pour animaux

Informations provenant de diverses sources externes

Jouw vermiste huisdier is sneller thuis met de slimme penning van Pet QR

2,1

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,1

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Geen contact mogelijk

Er is geen contact met deze club te krijgen. Ik ben al een tijd bezig om mijn Pet QR te stoppen door omstandigheden. Helaas geen gehoor. Niemand die de moeite neemt te reageren op mijn mail en massage. Heel vervelend!

30 novembre 2024

Ten zeerste aan te raden

De levering was erg snel en het opzetten van een account voor de qr penning was heel makkelijk. Het bij de penning aanbevolen halsbandje valt in de smaak en irriteert het diertje verder niet.

28 octobre 2021

Petqr heb ik al geruime tijd bij 1 van…

Petqr heb ik al geruime tijd bij 1 van mijn honden.
Nu ik er een 2de hond bij heb kreeg deze hond van mij ook een perqr penning.het werkt vele malen sneller dan de Dierenambulance of dierenarts.je heb geen leesapparaat nodig alleen je mobiel.door de camera op de QR code te houden springt het gelijk naar de site met persoonlijke gegevens van je hond en adres en telefoonnummer.jij als baasje krijgt dubbel op een mail en sms.staan de locatie van de vinder aan krijg je ook het adres te zien.echt top.

14 août 2021

Ervaring van een vinder…

Als vinder van een kat in de dakgoot op 5 hoog had ik graag contact willen opnemen met het baasje. Echter krijg ik na het scannen van de qr code: abonnement is verlopen. Ik begrijp best de commerciële gedachte achter het stopzetten van de werking van de qr code, echter zou de kat dan niet met zo'n qr code rond moeten lopen. Jammer dat ik niet tenminste een telefoonnummer oid heb kunnen krijgen na het scannen. Beide partijen (zowel baasje als PetQR) zijn wat dit betreft niet goed bezig, vandaar deze matige review.

2 juin 2021

Super

Goede uitleg om account te activeren/ in te stellen. Fijn ook dat je makkelijk alle info kan aanpassen.

10 mars 2021

Tip🤌

De penning zelf is echt super handig, maar als je hem gebruikt zoals wij om de halsband van de kat gaat deze niet lang mee. Er zit een soort zachte plastic laag omheen waar de kat op gaat kauwen. De code en site is dan onleesbaar. Je krijgt weleenswaar een nieuwe opgestuurd, maar hoe lang wil je dat volhouden.. om de 2/3 weken een nieuwe penning?

2 janvier 2021

Slechte kwaliteit

Mijn kat is graag buiten alleen is ze al een keer kwijt geraakt, daarom schafte ik pet qr aan. Mijn kat moest wennen aan de penning. Ze beet erin en doordat de kwaliteit zo matig is was de barcode op de penning na een week al zo vervaagd dat je deze niet meer kon scannen. Heel jammer, ik had betere kwaliteit verwacht...

25 septembre 2020

Goed systeem

Goed systeem. Heb de scan uitgeprobeerd 🤗 kreeg gelijk een mail. Excuus aangeboden ik wilde alleen kijken of ik de activatie goed had gedaan😆

20 septembre 2020